|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
29.7.2008 14:18:34   
Katjusa
cita mi2 sme blizu doma.... ko boš konec z bolniško s elahko kej dobime bome šle mal po trgovinah skupi čekirat če si za?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
29.7.2008 14:23:23   
Katjusa
evo sem našla še slikico k je bil naš v jajčko zavit s tisto odejico k sme jo nardila za jajčko no odejica za v vozek je bla enaka sam da je bla pravokotna in ni mela prtiskavcevhttp://shrani.si/f/a/1n/2Trd6pdb/lupinca.jpg to sem kupla 1 m tega materiala in dala na pol iz polovice je bla odejica za vozek torej velikosti 70X100 in odejica za lupincouser posted image user posted image
Cita hvala 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
29.7.2008 14:30:34   
seveda katjusa sej sva res kr blizu se bova zmenili luštnouser posted image user posted image user posted image ful lepa odejica...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
29.7.2008 14:45:43   
Katjusa
punce jst sem bla zdle na wc-ju in spet mam mal krvavih nitk med sluzjouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa kaj je zdej to...... sem čist zaskrbljena..... G pa tak zdle neha delat tak da tud nima pomena da ga kličem..... upam da je vse OK v četrtek mam tak nuhalno tak da upam da ne bo kej hujšegauser posted image user posted image user posted image pa tak je blo fino zdej par dni k je blo vse vreduuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
29.7.2008 14:51:51   
sunny24
Joj Katjusa, upam, da ni nič hujšega. Če te pa skrbi, se pejdi pokazat v bolnico. A si mogoče kaj preveč delala po bajti oz si se naprezala?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
29.7.2008 14:58:36   
katjusa pa jutri vseeno pokliči svojo G pa ji povej...držim pesti da vse vredu in pošiljam ti user posted image user posted image user posted image za srečo...pa sej bo vse vredu le pozitivno katjusa boš vidla...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
29.7.2008 14:58:58   
Katjusa
ne je pa res da sem šla dons že dvakrat na blato in da mam trdo precej in morem fejst prtisnt sej lahko da sam kake žilce poknejo.... k bojda je v nosečnosti vse bolj rahlo..... sem klicala G pa ga tak ne dobim pol sem pa sosedo poklicala pa je tak rekla da kolkr ve so na dopustu.... tak da če se bo še kej pojavlo bom šla v bolnico pokazat..... user posted image user posted image user posted image pa tak lep popoldne sem si predstavljala zdej sem pa tak zaskrbljena upam da brezveze..... bom šla zdej mal tv gledat Animal Planet da se mal razvedrim če je kej pametnega.... 

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
29.7.2008 15:00:53   
ja al pa tako kot je rekla sunny če te skrbi se le pojdi pokazat v bolnico in boš potem bolj mirna...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
29.7.2008 15:04:38   
sunny24
Katjusa ne pritiskaj preveč na WC-ju. Nabavi kake kosmiče (spotm musli, sunny bisk), jogurt Activia na tešče zjutraj tudi pomaga za prebavo.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
29.7.2008 15:04:42   
Shuka
Katjusa, predlagam ti, da se uležeš in kar se da maximalno počivaš, če pa bi se pojavila bolj močna krvavitev pa pojdi nemudoma na urgenco. Izkušnje pravijo, da je potrebno počivati,ker pa se maternica širi, je pa možno, da kdaj kakšna žilica poči in se zato malo pozna.
Sicer bo pa NS čez 2 dni pokazala, da je vse OK, boš videla. user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
29.7.2008 15:07:10   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Katjusa ne pritiskaj preveč na WC-ju. Nabavi kake kosmiče (spotm musli, sunny bisk), jogurt Activia na tešče zjutraj tudi pomaga za prebavo.
Se pa strinjam s sunny24, da je potrebno prebavo urediti, ker kasneje se ne boš smela igrati s pritiskanjem.
Laneno seme, donat, suhe slive in veliko tekočine, to pomaga pri prebavi.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
29.7.2008 15:15:45   
Katjusa
punce hvala suhe slive mam doma grem kr nanje donat sem pa može že klicala nej mi ga prnese.... če dons ne bo nič več ne bom šla če se bo pa še ponovilo bom pa šla zakaj bi brezveze trepetala k stres tud ni dober za pikico..... hvala vam dober da vas mam

