|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Spet
4.6.2008 14:53:28   
Taula
Moj boguser posted image  A je hudo živeti v tvoji glaviuser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu 5veselaH2O)
Neposredna povezava do sporočila: 176
4.6.2008 14:59:32   
NevenkaP
Se ne morem odločit, kdo je bolj cepljen, ti, ali mi, ki se pregovarjamo s tabouser posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 177
4.6.2008 15:00:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP

Se ne morem odločit, kdo je bolj cepljen, ti, ali mi, ki se pregovarjamo s tabouser posted image

Kdo mi?user posted image Govor v svojem imenuuser posted image

(odgovor članu NevenkaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 178
4.6.2008 15:02:15   
lemavrica
Mene pa samo zanima ali so v Polju na zaprtem oddelku net naštimal?

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 179
4.6.2008 15:02:49   
oka
IZVIRNO SPOROČILO: 5veselaH2O

ne se hecati

Tole kar si napisala si večkrat preberi. Pa preberi še malo pisanje za nazaj. Mogoče ti bo jasno, zakaj take reakcije.  Na začetku je bilo mogoče še zabavno brati tole bluzenje, ampak zdaj je pa res vse skupaj eno samo nakladanje in potenciranje problema, ki ga po mojem sploh ni. In zaradi takih bedastih pisanj, se čedalje večkrat pojavlja dvom v resničnost pisanja tistih, ki imajo morda malce nenavaden problem, da o nepoštenosti do tistih uporabnic, ki imajo dober namen in kljub vsemu želijo pomagat ne govorim. V kolikor pa tale tvoj "problem" resnično obstaja, potem pa je več kot očitno čas za obisk dobrega terapevta, po možnosti takega s konjskimi živci. Drugače pa svaka ti čast, 8 naklofanih strani za tole...

< Sporočilo je popravil oka -- 4.6.2008 15:03:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 180
4.6.2008 15:04:08   
Taula
Mene pa samo zanima ali so v Polju na zaprtem oddelku net naštimal

To bo touser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu oka)
Neposredna povezava do sporočila: 181
4.6.2008 15:04:25   
NevenkaP
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

IZVIRNO SPOROČILO: NevenkaP

Kdo mi?user posted image Govor v svojem imenuuser posted image

Ja, sejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 182
4.6.2008 15:05:42   
Anonimen
Kdaj pa bomo vedeli, če se je odselil?

Moram sedaj na davkarijo in potem me može pelje v kino gledat Indiana Jones. Se mi pa zdi, da je tale tvoja "zgodba" skoraj bolj napeta kot bo Indiana Jonesuser posted image

(odgovor članu NevenkaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 183
4.6.2008 15:07:17   
sinnerka
a je spet ta brihta tle ki je pred parmi tedni pokala kufre svojemu možu u mater tip ma očitno zelo veli k stvari da jih še vedno ni spokala pa pred vrata dala
a si mu zlikala vse majce srajce hlače in še spodnje hlače aja pa na nogavice ne pozabi

(odgovor članu NevenkaP)
Neposredna povezava do sporočila: 184
4.6.2008 15:08:44   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Nekdo ima dejansko preveč časa in se dela norca. Ja pa stil pisanja zelo podoben eni drugi uporabnici, zato jaz mislim da gre za allterja,ki se spet malo zabava.

itakuser posted image

stil pisanja: piše, piše....v tri dni....je od one, ko je hotela tipa selit, pa mu prej cote oprat in zlikat....user posted image user posted image user posted image user posted image

očitno se ji je vmes pegla pokvarila.....user posted image user posted image user posted image user posted image

OMG

...vox populi...

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 185
4.6.2008 15:09:29   
lemavrica
Jaz imam sicer še eno drugo v mislih.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 186
4.6.2008 15:10:53   
rija

neeeeeeeeeeeeeeuser posted image

a je možno, da živita dve enako tumastiuser posted image

...vox populi...

