|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
24.9.2008 10:39:56   
izidora
Pozdravljene še z moje strani!

Jaz sem vas šele zdaj našla in vidim, da vas je že veliko. Se bom potrudila in prebrala čim več za nazaj, vsega pa ne, ker ste res prave... Ful gradiva, no! Bom pa zdaj malo bolj spremljala, ko bom imela več časa. Moram začet bolj počivat.

Torej noseča sem 5. Prvič sem rodila punčko, ki smo jo takoj zatem izgubili. Sledila je ena srečno končana nos., pa spontani splav v 10. tednu, potem pa spet srečni zaključek. Upam, da bom tudi tokrat uspešno prigurala do konca.

PDP imam 13. 2., vendar bom imela CR, zato bom zagotovo rodila prej. Pričakujemo pa punčko.

Toliko o meni zaenkrat. Se bom še oglasila. Zdaj grem pa brat malo za nazaj, kaj vse ste se že pomenile.

LP vsem.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
24.9.2008 10:39:57   
evo mene znorela bom res sedaj sem mal pomirjena...so mi napisala v službi tako kot so rekli da nimajo primernega delovnega mesta zame in grem po potrdilo in nesem do svoje zdravnice in mislim da mi potem komisijia podaljša stalež sam me zaniam a moram komu rečt ker pol pa mi ni treba bit glih doma a ne če mi v službi tko npišejo sej če bi lahk šla delat pa če nimajo delovnega mesta za mene to so oni krivi...izcedek spet tišina ga ni upam da ga ne bo več tulk sem že jezna zarad tega ne vem kaj se dogaja z našo malo pikico pa še miga nč ne prava borka je najraj jo mam...

no letim na upravo pa se pol javim...hvala

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
24.9.2008 10:47:52   
Katjusa
Izidora dobrodošlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image držim pesti da se tudi tokrat srečno končauser posted image

Cita sam da se je umirilo in da se ne ponovi več.... Fino zrihtaj..... pomoje ti tud ni treba bit domauser posted image

zdej gremo pa mi tud na sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
24.9.2008 10:51:34   
Urša08
user posted image user posted image Ajvy in Brkn83 vse najboljše user posted image user posted image

Kolumbo čestitke za nečakinjouser posted image

Deja user posted image za vozek.

Zunaj je tud pri nam lep sonček, midva z Nejcem pa kr notri. Ni še čist zdrav zato sva raje notri čeprav se mi že meša.
Sva pa dons do 9 spala, to se nama še ni naredl. Mi je prav pasalo. No sedaj sem šele pri kavici, pa kaka dobrota bi pasala zraven (beri rogljiček, tortica). Zadnji teden bi kar neki jedla. Če bo šlo tko naprej me bo ginekologinja okregala. Sam kaj ko mi tok paše.

Za srečanje ta teden ne morem nič obljubit, bom vidla kdaj se boste zmenile.

Uživajte na sončku

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
24.9.2008 10:54:37   
Urša08
Izidora dobrodošla med nami.

Cita pomiri se, še vse bo v redu.  Ne misli na izcedke, s tvojo pikico je vse v redu.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
24.9.2008 11:03:55   
petrap
Izidora pozdravljena še iz moje strani..kar hitro čvekat...user posted image

Cita držim pesti, da se vse konča tako kot si želiš, pa enga user posted image za srečo tvoji borki...user posted image glede bolniške pa mislim, da pol ne bo nobenga problema in boš potem tud naokrog se lahko potepala...

LIJA - 28.01.2009 (3860g, 53cm)

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
24.9.2008 11:05:52   
Čebel@
jutro babnice!!!!!!!!!!!!
tanovidve dobroošle!!!!!!!!!!!!!
alvy in brkn vsenajbolše!!!!!!!cmok cmok cmokuser posted image user posted image user posted image
glede srečanja.........meni načeloma sobote bolj odgovarjajo ker v petkih imam še šolo..........drgač jo pa lohk tud en dan spustim ni panike!!!!!!!!
kolumbo-teta fajn šoping ti želim!!!!!!

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
24.9.2008 11:09:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Cita pomiri se, še vse bo v redu.  Ne misli na izcedke, s tvojo pikico je vse v redu.user posted image

se podpišem pod tole

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
24.9.2008 11:13:16   
reckova
evo babe...poročilo iz pregleda. Bila full vesela, ker sem slišala srčka....za morfologijo je pa rekla, da je še malo prezgodaj (20t3d) in sem znova naročena 20.10. Zanima me ali so možeki lahko zraven na morfologiji???????? Drugače pa sem dobila še napotnice za kri in urin. Pa nekaj mi je govorila, če imam izcedke in bolečine, ker imam povišane neke bakterije....jaz pa nobenih težav. Glavno zdaj moram 2 dni full pit in pol dati urin, da vidijo kaj je. No, uspelo se mi je zredit za 1kg, tak da se zdaj ne sekiram več . Itak se bom zdaj komaj prav začela redit ......no to je to. Lp iz Maribora

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
24.9.2008 11:20:22   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

balonchy od kje se ti pripelješ...kdaj lahko prideš

Jaz se pridrsam iz PO... Sam ni panike. Ne glejte name... Men osebno bi bolj ustrezalo drug teden (ali petek ali sobota)... Ta petek, soboto in nedeljo so že narjeni plani... Tko, da mene skor 100% ne bo... Ve pa kr v čvek trebuščkarce... Brez zadržkov!!! user posted image  

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
24.9.2008 11:21:41   
Balonchy
reckova - user posted image user posted image user posted image  za pregled!!!

