Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kvaliteten otroški sedež za na kolo 20.2.2005 11:42:05
|
|
|
|
NinKa
|
Midva se tut isto sprasujeva. Ker je moj rekel, da bo letos malo vec kolesaril inga bi imel. Ne vem, verjetno bova kupila v avstriji Romerja, ker sva zagovornika te firme. Ce pa ima katere kako boljso alternativo, bi bila zelo vesela. Koliko pa je men znano pa se cene vseh gibljejo okoli 10 do 20 tisoc. :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
Kvaliteten otroški sedež za na kolo 20.2.2005 14:24:46
|
|
|
|
frutka_
|
Romer.
|
|
|
|
Kvaliteten otroški sedež za na kolo 20.2.2005 19:02:50
|
|
|
|
Seven*
|
Mi bomo najbrz kar prikolico nabavili, ko bo tako dalec. So bolj varne, pa se dva se lahko noter vozita.. :bravo: Poleg tega pa si se glavna atrakcija.. :)- :)- Samo so menda nemarno dragi..
|
|
|
|
Kvaliteten otroški sedež za na kolo 20.2.2005 19:35:58
|
|
|
|
frutka_
|
Seven sem jih že videla in so full odštekane. Primerne pa so po mojem bolj za mestno vožnjo. Enega atija večkrat vidim ko vozi dvojčke v tej priklici. 9nebesa
|
|
|
|
Kvaliteten otroški sedež za na kolo 20.2.2005 19:55:21
|
|
|
|
Jančika_
|
Prdlani sva na Caminu de Santiagu srečala skupino Nemcev na kolesih, ki so imeli s sabo dva otročka, stara nekje 2 leti. Vozili so ju v prikolici (vsakega v svoji). Naredili so ok. 700 km, sicer večinoma po lepih poteh, tu in tam je bilo pa tudi nekaj makadama. Meni so bili ful frajerji. Se mi pa za moje potrebe zdijo prikolice malo obavtne. Ah, kaj se oglaša, saj se nikoli ne vozim s kolesom8). To bo Joe delal.
|
|
|
|
Kvaliteten otroški sedež za na kolo 21.2.2005 10:43:26
|
|
|
|
malika
|
meni so te prikolice tudi luštne, ampak nekje po hribih najbrž ne bi šlo:)- Bom malo na net pogledala za Romerjem(sploh nisem vedela, da delajo tudi te sedeže) Hvala!!!:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?