Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kakšne kroglice kupit? 3.6.2008 15:06:50
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Evo jih. Kupila prijateljici, ful zadovoljna KUGLCE pa imajo tele krogljice tud uno železno malo kuglico noter al so brez?
|
|
RE: Kakšne kroglice kupit? 3.6.2008 15:08:42
|
|
|
|
puncica
|
volga in tanikaa nehita smetit mojo temo!!!
|
|
RE: Kakšne kroglice kupit? 3.6.2008 15:13:44
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Evo jih. Kupila prijateljici, ful zadovoljna KUGLCE pa imajo tele krogljice tud uno železno malo kuglico noter al so brez? Brez so. Te so res za krepitev mišic. Kupi si oboje . Ene za mišice, ene pa kao za mišice
|
|
|
|
RE: Kakšne kroglice kupit? 3.6.2008 15:37:21
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica volga in tanikaa nehita smetit mojo temo!!! Oprostite, gospa tekačica, ne bom več. Me je sram v dno duše.
|
|
|
|
RE: Kakšne kroglice kupit? 3.6.2008 15:58:27
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: puncica Ma jst bi jih imela za užitek, ker se mi zdi da keglove vaje glih z njimi ne morem delat, vsaj tiste ki sem imela so mi kr noter stale, nič niso ven padale, da bi mogla kaj stiskat Je pa res da je blo to po prvem porodu, mogoče bo zdej kej drugač. Se odločam za tale smart balls, sam se še nisem čist odločila ne razumem..... kaj ti niso šle ven, ko so jih stiskala ven? Ker jaz sem jih vedno tak lepo "izpljunila" sicer pa je bilo meni pomembno, da so tihe...... pa zdej je to že taka tehnika... ko sem jih sama kupovala, so bile še vse čudne in ta tihe so bile redkost in full drage. Mi pa niso bile všeč. So me med hojo motile...... za med seksom so bile pa zakon, samo stalno me je bilo strah, da ne bo maternični vrat na silo kake "pojedel"
|
|
|
|
RE: Kakšne kroglice kupit? 3.6.2008 16:05:20
|
|
|
|
rija
|
freycha, a med seksom jih lahko pustiš not?
|
|
RE: Kakšne kroglice kupit? 3.6.2008 16:10:26
|
|
|
|
Freycha
|
jah če nimaš črnca za tipa, potem pomoje lahko .... mah najboljše je probat, pa vidiš, a ti je ok al ne..... vrvica pa navadno notri spolzi, ampak sem jih še vedno iztisnila ven
|
|
|
|
RE: Kakšne kroglice kupit? 3.6.2008 16:13:38
|
|
|
|
rija
|
črnca glih ne, sam revež pa tudi ni....zato pa sem se malo zamislila..... aja, jaz mam take mi je kar babica v porodnišnici predlagala, da naj si kakšne omislim, da ne bo pozneje kakših težav...samo so bolj malo v uporabi.....
|
|
RE: Kakšne kroglice kupit? 3.6.2008 16:34:57
|
|
|
|
Freycha
|
take sem tudi jaz gledala in se mi zdijo full fine... je pa res, da tiste tastare, k sem jih imela niso bile take, ampak so imele kuglici med sabo na mehkem štrikcu, ne tak, kot te, ko je vmes "trdo" (upam, da razumeš, kaj mislim)... mogoče je bilo zato lažje še kaj drugega notri spraviti
|
|
|
|
RE: Kakšne kroglice kupit? 3.6.2008 18:26:46
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Pa kuglce ma tud Mater, zdaj pa vsakič, ko bom šla v vaše konce, ko bom kakšno videla, si bom rekla, ziher ma ta tud kuglce, pa bilo katero bejbo vidim. Kako pa veš, da jih ima O, med seksom si pa jaz tega ne bi upala pustit not .
|
|
|
|
RE: Kakšne kroglice kupit? 3.6.2008 18:31:19
|
|
|
|
Felicita
|
rija jest mam tut take, pa mi niso neki glih všeč... prevelike so. pa skoz mam občutek da me na wc tišči in ne, to ni rajcajoče
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Kakšne kroglice kupit? 3.6.2008 20:25:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Kako pa veš, da jih ima K sve prjatle
|
|
|
|
RE: Kakšne kroglice kupit? 3.6.2008 20:26:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšne kroglice kupit? Pojma nimam.
|
|
|
|
RE: Kakšne kroglice kupit? 4.6.2008 7:10:44
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Kako pa veš, da jih ima K sve prjatle Aja. No, kako je svet majhen . Rija, meni tiste delujejo kot boksarske rokavice .
|
|
|
|
RE: Kakšne kroglice kupit? 4.6.2008 7:41:57
|
|
|
|
puncica
|
srki in karin a se lahko tole vedve na privat zmenta in mi nehata smetit temo IZVIRNO SPOROČILO: Freycha ne razumem..... kaj ti niso šle ven, ko so jih stiskala ven? Ker jaz sem jih vedno tak lepo "izpljunila" Ja to itak da je šlo ven, ampak niso pa same od sebe ven padle, tako da bi hodila pa da bi ven padle če ne bi zavesto stiskala mišic. Sem pa imela tud jaz take ki so imele mehek štriček vmes in ja tud pri seksu smo jih uporabljal , dobr da se niso noter razletele, ko sem vidla kaj naredi če padejo na tla Katere imaš pa ti a so silikonske/lateksa? Tako da zdej kupujem ene kvalitetne, in verjetno bom vzela tele smart balls, čeprav hm kaj pa če bodo prevelike Pa je sredina una povezava kej gibljiva al je bol fiksno vse skupaj?
< Sporočilo je popravil puncica -- 4.6.2008 7:42:00 >
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?