Anonimen -> RE: junijski princi in princeske 2008 (21.9.2008 20:39:28)
|
hm..prijateljice...jaz jih imam pa jim nisem povedala o mojem stanju...tko kot si rekla,kot prvo,nimajo otrok,kot drugo pa še imajo svoje ljubezenske probleme al kakršnekoli pač,pa jim res ne morem prisluhniti v tem trenutku...po eni strani nočem nekega usmiljenja od njih,po drugi strani bi potrebovala tolažbo...je pa problem ta,da imava z Žanom nek ustaljen tempo,nek ritem doma (po vsakem obroku sledi spanje in takrat lahko jaz kaj jem v miru,kaj skuham,ali se enostavno tud jst zraven uležem) in moje frendice so nekak navajene tudi po več ur (ja tudi do 7 ali 8 ) biti pri meni,pol me pa to še nekak bolj utrudi kot pa sam otrok..pa se iskreno jim tud mal izogibam...nevem jst nikol nisem imela te navade biti pri nekom ful velik ur na obisku,njim pa pač ni nerodno,men je pa nerodno rečt...pol sem pa raje sama pa grem na sprehod z Žanom,pa se mi dan zapolne...pa raje prosti čas na rr preživim...joj sem zakomplicirala-se oproščam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|