Elektronska varuska (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

kepa* -> Elektronska varuska (20.2.2005 13:07:17)

Nameravam kupiti rabljeno el.varusko - sanjavcek.
Jo katera ima? Kako deluje? Je v redu? Se jo splaca imet?
Hvala in lepo nedeljo.

frutka_ -> Elektronska varuska (20.2.2005 14:24:24)

Mi živimo v stanovanju in jo imam. Predvsem zato da ga slišim kadar kuham in sem v kuhinji ali pa ko čistim in sesam pa on spančka. Sicer imam Tomy-jevo in je kar v redu mislim pa da so vse kar solidne.
Sicer sem jo dobila ampak ni tako nepogrešljiva. Bi se brez nje tudi znašli.

Blink1 -> Elektronska varuska (20.2.2005 17:31:31)

Ja, mi jo tudi imamo in je zelo uprabna, samo navadit se je treba nanjo...jaz sem jo dolgo časa pozabljala.:zmeden:

fajn je, če ste v hiši, ker lahko greš ven. Ni pa fajn če potegne frekfenco katere druge. naša soseda ima tudi otročka in baby phone...pa če imava nastavljenega na isti kanal, se kdaj zgodi, da slišiva napačnega otroka:)

asso -> Elektronska varuska (21.2.2005 15:25:51)

Jaz sem sanjavčka dobila za darilo in ko sem porabila še en kup denarja za baterije, ki se polnijo sem ugotovila, da se s temi adapterji jih ne da polniti. Nato sem nabavila še polnilec baterij in na koncu nesla vrniti varuško, ker nisem bila zadovoljna z njo.
Najmanjše šume moje :duda: nisem slišala, le če je zelo jokala in še takrat ko se je vklopila je vse skupi cvililo, da mi je všesa skoraj razneslo.

No, jaz nisem bila zadovoljna, nekatere pa so.

Jaz sem nato kupila od Chiccota, kjer ima že bazo, ki polne baterijo, katera je priložena in prav nič ne cvili, pa lepo se sliši tudi samo godrnjanje moje :duda: (kar prej s sanjavčkom se ni).

Lp asso

Stran: [1]