mtinca1 -> RE: junijski princi in princeske 2008 (18.7.2008 21:51:46)
|
pranje - jaz perem skoraj vedno vse na 60 stopinj - plenice, krpice in vse bodije, majčke... - tud če piše 40. Do zdaj je blo še vse vredu, verjetno pa bom kdaj kakšno cunjico uničla; ampak, če se mi pa zdi ful butasto posebej prat teh par malih oblačilc na 40 al pa celo na 30. likanje - prejšnji teden nisem več likala, ampak kr iz sušilca v omaro. zdaj ko imamo pa ta naš neljubi seboroični dermatitis, pa spet vse od a do ž likam oz. kdaj pa kdaj lika tud [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/love.gif[/image], ker sem mu rekla, da mi je patronažna rekla, da jaz ne smem. ampak to se bo kaj kmalu končalo, ker se boji da bi izpadel copata. Je pa bil ful smešen, ko se je ful matral in tiste male majčke zlagal kot velike in potem dobil format 5 x 5 cm - čez čas je pogruntal bednost svojega početja, pa še moja pripomba, da itak potem to obesim na obešalnik, ni bla ob pravem času. kofetkanje - dans sem šla s sodelavko popoldan na en drink, ki se je zavlekel na dobri dve uri in pol in je tamala ves čas v vozičku pridno spala, pa še zdaj spi-že štir ure in pol-me mika, da jo bi zbudila, ko jo gledam, kako v sanjah že eno uro premika usta v rednih presledkih kot bi se dojila.
|
|
|
|