pety78 -> Ah, pa še moja tašča (3.6.2008 23:20:55)
|
Moja tašča je pa res... ...ena fejst ženska. [sm=bravo.gif] - kadarkoli sva potrebovala varstvo, sta se s tastom pripeljala 40 km daleč in čuvala našega otročka - s seboj je prinesla kosilo, ali pa material zanj in nam ga skuhala - ko sem rodila, mi je hodila likati, kuhati, prinesla mi je zamrznjeno domačo hrano, otroka je peljala (tast tudi, seveda) na sprehod, da sem se lahko spočila, ali posesala,... - sedaj hodi po otroka v vrtec, skuha kosilo in mi ga včasih prinese ali pošlje preko mojega fanta - kupila mi je korita in posadila rože, da jih imam na balkonu - pomagala mi je očistiti voziček, ki je bil polit z rdečo barvo, prav tako ga je oprala na fino - oprala mi je prenosno torbo za voziček in lupinico - vedno ko pridem k njej mi skuha kavo in jeva piškote...[sm=smiley36.gif] (včasih imava kako feministično debato...[sm=smiley36.gif]) - smo živeli skupaj 6 mesecev in se nisva niti enkrat skregali - ker sem brez avtomobila, moj pa v službi 40 km stran, me pelje, če moram kam nujno iti - pomagala mi je čistiti stanovanje, preden smo se vselili - 14 dni je razvajala naši želvici, ko smo bili na morju - in še in še Očitno imam res srečo, ker imam tako super taščo, ali pa sem sama taka super snaha...[sm=hudicek.gif] [sm=jezicek.gif] Po moje bo kar oboje. [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|