Anonimen -> 1. pregled - pikice še ni (3.6.2008 11:48:37)
|
Pozdravljene! Imam eno dilemo. 15.4. mi je g odstranila mireno, dva dni za tem sem pa dobila m, ki je trajala kar 11 dni (nikoli prej je nisem imela tako dolgo). Potem sem 15.5. naredila test in je bil negativen, čez par dni spet-pokazala se je zelo zelo rahla črtica, in čez 3 dni spet, ko je bila črtica zelo močna. Včeraj sem bila na prvem pregledu, nosečnost je v maternici, pikice pa ni še nikjer. Po zadnji menstruaciji bi mogla bit noseča 7 tednov, vendar je rekla g, da vse ostalo ustreza 5 tednom in da zgleda da sem imela zaradi dolge menstruacije ovolucijo nekoliko kasneje in sem torej zanosila kasneje. G je rekla, da imam vse strukture lepo nakazane, jajčni beljak (mislim, da je rekla tako) je velik za 5 tednov. Rekla je tudi, da je sploh ne skrbi, da se pikica ne bi pojavila, ker vse ostalo kaže na to, da je še prekmalu, da bi se videla in je vse ostalo vredu. Dobila sem že celo materinsko. Samo ko pa berem po forumu čvekamo v pričakovanju pa večinoma berem, da se pri večini nosečk, pikica potem sploh ni pojavila in so mogle it na čiščenje. Zanima, me če je tule sploh katera, ki je imaela isto kot jaz, da se ji pikica na prvem pregledu ni videla, kasneje pa se je pokazala? Hvala vsem za odgovore! Lep dan
|
|
|
|