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
29.7.2008 15:24:41   
Shuka
Recimo, dobro je, če daš 5 sliv v 2 dcl vode zvečer malo pokuhat in naj odstoji čez noč, zjutraj pa to na tešče spij in pojej slive, pa topel ali na sobni temperaturi segret Donat, najbolje je, da ga fejst pretreseš, da izgubi CO2, lahko pa enako storiš tudi z Donatom kot s slivami, zvečer natočiš v kozarec, zjutri pa na tešče spiješ.
Mi je prijateljica svetovala, da dobiš v teh privat trgovinah z zdravo prehrano ali lekarnicah - BIOKOR  naravno zeliščno mešanico otrobov, lana, janeža in medu. Sama sem si to ravno prejšnji teden kupila a nisem še poskusila, saj jo imam sedaj kar uredu, takoj ko ne grem par dni na blato bom vzela. Aja pa še to, poskusi si namazati anusno odprtino z maslom ali kakšnim mandljevim oljem, da se ti med trebljenjem blato ne ustavi, kar lahko povzroči hemoroide.

user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 29.7.2008 15:25:40 >

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
29.7.2008 16:04:43   
birdy
Hoj, hoj,
malo se javim, sem končno spet do računalnika prišlauser posted image
Katjusa, ti si kar uredi prebavo, suho sadje, pa mislije, uf, pa lubenica tut kr požene. Če boš pa šla v Avstrijo pa le piši, sej bi jst šla pa mam slabe izkušnje s tem. Trikrat sem bla in vedno je šlo kej narobe. Enkrat sem vsa prehlajena po Avstriji letala, enklat sem uroinfekt ravno na poti tja fasala (oziroma je ven izbruhnil), zadnjič je pa tamala rotavirus v eni javni previjalnici kasirala. Tko da me res nekak ne vleče tjauser posted image
Drugač sem vredu, včer sem mela grozno migreno, shujšala sem, namest da bi se zredilauser posted image , delam pa itak skoz, ker rihtava stanovanje. Tko da zame ni počitka.

Uživajte drage sonosečke pa se pišemo, upam da kmalu.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
29.7.2008 18:19:47   
sunny24
Jst sem prej šla kar spat za eno urco...In mi je prov pasalo!

Katjusa, kaj so se umirili izcedki? Upam, da je vse OK. Držim pestke!!!

Zdej sem pa lačna, sam kaj bi???user posted image  Mi je tko toplo, da se mi ne da nič kuhat. Sam neki bo treba. Danes sem pojedla že 2 kosa kruha z marmelado in pol litra mleka za zajtrk (ob 12h), prej sem dve cvrti jajci s kruhom,...pismu, sej sam spim in jem! user posted image   Pa da bi vsaj kaj zdravega jedla, ne, tisto mi ne diši. Same pi..čkarije bi! Pa sorry izrazu!
A vi drugače full pojeste čez dan?

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
29.7.2008 21:14:03   
Ajvy
Sazi...hvala za lepe besede....

Katjuša...ti si prava umetnica....kake lepe stvari user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image  za izcedek....

Birdy...nikar preveč ne garaj...

Sunny..jst bi skoz jedla, samo mi tolk malo stvari paše..pa še hitro mi je slabo..tak da trenutno nimam nobenega užitka....sem shujšala za 2 kili odkar sem noseča...tak da veš kak mi je...ti kar uživaj v hrani..pa še malo se zame najej...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
29.7.2008 21:26:08   
sunny24
Mama od mojega user posted image  nam je nardila ribo v pečici, krompir in solato...Njami! Ah, sej bi jedla vse, kar mi pride pod roke, sam se rajši pazim, da ne bom pol ko kit!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
29.7.2008 21:28:23   
Katjusa
ja krvavo ni več mal rjavkasto še ampak gre nazaj.....

