reckova -> RE: februarčice 2009 (9.9.2008 12:31:54)
|
Hej punce!!!! No, zdaj pa mi povejte kak naj se pretvarjam še vsaj kakih 5 dni, da nič ne vem. Bom probala izklopit pa se pustit presenetit. Mislim, da sem ga itak sama vzpodbudila, ker sem mu zadnjič rekla, da nočem vellike poroke. Matični, starši in ožja familija, kosilo, torta in to je to. Fajn so mi velike poroke če sem gostja, ne pa da bi sama imela tako. no, skratka do petka se še kaj beremo. Moja pikica se je tudi vznemirila danes, ko sem se jaz tak da brca kot nora. Pol pa pridemo iz morja pa že pregled in upam, da se bo videl spol.....sem že prav firbčna. Ajde babike....grem nekaj jest. Lp P.S: Pa še sestri sem danes napisala en komentar na njeno reakcijo, ko sem ji povedala da sem noseča. Me je full rzaočarala, ko je začela nekaj moralizirat. V resnici pa je ljubosumna, da imam super lubija, bajtico, vse pogoje za dojenčka....samo diplome ne. No, tak da sem ji mogla malo napet in sem ji tud napisala da če ne misli spremenit svojega obnašanja je nočem videt, ker se jaz ne bom sekirala in dojenčku povzročala stresa. V redu neŽ?????????????????????????? Lp
|
|
|
|