tanci29 -> RE: februarčice 2009 (19.9.2008 10:43:12)
|
katjuša super da mali tolk spremlja in mu je všeč da boste imeli dojenčka...naš pa tega še ne razume in ne ve kaj se dogaja..mene je pa včasih kar malo groza kako bo z dvema, sploh pri hranjenju, ker pri eriku moraš celo znanostz izvest da poje pa vse okol leti pol se pa odloč pa sam šter žlice poje, mleka več noče pit, jogurtov in skute ne mara, gresa na mleku ne mara, sej kosilo poje pa juhico ma tud rad, ampak kako mu kaj mlečnega u usta spravt to je pa podvig...no zdej mal popapca kakšnega rižolinota pa te fore...ne vem, če bosta oba taka se mi bo skeglal...previjanje in preoblačenje je pri nas znanstvena fantastika...ni važno kaj delaš, govoriš, poješ, skačeš, si malo hud, ne pali ništa..on se obrača vsaja leze vsepovsod...tako da včasih se morm kar orng u roke vzet da ne pop[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley35.gif[/image]...sploh če se pokaka ker pol je pa use usran...zdej grava kar takoj pod tuš, ker drugače ne gre....no zdej sem se malo potožila, ampak na koncu ko potegnem črto je pa najoljši najslajši in najbolj moj...rada ga imam do neba in nazaj....in tudi se veselim tadrugega da ne bo pomote
|
|
|
|