Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Predno gredo v vrtec, ali kaj jejo? 3.6.2008 15:01:11
HuAnita
Vztrajam, da jesta zajtrk, tudi če ga tam potem dobila takoj, ko prideta. Zdi se mi pomembno, da jima to privzogjim, da bosta zjutraj jedla. Sem pač tečna. Če pa vidim, da kateremu ni za jesti, pa tudi ne silim.
RE: Predno gredo v vrtec, ali kaj jejo? 3.6.2008 15:08:21
Anonimen
Jst nisem nikol prej jedla. Pa tut moj tamalmu ne da nic prej, razen ko je bil manjsi (no ja, do dveh let in pol ) je popil eno flaso adaptiranga mleka nekje med 6. in 7. Prihajal je pa v vretc razlicno - med 7:00 in 8:40, zdaj je ponavadi okrog 8:40 v vrtcu, zajtrk imajo pa okrog pol devetih. Pa ni nobenih tezav, da zjutraj ne bi jedel zajtrka, vitaminov (sadja itd.) pa dovolj dobi v vrtcu in popoldne doma, ga ni treba nic silit.