Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Power juicer ali expres? 13.6.2008 20:19:36
|
|
|
|
robinzon
|
Tisto mrežico na centrifugi se najlažje očisti tako, da se jo da pod curek vode z zunanje strani, tam, kjer je čista. Jaz kar s ščetko podrgnem po zunanji strani, potem pa še z notranje in je čista 1,2,3.
|
|
|
|
RE: Power juicer ali expres? 13.6.2008 21:04:31
|
|
|
|
honey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Me zanima kakšen okus da por, pa paprika ipd.? Jaz sem samo enkrat dala por notri in ti moram priznat, da smo skoraj . Ogabno Pa dam velikokrat zelenjavo med sadje, ampak vedno izpade dober sok. Ampak por je pa res ogaben. Bljak, še danes mi gre na , ko se spomnim. Sem mislila takrat, da me bo mož kar na , sploh potem, ko sem ga prisilila, da je spil en kozarec . Če sem se že jaz nadrsala, je moral še on piti tisto
|
|
|
|
RE: Power juicer ali expres? 14.6.2008 16:13:06
|
|
|
|
Rubin.
|
Sem mislila takrat, da me bo mož kar na , sploh potem, ko sem ga prisilila, da je spil en kozarec . Če sem se že jaz nadrsala, je moral še on piti tisto Hahahaha, sem se nasmejala. Mojega ne bi prepričala v to, pa če mu zagrozim z ločitvijo. Spije samo tisti sok, kateremu je prisostoval pri izdelavi , pa bog ne daj da je kakšna zelenjava zraven. Po moje so kumarice fajn, jih vsi hvalijo da so tako osvežilne, sem jih pa pozabila danes kupit.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?