Neposredna povezava do sporočila: 187
4.6.2008 15:16:59   
lemavrica
O ja pa je. Men je una ravno tako tupa kot tale.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 188
4.6.2008 15:20:20   
Anonimen
Grob je do mene ravno predvčerajšnim me je grobo za roko prijel da me je zabolelo, pa je rekel da me ni tako prijel

To me pa spominja na Brigito Bavčar in na Švendo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 189
4.6.2008 15:20:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: roda17

Grob je do mene ravno predvčerajšnim me je grobo za roko prijel da me je zabolelo, pa je rekel da me ni tako prijel

To me pa spominja na Brigito Bavčar in na Švendo user posted image user posted image user posted image

Kogauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 190
4.6.2008 15:29:31   
Anonimen
Dva politika v Murski Soboti. Brigita Bavčar je tožila Švendo, da ji je pri rokovanju namerno zelo močno stisnil roko kot bi jo hotel poškodovati. No, v glavnem se mi zdi, da je tožbo izgubila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 191
4.6.2008 15:32:04   
rija

Dva politika v Murski Soboti. Brigita Bavčar je tožila Švendo, da ji je pri rokovanju namerno zelo močno stisnil roko kot bi jo hotel poškodovati. No, v glavnem se mi zdi, da je tožbo izgubila.

a to da je bilo?

ne mi rečt user posted image  sem toto suho, drobno ženičko pa res ne rabiš fejst stisnit....pa tak medved kot je Švenda user posted image user posted image user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 192
4.6.2008 15:32:37   
Anonimen

user posted image

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 193
4.6.2008 15:57:28   
tehnofil
...mu je pisala da ne ve kako naj ga preboli, .... da si želim da bi bilo tako kot je bilo na začetku zveze mi je rekel, da tako pa nikoli več ne bo. ....Ko si želim posteljnih užitkov pravi da ne čuti in da mu moram dati čas.

Če piše kako naj ga prebli potem pomeni da se je odločil za družino. In če je tako res potrebuje čas, ker se je že odločil je to sprejemljivo. Nesprejemljivo bi bilo dajati čas, da se odloči. Tako pa se mi zdi nekako normalno za takšno situacijo. Tako kot je bilo na začetku res ne bo nikoli več. Ali ne bo ničesar, ali pa bo bolje kot je bilo. Vmesnega ne bo, ali pa vsaj ni zdravo.

Namesto da nam pišeš o masaži rajši njemu razloži kaj čutiš zaradi njegovega odklanjanja malo pozornosti. Verjamem da za spolnost rabi malo časa, za majhne pozornosti pa je potrebna samo volja. Namreč ni dovolj da se je odločil za družino, sedaj mora kaj tudi narediti na tem področju in male pozornosti, sploh tiste za katere je naprošen so nujne. Več se pogovarjajta.

Želim vama, da bi se kmalu vajin odnos zbližal.

Neposredna povezava do sporočila: 194
4.6.2008 16:58:28   
mama54

neeeeeeeeeeeeee

a je možno, da živita dve enako tumasti

To se tudi jaz sprašujem.

Ne sanjaj svojih sanj, temveč jih živi!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 195
4.6.2008 17:18:02   
silvya
Meni se tole tudi ne zdi ravno smešno, ampak žalostno, da se pusti ena odrasla ženska tako dolgo žejno nosit čez vodo.  user posted image

Če nimaš namena upoštevati dobronamernih nasvetov, pol pač tu ne sprašuj in še naprej živi v svoji polžji hiški.

Neposredna povezava do sporočila: 196
4.6.2008 17:56:10   
jernejav
user posted image Pometa z nami...

(odgovor članu silvya)
Neposredna povezava do sporočila: 197
4.6.2008 18:01:30   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

user posted image Pometa z nami...

Mislim, da je v tem primeru pometanje potrebno kje drugje. Na primer na podstrešju. user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 198
4.6.2008 19:11:05   
mika

Mene pa samo zanima ali so v Polju na zaprtem oddelku net naštimal?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 199
4.6.2008 19:15:41   
amaya

ne razumem da načrtuje dopust na morju z menoj in da si samo z menoj želi otroke in z nobeno drugo, včeraj ponoč pa spet prestrežem sms in klice, ki jih je imel v moji odsotnosti, ne morem verjeti kako je to možno

a sem res tok blond?

Ja pa kako jih bo naredil, če se te noče niti dotaknit???????????? punca: ZBUDI SE. KAJ ZGUBLJAŠ ČAS S TAKIM? PA ŠE VARA TE!!!! HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO user posted image
Ne res, spakiraj in poišči srečo kje drugje. Zberi pogum in pejdi! Če ne te pridem jaz zvlečt za uha...

Zaljubljena sem v tri fante...

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Nosečnost in služba
Uredništvo RR

Kdaj ste na delovnem mestu povedale, da ste noseče?

Takoj, ko sem izvedela (24%)

Po nekaj tednih, ko sem dojela, da je res (24%)

Po koncu prvema trimesečja (32%)

Dokler se mi ni začelo poznati (20%)

Število vseh glasov: 156

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!