|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zanositev-kako?
3.6.2008 12:23:48   
Anonimen
Stvar je sledeča. Že veliko časa sva s fantom skupaj. Jaz si zelo želim otroka on bi pa kar še čakal in čakal na boljše čase. Jaz bom vsak časa imela 40 let.
Kako naj zanosim na hitro? Tabletk že mesec dni ne jemljem več. Jemljem pa Tifol redno en mesec že.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zanositev-kako?
3.6.2008 12:26:13   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kako naj zanosim na hitro?

Tako da seksašuser posted image

P.s - A pa partner ve, kaj naklepaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2008 12:27:05   
srki
Ja kako to misliš na hitro? Pa se sedaj fant strinja s tem, da zanosiš, sta se o tem pogovorila? Drugače pa seksat, pa bo. Hitrejšega načina ne vidim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2008 12:28:27   
Splet.Ka
Mislim, da si odgovor na to vprašanje izvedela nekje v precej rani mladosti.

Mislim pa tudi, da takšna pot "po bližnjici brez soglasja" ne pelje v srečno družinsko idilo.

Cvetim...

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2008 12:37:28   
Anonimen
Možnosti sta samo dve ali da tako zanosim ali pa da ostanem brez otrok v življenju. Pravi, da me ima zelo rad in da bi imel samo z menoj otroke. Ampak sedaj pravi, da je še prezgodaj.
Vem, da bom to bitje ljubila najbolj na svetu. Ker bi bil sad dolgega trpljenja.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2008 12:41:22   
Anonimen
Spolne odnose imava zelo redko-enkrat na mesec ali še redkeje. Pravi, da je utrujen. In pa da ne čuti več..... Razumeva se.Ne konča v meni že dolgo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
3.6.2008 12:45:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2008 12:46:42   
srki
Ah, da mu ga pa kar takole podtakneš no...pa tudi ni fer. Vsaj za moje pojme. In če tako poredko seksata, bo sploh problem res zanosit. Pa še v tebi ne končauser posted image . Očitno pa kaj sumi, da si zmožna nehat jemat KT, pa zato ne konča v tebiuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.6.2008 12:46:57   
nejcko
Če ne konča v tebi in če seksata samo enkrat na mesec, je verjetnost, da boš pri svojih letih zanosila, resnično majhna.

Bolj zanesljiva pot bil iskren seks z željo narediti otročka po iskrenem pogovoru. Verjemi., bo hitreje, kot tako, kot ti načrtuješ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.6.2008 12:47:41   
srki
Ta sad trpljenja je verjetno dolgoletna želja po otroku in ko bi ga imela, bi ga neizmerno ljubila?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.6.2008 12:49:15   
Anonimen
SRKI, a to, da jih on noče je pa fer. Če se je odločila, da bo imela otroka naj ga ima. Partner se bo pa že odločil kako in kaj, ko bo postavljen pred dejstvo.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.6.2008 12:53:10   
nejcko
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

SRKI, a to, da jih on noče je pa fer. Če se je odločila, da bo imela otroka naj ga ima. Partner se bo pa že odločil kako in kaj, ko bo postavljen pred dejstvo.

Ona njega nima kaj postavljati pred dejstvo! Ok, lahko sicer zanosi naskrivaj, ampak potem niti pod točko razno ni fer, da bi ga tožila za očetovstvo in preživnino.

Seveda ni fer niti od njega, da ni do nje bil že takrat, ko sta začela, iskren. Ampak, zdaj je, kot je ... ljubezen je velikokrat slepa in mladi zaljubljenci ne razmišljajo dolgoročno.

Ona ima še vedno možnost, da gre s kom drugim seksat in tako poteši svojo željo po otroku, ampak takole podlo mu ga podturiti ... ne vem, no.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.6.2008 12:59:13   
srki
Ti je že Nejcko odgovorila.

In razumem, da je težko, kjer je eden za otroka, eden si ga še ne želi.

Samo da ga pa "podtakneš", se mi pa tudi ne zdi fer no.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.6.2008 13:27:28   
Naja30
Se strinjam, da tole ni pravi način za imet otroka. Oba morata biti za. Otrok je eno tako malo nedolžno bitje, ki zahteva ljubezen obeh staršev, ne da bi greš zdaj na riziko ali bo partner ostal s tabo ali ne. Ni fer najprej do njega, potem pa še do otroka ne.
Raje se pogovori z njim, mu pojasni da si zelo želiš, da stara si dovolj. Če si samo s tabo želi otroka, bo mogoče razumel tvojo željo, a ne?

