|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
30.6.2008 9:46:32   
Rubin.
Dobro jutro. Kaj pa ti Ajvy, a je školjka tvoja najboljša prijateljica user posted image .

Moja dva sončka sta se odpravila na otroški Lent, jaz pa se počasi pripravljam na UZ, imam  tak čuden občutek, se veselim, pa spet ne, me še vedno obhajajo misli na zadnjič, ko sem slišala: to pa ni dobro. No upam, da bo danes boljši dan in bo vse o.k. Držite pestke. Sicer pa poročam, ko pridem domov.

Danes je pa prav super dan, se prileže po tej vročini, a ne?

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 30.6.2008 9:47:31 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 601
30.6.2008 11:31:40   
zorica

fargesia želim ti da se nisi okužila user posted image

Rubin ti pa čimprej poročaj kako je bilo na UZ

Ostalim puncam pa želim čim lepši ponedeljek, sedaj ko je malo vročina popustila user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 602
30.6.2008 12:13:14   
Kranjcanka
Fargesia, da te malo pomirim, ce se nisi z nikomr govorila o tem. Virusnih meningitisov je cel kup(herpes, polio, mumps, norice, cmv, mononukleoza...), povzrocajo jih razlicni virusi (meningitis pomeni samo, da gre za vnetje mozanskih ovojnic), najbolj pogosti se ne prenasajo kapljicno ampak jih sirijo zuzelke. Pa se to je pri sicer zdravem cloveku malo manj verjetno. No, kapljicno se npr. prenasa virus ospic, rdeck, mumpsa. Ti sicer lahko povzrocijo meningitis ampak smo kar dobro precepljeni. Ne vem no. Jaz se ne bi prevec obremenjevala. Sicer je pa po mojem mnenju bolj vprasljiva terapija...
No, upam da ste ugotovili, da teta sploh nima meningitisa in da je vse ok.

Lp

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 603
30.6.2008 13:11:03   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: Kranjcanka

No, upam da ste ugotovili, da teta sploh nima meningitisa in da je vse ok.

Lp

točno to so ugotovili!!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Kranjcanka)
Neposredna povezava do sporočila: 604
30.6.2008 13:21:58   
Rubin.
Evo mene z uz. Novice niso dobre, videl se je sicer rumenjak, ni pa bilo utripa, tako da imam naslednji uz 7.7. Glede na situacijo, nisem optimist, tako da se za en teden poslavljam od vas in vam javim, kako se bo izteklo.
Solze mi kapljajo na tipkovnico, zato je bolje da neham.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 605
30.6.2008 13:32:41   
Anonimen
Fargesia - čestitke za lepe novičke! user posted image user posted image user posted image

Rubin - user posted image user posted image user posted image Vem, da je tole šok zate, ampak mogoče pa le ni tako črno. Držim pesti, da se 7.7. bo videl tudi srček! Pa pošiljam ti en velik objem!

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 606
30.6.2008 14:13:47   
cati
Rubin držim pesti da 7.7. vidiš enega velikega user posted image . Mogoče pa se je kak dan kasneje vgnezdilo in še ni tako velik bo pa.

Drugače pa meni je cele dneve slabo sicer ne bruham manjka pa tudi dosti ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 607
30.6.2008 14:37:20   
glen
Rubin držim pest da boš naslednjiž slišala srček.
V katerem tednu pa si?
Lep pozdravček še vsem ostalimuser posted image .
Meni zaenkrat ševedno ni nič slabo in tudi jaz nestrpno čakam 9.7. (prvi pregled)

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 608
30.6.2008 15:59:56   
Pikica5
Zdravo punce,

kako ste kaj?

Rubin ne bit žalostna, ziher bo srček naslednjič viden, držim pesti zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene slabosti ubijajo user posted image user posted image user posted image  ampak mi sploh ni žal samo, da mamo pikico user posted image

Punce, a morda ve katera kako lepo pesem za poroko za radisko čestitke? Prosim pomagajte sestra se poroči čez tri tedne in zbiramo čestitke.

Lep dan vam želim še naprej

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 609
30.6.2008 16:13:54   
julija30
Ojla pupe
Danes bila na UZ in vidla user posted image  moje pikice. Kako je razbijal!
Sem tako vesela, da se mi usta samo šibijo v nasmeh. Moja pikica je ok, čeprav me izcedki spremljajo že od petega dne po ET, je dr. rekla, da potem pač morajo bit in da je treba počivat, pa jesti dabroston še naprej.
Pikica je velika 5,3mm in po velikosti stara 6 tednov in 3 dni.
Jaz nimam veliko znakov, razen občasnega glavobola in občasno me tišči nekaj v spodnjem delu trebuha.
Naslednji prelgled pa 28.7. in nuhalna 9.8. - to vse danes uredila. Jutri še samo k osebnemu zdravniku za bolniško potem pa uživat.

