beli -> RE: TAŠČA-POMOČ (3.6.2008 12:20:11)
|
Ste pa res hecne, da jo takole napadate. Mene bi tudi motilo, ker če že na začetku ne vpraša, potem pri drugih stvareh tudi ne bo. Nič ni narobe s teboj, če te moti, ampak problema res ne bomo me rešile, ampak boš morala za vsako, ko te bo kaj motilo njej povedat, ker sicer ne bo vedela, da tebi to ne paše. Jaz od začetka tudi nisem mogla, je moj povedal, potem pa sem se odprla in zdaj ji povem kaj me moti. Včasih moram večkrat ponavljat, ker pozabi (mislim, da namerno), ampak pač ponovim. Ljudje smo različni in različno vzgojeni. Mene tudi moti, ker sem že tašči stokrat rekla naj me prej vpraša za kakšno stvar, pa si je posadila rože v moje glinene teglce, ki sem jih imela pripravljena za svoja zelišča in me je pol čudno gledala- da je mislila, da jih ne rabim. Joj, sem bila jezna, pa imamo veliko praznih, ampak ta je bil lepši. Pa prej smo imeli skupni avto, oziroma bil je najin, ampak si ga je izposodila, pa nikoli natankala, pa ......itd. Sej je nimam za slabo, ampak malo hecno no. Jaz sem navajena, da vprašam, če je kaj njeno. Tak sem vzgojena. Tudi mamo vprašam, ne le taščo. In živimo v isti hiši in vprašam ,če lahko pride tamala k njim, če imajo čas. Meni je to normalno in spodobno, njim pa hecno. Tak je to. Reči ji, včasih te bo čudno gledla, pol pa ji bo potegnilo. Verjetno, če te kaj upošteva. Moja ni zamerljiva, tak da jaz ji vedno povem kaj mislim. Se vredu razumeva, ker se malo vidima! Pa veliko sreče!
|
|
|
|