Anonimen -> RE: junijski princi in princeske 2008 (24.9.2008 15:01:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Najbolj pa še zato, ker je ena družina po moji strani v soriodstvu, ki ji že ves čas finančno kar precej pomagamo. Mož ima tega že poln kufer, ker so "broke" zaradi res čudnega odnosa do denarja. Npr. eden izmed članov družine ima nekje 2-kratnik povprečne plače, eden povprečno, pa nimajo niti za kruh, kaj šele da bi otrokom kupili čevlje. Ampak tako je že leta in leta. In potem včeraj sem spet šla tja, da odpeljem najmlajšega otroka po jesensko garderobo. Že ko sem rekla možu da grem, je bil proti, potem pa še tako. In še najbolj so me prizadele razmere v tisti družini. lubika tud jst imam podoben primer,isto družina po moji strani,je pa to moja pol sestra...tud ne znajo z denarjem[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]...sem se kar na njo spomnila...do nedavnega sem jim še pomagala ampak ne gre več,ker so začeli to izkoriščati...smo si še dobri ampak pomoči pa ni več z moje strani...pa so tud kr bogi pa to,ampak tud jst se ne morem večno kregati z mojim...sem dolgo rabla da sem spregledala..a veš dokler človeku pomagaš,pa dokler računajo na tvojo pomoč,se ne bodo trudili sami si pomagat (pa ne zdej za konkreten tvoj primer ampak na splošno)...nevem jst nebi mogla tko živet...pa polsestra kje pa da bi šla v službo,pa svak,bog ne daj da bi še malo izven službe delal pa kaj dodatno zaslužil...zakaj le,če ve da jim pomaga mama,njen partner,sosedi...jst pa ne več,ker so nam tud denar dolžni in ne gre tko naprej...smo se pa mal spičili enkrat pa sta nam kratkomalo povedala da naj si kr narišemo ta denar...tko da smo tle zaključili...pa bi otroc marsikaj od mene lahko dobili...
|
|
|
|