Jst pa kr zdravo jem se mi zdiuser posted image Zjutraj pojem kak kos kruha z marmelado in mal kakava..... pol mam kosilo okol 1 pol popoldne pa jem sam sadje če se mi pa kej zlušta še pa kdaj kako večerjo..... (zadnič se mi je palačink zluštalo sem jih spekla, pol smo bli na obisku pa se nam je pice zluštalo in smo si naročili.... no ampak taki prekrški so redki)
težo imam še isto tak da se še ne redim....

Donat sem si že priprala za zjutraj tak da ga bom na teše spila upam da bo kej pomagal.... me čudi da mam tak trdo blato ko pa toliko sadja pojemuser posted image pa sej v prvi nosečnosti sem mela tud težave z blatom pa mi je donat pomagal... zdej se pa še spomnala nisem na to.... no pa na srečo imam vas:)user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 29.7.2008 21:30:23 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
29.7.2008 21:30:22   
glen
katjusa
Ukazujem ti,da se ulezi in počivaj,počivaj in še 100-tič počivajuser posted image
Držim peske da bo vse o.k.

Sunny,jaz bi tudi samo jedla,samo kaj ko lahko zelo malo hrane jem da mi ven negre.Recimo prepečenec in in lahki tamar mi že skozi uha ven gledatauser posted image
Danes sem si privoščla čokol. tortico in celo se mi je obdržala v želodcuuser posted image
Zredila se nisem še nič, kako kilo dol šla ker sem bruhala,ma zdaj se je hvala bogu umirilo.
Danes me je mal špikalo tam nad sramno kostjo,pa sem počivala pa je bilo bolje,najbrž se maternica širi.
Pa popoldne sem 3 ure spala tako da nevem kaj bo ko bo treba spat.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
29.7.2008 21:32:15   
Katjusa
glen mislim da ne bo težav s spanjem jst skor vsak dan spim 2-3 ure pa pol ponoči tud čist normalno.... smo pač mal bolj utrujene in rabmo mal več spancauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
29.7.2008 21:52:13   
glen
katjusa
samo jaz pol pred 1 nezaspim user posted image ,ma bo že,pa sex v mestu gledamuser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
29.7.2008 21:53:58   
Katjusa
ja sej mi2 tud hodma med 12 in 1 spatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa zjtraj do kakih 8 jst moj pa prej vstane jst pa kolkr mi tamal pustiuser posted image mi2 sma si pa prjatle posnela in jih vsak večer mal gledamauser posted image user posted image

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
30.7.2008 7:30:54   
cati
Dobro jutro user posted image

Katjuša upam da se ti je uredilo in da izcedka nima šveč.
Ajvy ti pa imaš neko skico za ginekologa.

Nebom vsem odpisovala ker se mal spim. Sem pa tako zgodna ker imam pregled in se bo potrebno počasi spravit do ginekologinje.

Lep dan vsem.user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
30.7.2008 7:54:31   
Ajvy
Ajvy ti pa imaš neko skico za ginekologa.

ne razumem...

jutro punce....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
30.7.2008 8:07:37   
cati
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

[hvala...za pestke...samo že pr prvi user posted image  nosečnosti, sem morala dobesedno skup padit, pa tri orenk buške pridelat, da je sploh v karton napisala, da imam težave z nizkim pritiskom in da sem zgubla vid parkrat...prej me pa niti slišat ni hotela in me je poslala delat....potem mi je osebna zdravnica pomagala kolkr je lahko, in tisti dan ko naj bi nastopila v službo sem itak pristala na urgenci....ampak moj je rekel ,da se ne bo tak hitro vdal...sam ne verjamem, da se bo vdala...k njej je pomembno kaj zavarovlanica in vse ostalo pravijo, ne pa jst...sej konc koncev sem samo njena pacientka....no, v bistvu sva dva....
[/quote]

To sem mislila. Da te pri vseh teh težavah in dogodkih v pretekli nosečnosti ne da v bolniško.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.