Anonimen -> Me je sram... (4.6.2008 9:36:13)
|
in zato sm anonimna in upam, da ne boste jezne, ker tema nima veze z spolnostjo ampak kot pomavadi s taščo. Gre se za to, da si z mojim urejava stanovanje in da sta nama oba njegova starša zelo pomagala in sm se jim tudi milionkrat zahvalila-sam je zadeva šla predaleč-res predaleč...v vsako stvar sta se vtaknila in zahtevala praktično, da če oni mislijo da je treba položit ploščice-pač položit polščice...Kriza...mesece sem držala v sebi in moj jima je poskusil kaj dopovedat-zaman. In jst si lepo pripravim govor, da ne zamutim in da koga ne užalim-odločila sem se pač biti iskrena, jim povedati, da si želiva malček zasebnosti in da sem jim iz srca za vse hvaležna, ampak da tako pač ne gre in kaj mi izjavi moja tašča:"Da zdej vidi, da je res, da sm drugačnega porekla in rase kot oni???????? Mislimmmmm....še dobro da sm bela kot oni, ker ne vem kaj bi rekla če bi bla temnopolta. Mene je to prizadelo, ker nima stvar veze s tem kar sem ji želela povedati-nikakršne veze. Seveda pa to ni rekla pred mojim, ker bi jo po moje v zemljo zabil...in jst mu tudi nisem povedala-.sam sm pa ostala ful slabo in me sam zanima če bi tudi vas taka čudna izjava užalla? In kako bi odreagirale, ker jst nisem vedla kaj rečt in sm bla samo tiho...
|
|
|
|