|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kakšne meje postavljate otroku?
6.7.2008 22:23:50   
mamuška
Tudi meni je bedno živet s starši, zato živim na svojem. Ker vem, da sem nekompatibilna.

Pravila imam stroga, ker imam zelooooooooo zahtevnega mulacijusa št,1 in kot kaže, št. 2 ne bo čisto nič zaostajal, žal.  Od pravil ne odstopam. Babice in te fore smo obdelali v kakem letu dni, pri osnovah so morale popustit one, pri banalnih zadevah sva pa mi2. Dnevni red, umivanje, način prehrane - o tem ne debatiram. Tukaj pravila postavljam jaz. Če pa je katera od babic tolk ubrisana, da pusti mulcu v čevljih po sedežni skakat, pa tudi v redu - skače po njeni in ne po moji.  Ločitev, kaj je "pri babici" in kaj je "doma", je mulo elo hitro pogruntal in nismo imeli težav.  Jaz bi tašči lepo, ampak ostro povedala, da sem mati temu otroku jaz n da JAZ postavljam pravila in da  se meni pred otrokom ne kontrira. Če mi ima kaj povedati in ji kaj ni prav, mi lahko pove na 4 oči, NIKOLI pa ne pred otrokom. To, da se pred jedjo roke umijejo, je osnovna higiena in jaz jo zahtevam. Pika. Če/ko te povozi, pobaši otroka in basta. Počasi bo dojela.

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
6.7.2008 22:26:17   
Anonimen
mulacijusa št,1

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mamuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
6.7.2008 22:37:06   
Tina 28
Jaz bom pa tko rekla....otrok se točno zaveda pravil, ki mu jih postavljajo in vaše so čist OK. Ker so pri mami blažje, jih ne bo upoštevala, pač bo poskušala po svoje. Moraš se pa zavedati, da otrok točno ve, kje lahko kaj počne...kot bi ne šlo za istega otroka. Bodi vztrajen in pri tebi bo tvoja pravila upoštevala....mamo bo pa kmalu obračala tko, da jo bo glava bolela....tebe pa ne.
Je pa res, da bi blo fajn mamo opozorit, da če jo vabi k sebi, naj ji reče, naj gre povedat vama...ali pa malo tko nauči, in ko bo prišla rečt, ji povej, da bo kosilo in naj tam ne je.
Moj sin je oboževal taščo, ki mu je stregla spredej in zadaj...zdaj ko pa je star 5 let, pa mu ni več zanimiva, ker je nekak ne spoštuje (tko si razlagam).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
7.7.2008 0:03:40   
darja72
Ko tole berem, ugotavljam, da tovrstnih težav sploh ne poznam user posted image . Mi pa gre  na user posted image , ko ugotovim razloge. Saj ne, da se babice in dedki ne bi zanimali za svoje vnuke, si pa zelo želim, da bi jih videli več kot 2x mesečno. Oziroma jim posvetili vsaj kakšno svojo prosto urico.
Potem bi se najbrž mogla ukvarjati z težavami opisanimi v prvem postu user posted image .

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
7.7.2008 0:09:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu darja72)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Najlepša praznična hiša, ki osvetljuje spo...
Hiša Weingartnerjevih v Zagorcih je letos znova zasijala v več kot 100.000 lučkah. Družina je obudila tradicijo dedka Fr...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?