Draga Rubin, še tukaj en moj user posted image . Verjamem, da te bo pikica drugi teden razveselila.
Mislim nate.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 610
30.6.2008 16:19:42   
Fargesia
Rubin...
user posted image

(odgovor članu julija30)
Neposredna povezava do sporočila: 611
30.6.2008 16:33:58   
sunny24
Rubin...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da bo vse v redu in da boš naslednji teden vidla srček od tvoje pikice!!!!

Jst mam pa jutri pregled in me kar malo stiska, kaj bo. Izcedke mam še zmiri, sicer tokrat pijem dabroston in upam, da mi bo kaj pomagal. Se tolažim s tem, da je dosti puncam pomagal... Ja nč, jutri držite pestke!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 612
30.6.2008 17:03:09   
zorica

Rubin user posted image user posted image user posted image bo pa te drugi tedenuser posted image še toliko bolj razveselil.

Julija30 sem pa ful vesela zate user posted image user posted image user posted image

Meni pa se je danes pojavil tak čuden okus v ustih.Utrujenost pa itak traja.To pa je od znakov tudi  vse.No na joške sem pozabila user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 613
30.6.2008 17:04:01   
loveforever
pozdravljene. no sem vas prišla malo pogledat. sama nimam drugih problemov kot pa strašno boleče prsi. ponoči in zjutraj me ob straneh tak bolijo da se jih ne smem pritaknit. groza in opa seveda nočno lulanje, ki nikoli ni bilo prisotno je sedaj 2X na noč obvezno. pa sej ni problem. za otroka je treba tudi še hujše potrpet in prebolet a ne? :)user posted image  sama imam komaj 17 pregled, tak da se bom načakala. bom pa verjetno lepo slišala srčeka

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 614
30.6.2008 17:26:33   
birdy
Rubin, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa še to bi ti rada rekla, sva v istem tednu, 7.mem in ni čudno da se še ni videlo. Tud jst se tako zgodaj nisem naročila ravno zato, da ne bi imela takih skrbi kot jih imaš sedaj tiuser posted image  Verjamem pa, da se bo naslednji teden pokazal srček in da bo vse vredu. Držim pesti zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače sem jst kar vredu, le utrujenost me daje, pa take mile slabosti, glih tok da mi ne paše jest, bruham pa ne. Sicer pa ob takem mejhnem dojenčku niti ne moreš ne vem kaj preležat ampak morš bit kr skoz v akciji tko da za hude nosečniške znake nimam časa.user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 615
30.6.2008 20:10:22   
tanci29
hej punce,

no vidim da sem kar mal zamudila ste kar pridne...

rubin- držimo pesti in drug teden bo itak vse ok...user posted image user posted image  pa še topli objemčki naj te božajo da drugega tedna...

tiste ki ste videle srčka pa čestitke, je res luštno kaj...
suny24-tudi tebi veliko sreče in poročaj jutri kaj bo...

meni pa je še kar slabo, no danes sem celo bruhala, do sedaj sem se samo slabo počutila...pa saj bo kmalu bolje

lp

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 616
30.6.2008 20:21:23   
Rubin.
Hvala dekleta za  tolažbo, vendar jaz nimam dobrega občutka

Jaz nisem nič kaj optimistična in se pravzaprav pripravljam na 7.7. z težkim srcem, imam tak občutek, ki me zelo, ampak  zelo redko vara, tako da mislim, da se je pikica poslovila. Hvala bogu da imam čudovitega moža in hčerko, ki mi 100% stojita ob strani in sta mi v veliko uteho. Ne moreš verjet kakšen čut imajo majhni otroci, mala miss me  odkar sem prišla domov ne izpusti iz oči, skoz se stiska k meni, me objema in lubčka in res čuti, da je mami žalostna, čeprav se zadržujem pred njo. Res je moja zlata punčka.

Jaz se bom ta teden odklopila od RR in probala dati na off vse, do ponedeljka. Potem pa vam javim, kako se je stvar razpletla. 

Se vidimo v ponedeljek.

Neli, nisem se jaz naročila na UZ, ampak ker sem imela ET, so me v bolnici naročili na UZ. Sta pa z menoj danes bili dve (ena izmed njih je Julči, še tukaj bravo za srček), ki sta imeli isti dan ET in se je obema videl srček. Če bi bilo po moje, ne bi šla na uz sploh pred nuhalno, ker imam že od lani slabe izkušnje.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 617
1.7.2008 9:10:02   
Pikica5
Dobro jutro punce,

kako ste kaj? Vam je kaj slabo, jaz sem svoj želodček pogruntala, nikdar ne sem bit prazen zato pa skoz nekaj žvekam user posted image user posted image user posted image user posted image  

Želim Vam en lep dan ohlajen z kakšnim sladoledom user posted image  

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 618
1.7.2008 9:55:15   
brkn83
Pozdravljene punce.

