predstavitev na razgovoru za službo (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Finančne dileme starševstva

Sporočilo

neanja duo -> predstavitev na razgovoru za službo (3.6.2008 12:07:12)

Kako ste naredili kratko predstavitev na razgovoru?

Sama imam kar problem in sem raje v ozadju.Če moram na krastko predstavit,se mi glas ful trese,potim se in sliši se,kot da bom ravnokar zajokala.

Že v naprej najlepša hvala

nd

Volga -> RE: predstavitev na razgovoru za službo (3.6.2008 12:13:29)

IZVIRNO SPOROČILO: neanja duo

Kako ste naredili kratko predstavitev na razgovoru?

Sama imam kar problem in sem raje v ozadju.Če moram na krastko predstavit,se mi glas ful trese,potim se in sliši se,kot da bom ravnokar zajokala.

Že v naprej najlepša hvala

nd

Zelo zoprno. Nisi pač govornik, razumem. Kaj in kako? Poskusi, da se ti "fučka" za vse skupaj, torej reci si: vseeno mi je, kar bo, bo. Nimam kaj pomagati. Vzemi prej kakšen Persen, ne bo ti škodil. Dobro se pripravi, če veš, kaj te bodo vprašali, če ne, bodi zbrana imej zbrane misli in odgovarjaj na kratko. V končni fazi si lahko izpraševalce predstavljaš, kot da so goli, sploh če bo kakšen debel, masten stric, pa ti bo šlo na smeh. Poskusi, pa srečno.

neanja duo -> RE: predstavitev na razgovoru za službo (3.6.2008 12:19:39)

Že ,že,ampak kako se predstavit?
A začnem pri otroštvu,oš,ali kako?Delovne izkušnje?

lp

puncica -> RE: predstavitev na razgovoru za službo (3.6.2008 12:38:14)

Mislim da je pomembno da poveš svoje delovne izkušnje, kaj si končala (šola pa to) če si se še kej izobraževala, kakšne so tvoje prednosti,... pač kej v tem smislu, pol pa itak začnejo oni spraševat, vsaj na naših razgovorih je bilo tako, ko smo vidl da je kandidatu zmanjkal smo pa mi začel postvljat vprašanja. Pa predlogi albine tud niso slabi[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

katjes -> RE: predstavitev na razgovoru za službo (3.6.2008 20:49:10)

Da te potolažim: ko imamo pri nas razgovore za službo, imamo za take, kot si ti (tresoči glas, trema) zelo veliko potrpljenja. Ker se zavedamo, da ni kar tako priti na razgovor in upati na službo, ob tem boš pa popolnoma hladnokrven.
Zato jih na začetku pustimo govoriti o sebi - kakšno šolo je naredil, delovne izkušnje, kje je že vse delal, zakaj bi rad zamenjal službo...Potem se jim pa že glas umiri, malo se sprostijo, potem pa gremo bolj na strokovno debato.
Nekaj v takem smislu!

Stran: [1]