Špacka -> 9nebesa (****. nadaljevanje) (21.2.2005 8:46:53)
|
Ojla! Pri nas je pa sneg, sneži še tud, jaz pa čist neučakana:(:(:(:( Včeraj sem pa res mislila, da bom mogla kar it v porodnišnico, sem mela take krče, v križu me je špikalo, :duda: je brcala kot nora, tko da na koncu nisem več vedla kaj me bolj boli...sva z mojim kar na postlji ležala in se panično gledala, če je to to, ampak očitno ni, ker je danes stanje čist sprejemljivo:ups: Punce bom pa vseeno mal pojambrala, čist za mojo dušo, imam že vsega dost, zadnje 2 dni sem začela otekat, noge imam že zjutraj mal otečene:zmeden: v glavnem sem kot buhtelj:(( Moj buši je pa že tud čist naprej, pa spodaj ga moram kar držat, ker se mi zdi, da bo drugač pri kolenih ven pogledal....v zadnjih nekaj dneh sem se spremenila 100% Fosilke ne se sekirat zarad prostora, vse se da uredit, ve sam sem pridte:rozica::rozica::rozica: Mene pa zanima kaj je z Lu? A še ni rodila, no upam da je, ampak še ni javlja:angel::angel::angel: V sredo mam pa spet CTG da pogledamo kako in kaj, mogoče bo pa prej:)-:)-:)- optimistka- moj pa špekulira, da bo mogoče 24.02. ker ima takrat god in bo dobil najlepše :darilo: naj mu bo bom počakala še par dni;) Se še kasneje mal oglasim lp, Špacka(1 teden)
|
|
|
|