Vidim, da kr vse pridno tipkate. Sem kar nekaj zamudila. No sedaj pa sem zopet našla malo časa, da se pridružim.
Drugače kakšnih znakov posebnih nimam, temperatura je sedaj padla, .......... drugače pa sem le malo lačna skoz pa žejna.

Joj vidim, da vas že ful veliko ima sedaj preglede, no js pa ga imam komaj 17. in če bo vse uredu pa 19. že gremo na morje.

lp

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 619
1.7.2008 10:11:39   
zorica

Danes sem dobila odločbo komisije za bolniško.Jo imam do 31.8 potem pa se da ponovno notri za podaljšanje user posted image user posted image user posted image Se lahko gibljem v kraju bivanja.Sem ful vesela, saj sem itak čez dan notri v klimatiziranem stanovanju, ven hodim bolj proti večeru na sprehode.

Oba z mojim komaj čakava četrtek in prvi UZ.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 620
1.7.2008 12:46:37   
Fargesia
o super, zorica!

meni so se pa zdaj začele počitnice (dopust) tak da se je ravno fino izšlo za te prve mesece...

kako ste kaj? jaz komaj čakam drug teden ko imam pregled.

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 621
1.7.2008 15:55:04   
fortun
no, da se vam še jaz javim! Sicer sem kar malce skeptična glede tega javljanja, ampak saj itak ne morem na nič vplivati! torej - baje sem noseča in po mojih izračunih, naj bi pikico prvič držala v naročju 25.02.2009.
bila sem že na UZ 26.06. vendar je bila le majhna pikica - bilo je še prezgodaj. Drugi UZ imam pa 11.07. - torej še 10 dni!! moram povedati, da mineva skoraj 1 leto, ko sem tudi jaz imela SS in sicer ravno v 6 ali 7 tednu (torej se začenja vsaj zame rizični čas). Zaradi tega se namreč strašno bojim komurkoli karkoli govoriti o moji nosečnosti. Ker se bojim... upam, da bo četrtič pa uspelo...

no, drugače pa se kar dobro počutim, sicer sem neprestano lačna! ampak zanimivo, mi čokolada, ki sem jo včasih pojedla na tone, sploh ne paše - zdaj mi full paše čips! a ni to hecno? pa utrujenost me daje non-stop! čeprav jaz to tudi malo tej neznosni vročini pripisujem!

a ste vse srečke nosečke po "naravni" poti, al je tudi kakšna takšna kot jaz? ICSI?? kdaj ste imele ET? pri komu? jaz sem ga imela 4.6. pri Rešu v Postojni.

lp

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 622
1.7.2008 16:15:33   
sunny24
Zdravo punce. No, jst sem s pregleda, srčka smo vidli, je pa rekla G, da sem po velikosti ploda user posted image  komi 5t5duser posted image user posted image user posted image

Ja, pojma nimam, kaj se dogaja. Upam, da bo 16.7., ko mam pregled pri moji G vse v redu, do takrat pa počitek in filanje z Dabrostonom...

(odgovor članu fortun)
Neposredna povezava do sporočila: 623
1.7.2008 16:25:54   
cati
fortun mislim da nas je kr nekaj takšnih ki smo bile v postopku. Med drugim tudi jaz (ET sem imela 23.5.). Drugače pa dobrodošla med februarkamiuser posted image

Sunny24 vse bo ok ne skrbi. Ti samo lepo papaj dabroston.

Zorica super za odločbo. Kakodolgo si jo čakala ??Ker jaz jo tudi pa je še ni.

Drugače pa komaj čakam jutri na pregled primoji ginekologinji. Upam da bo mi naredila UZ in bom zopet videla svojo pikicouser posted image

LP
Cati

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 624
1.7.2008 18:42:39   
zorica

cati odločbo so mi poslali v dobrem tednu, tako da nisem dolgo čakala.Sedaj pa se mislim le razvajati in cartati bušija, da bo čim lepše rasel.

fortun drugače pa sem tudi jaz imela  ET 2.6

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

nadstropna postelja
willma

Koliko je bil vaš otrok star, ko ste ga dali spat na zgornjo posteljo nadstropne postelje?

okrog enga leta (14%)

okrog dveh let (7%)

okrog treh let (15%)

okrog štirih let (16%)

okrog pet let in več (48%)

Število vseh glasov: 154

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!