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.6.2008 13:54:08   
Paštetka
naslednjič preden mu pride, naj tako, da mu pride na tebe. Nato letiš v kopalnico, pobereš seme v šprico (dobiš jo v lekarni), in si v Wc-ju vbrizgaš. V spalnici narediš svečo in čakaš, da seme zleze noter. Vztrajaš za vsak slučaj kakšne pol ure v tem položaju. Na drugi dan greš v lekarno še po test, da preveriš, če se je prijelo.

Možu poveš, da se je ponesrečilo, pač.

P:S:

če nimaš takrat glih ovulacije, seme shrani v zmrzovalniku. Za postopek v primeru odtajanja, pa ne bi vedela.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 3.6.2008 13:58:56 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.6.2008 13:56:28   
srki
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.6.2008 14:01:00   
bambam
user posted image user posted image svaštauser posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.6.2008 14:06:42   
Anonimen
O ŠIT NO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Ampak pri 40 letih bi lahko že vedla kaj in kako.user posted image  Ker tako pisanje mi glih ne deluje za ta leta.user posted image  
Pa da tip razmišlja, da je še čas po 40? user posted image  nekaj mi ne gre skupaj.user posted image

(odgovor članu bambam)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
3.6.2008 14:09:21   
_sanja_*

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

naslednjič preden mu pride, naj tako, da mu pride na tebe. Nato letiš v kopalnico, pobereš seme v šprico (dobiš jo v lekarni), in si v Wc-ju vbrizgaš. V spalnici narediš svečo in čakaš, da seme zleze noter. Vztrajaš za vsak slučaj kakšne pol ure v tem položaju. Na drugi dan greš v lekarno še po test, da preveriš, če se je prijelo.

Možu poveš, da se je ponesrečilo, pač.

P:S:

če nimaš takrat glih ovulacije, seme shrani v zmrzovalniku. Za postopek v primeru odtajanja, pa ne bi vedela.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.6.2008 14:15:57   
pikipu
Draga Anonimna, ko sem brala tvoj post bi se skoraj zjokala od žalosti, ker me tale tvoj primer (če je resničen) zelo spominja na mojo situacijo izpred cca enajstih let nazaj. Samo da sem jih takrat imela 28..... In veliko časa za razmišljanje. In veš kaj sem naredila: tipu sem dala dvojko!!!!! Pa sem pred tem dejanjem samo sebe prepričevala, kako zelo ga imam rada in poslušala njegove litanije in neumnosti, da je še čas, pa da me ima rad, pa da bo že, itd..... Čeprav se bližaš štiridesetim, ni še nič prepozno, tako da veš! Boš pa mamica čez dve, tri leta, pa kaj potem, ginekolog te bo samo malo bolj kontroliral. Ker namreč imeti otroka z moškim, ki se zate potrudi samo enkrat ali še manjkrat na mesec, je živa katastrofa!!! Ne samo imeti otroka z njim, sploh z njim vztrajati!!! Ma daj no, najdi si drugega, ki te bo vreden, ker moški, ki se mu ne da zlesti med rjuhe v svojih najboljših letih, ni za nikamor drugam kot za v staro šaro. Vse ostalo je laganje samemu sebi.

Zdaj sem srečna mamica 22 mesecev staremu fantku in še bolj srečna žena možu, ki me resnično spoštuje in ceni. In, ki se mu ljubi zlesti med rjuhe tudi dvakrat na dan, če si to zaželim oz. zaželiva.

Želim ti veliko sreče in poguma in oprosti, če sem malo bolj direktno napisala.

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.6.2008 14:39:27   
aqua77
se podpišem pod to!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  najdi si takega partnerja, ki te bo vreden.....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.6.2008 14:49:34   
bambam
Ja!!!! Tako je prav!!user posted image user posted image

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 22
3.6.2008 15:10:49   
Anonimen
Pa kaj je z vamiuser posted image

Mislm resno.

Prvo:

Zakaj za hudiča ste z dedcom s katerim sam enkrat na mesec seksate? Mislm to nekak ni normalno za moje pojme.

Drugo:

Zakaj za hudiča ste z dedcom, ki si ne želi otrok če si jih ve želite. Pa ne mi s forami da bi sam ne še. Mislm da te pa pr 40ih nekdo lahko tko na limance dauser posted image

Tretjič:

Kako hudiča boste lahko svojemu otroku pogledale v oči, če ga boste podtaklne očetu? In pol bo itak oče prasec k ne bo hotel imet nič z njim? Najebal bo pa itak spet otrok k bo imel labilno mamo in očeta ki sploh to noče bituser posted image

Otroci niso igračkauser posted image , in pripeljat nedolžno bitje, v družino ki to sploh ni, v vezo ki je obsojena na propad pa še z prevaro, ..... ni glih neki odraz odraslih, zrelih bitij ki so pripravljeni na novo življenje in odgovornost ki s tem pride.

(odgovor članu bambam)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?