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
24.9.2008 11:25:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: reckova

evo babe...poročilo iz pregleda. Bila full vesela, ker sem slišala srčka....za morfologijo je pa rekla, da je še malo prezgodaj (20t3d) in sem znova naročena 20.10. Zanima me ali so možeki lahko zraven na morfologiji???????? Drugače pa sem dobila še napotnice za kri in urin. Pa nekaj mi je govorila, če imam izcedke in bolečine, ker imam povišane neke bakterije....jaz pa nobenih težav. Glavno zdaj moram 2 dni full pit in pol dati urin, da vidijo kaj je. No, uspelo se mi je zredit za 1kg, tak da se zdaj ne sekiram več . Itak se bom zdaj komaj prav začela redit ......no to je to. Lp iz Maribora
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image !!!!na morfologiji je lahko tvoj zraven(pri nama je g še prov iskala prosto uro da bo moj lahko zraven)!!!!!!!bravo tud sam za 1 kilico!!!!

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
   [Brisano sporočilo]
24.9.2008 11:33:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4788
24.9.2008 11:37:43   
Anonimen
majcyhy23 opazla sm, da si zanosila na poročno noč!!! Kako romantično! Se motim? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4789
24.9.2008 11:45:00   
Čebel@
anonimen..........ni na poročno noč ker je nisva mela..........sva sam padla v posteljo..........user posted image  se je prijel en teden pred poroko

zakaj se ne registrirašuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
24.9.2008 11:47:08   
Čebel@
kolumbo...........tako bogi kot je danes tvoj bratec bodo kmalu naši možkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  mmmmmmmmmmm lazanja!!!!jest bi tud maluser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4791
24.9.2008 11:48:15   
Deja
obljubim da  popoldne prilepim slikce - zdaj pa hitro hišo pospravljat - pride obisk....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4792
24.9.2008 11:52:02   
Čebel@
deja glej da res prilepiš slikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image  kar pospravi........drgač pa si user posted image  in nam je dovoljeno da imamo tud mal razmetanouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4793
24.9.2008 11:56:45   
sunny24
Lep sončen dan!

Torej....

Ajvy in brkn...VSE NAJBOLJŠE!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  (vsaki svoje darilo in torta...user posted image )

cita...glede izcedkov upam, da se bo zdej vse pomirilo. Pa pol boš lahko ven hodila...neki tazga kot jst!user posted image

Dobrodošle nove dve nosečke! user posted image user posted image user posted image

Srečanje...ta vikend ni variante, k mamo že drugo splanirano. Za naslednji bi pa mogoče šlo, mi je pa vseeno kaj je petek al sobota.

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
24.9.2008 12:04:46   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: reckova

jst bom jutri 20t2d pa mam morfologijo..... joj me kr skrbi če se bo videlo kot se mora pa še možek si je dopust vzeluser posted image boma pa polek vzela še našega 2leti5mesecev starega sineka da mu pokažemo kaj ma mami v trebuščkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
24.9.2008 12:11:39   
Čebel@
katjuša..........po moje bo florjan čist navdušenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
   [Brisano sporočilo]
24.9.2008 12:12:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4797
24.9.2008 12:22:37   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Izidora in ostale ta nove dobrodošle pa hitr mal načekajte, pa kakšne rogljičke pa kavice loh "častite"user posted image , anonimna ti se pa hitr registriraj, če ne ti bom pasuš uzelauser posted image , boš, pol mogla za vizo zaprosituser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
24.9.2008 12:27:12   
tanci29
čao...
evo jest sem si končno zbrala slikice iz krsta da naredim album...sicer sem album iskala tle pr nas ene 4 mesce..ker sem hotla s črnimi listi...zdele sem končno zbrala slikce.. zdej pa razvit pol pa akcija...ga prnesem na naše srečanje(k da noumo mele kej druzga početuser posted image user posted image pa čvek)

ok vidim da ste bolj za drug teden...ok jest sem tud za...madonca sem tečna, ampak če se zdele fiksno zmenmo pol bo kej, če ne pa spet nou nč...no se pravi srečanje februark 009 naslednji petek v zvezdi po 16h uri...a je ok....zdej pa se sam še pofočkajmo kdo pride....

jest sem na seznamčku pa erik tudi

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
24.9.2008 12:29:57   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29
no se pravi srečanje februark 009 naslednji petek v zvezdi po 16h uri...a je ok....zdej pa se sam še pofočkajmo kdo pride....

jest sem na seznamčku pa erik tudi

jst in Florjan

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?