|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sanje
3.6.2008 10:30:45   
arabela*
A se kateri user posted image sanja kdaj,kaj je rodila,al deklico al dečka.Nekje sem slišala vražo,da bi naj to nekako držalo.
Kako pa je pri vas??Se je kaj uresničilo??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sanje
3.6.2008 10:32:57   
Anonimen
Jest sem sanjala punčko, nosim pa fantka user posted image  

(odgovor članu arabela*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2008 10:34:59   
watershine
joj jst sm pre dnosečnostjo že sanjala tolki različnih stvari, mela sm že punčka in fantke, enkrat celo trojčke in pazi to: šesterčkeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2008 10:48:00   
BAMBINA_
Meni je na nuhalni G rekla, da nosim punčko, sanjala sem pa vedno o fantku. Pa je bil potem res fantek.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu watershine)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.6.2008 10:54:45   
kristinaj
jaz sem v prvi nosečnosti sanjala, da sem rodila punčko, nato pa parkrat fantka in dobili smo punčko, sedaj v drugo pa se mi zdi da še nisem nič sanjala, nekaj pa vseeno nosim  user posted image user posted image

ah...pusti te vraže pri miru, držijo le pri določenem% user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2008 10:57:44   
Virtualna
Meni se je pred morfologijo sanjalo, da bom imela fantka... na morfologiji sem izvedela, da nosim puncko...po morfologiji mi se se vedno sanja, da bom rodila fantka...sanjam kako dojim fantka in ga polagam k prsom...user posted image  Ne vem kaj te sanje pomenijo, da so neke "skrite" zelje oz. podzavest, nebi rekla...ker mi je cisto vseeno, pa naj bo user posted image  ali user posted image , samo da bo vse OK.
Pomoje bo kar puncka, ker se nisem slisala, da bi G na morfologiji podal napacno prognozo dojenckovega spola user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2008 11:08:56   
Inigo
jst sm vedno sanjala punčko, moj user posted image je sanjal, da mama punčko, na nuhalni je bla punčka, na morfologiji fantek, na zadnjem UZ se ni vidlo... zares pa ti povem okoli 2. julija user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2008 11:24:41   
Julija08
Pomoje bo kar puncka, ker se nisem slisala, da bi G na morfologiji podal napacno prognozo dojenckovega spola
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Meni je na morfologiji rekla, da je punčka. Pa se je potem na 3D izkazalo, da je 100 user posted image  (baje). So se razločno videla jajčka in lulček user posted image user posted image user posted image .  Ampak bom sedaj ko bom imela pregled za vsak slučaj še 1x vprašala.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.6.2008 11:27:46   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

A se kateri user posted image sanja kdaj,kaj je rodila,al deklico al dečka.Nekje sem slišala vražo,da bi naj to nekako držalo.
Kako pa je pri vas??Se je kaj uresničilo??user posted image

Meni se je. Samo prvič slišim za to vražo. user posted image  In jaz niti v te stare čiračare ne verjamem.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.6.2008 11:35:19   
pepa6
Men se je sanjalo da sem noseča in da nosim punčko. No in smo šli kak teden kasneje delat test nosečnosti in sem bila res noseča. Pa tud punčko bomo rodili. V sanjah sem jo celo videla, sanjala sem že da sem rodila, da porod ni bil težak, da je bilo s punčko neki narobe. In se mi je tud sanjalo, da mi je rekla ginekologinja da bom rodila kakšne 3 tedne pred rokom, no včeraj mi je to v resnici rekla, in pač da mam strogo mirovanje, ker sem jutri komaj v 35. tednu nosečnosti pa noče, da prej rodim.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.6.2008 12:00:28   
Naja30
V obeh nosečnostih se mi je sanjalo, da sem rodila fantka - pa so obe punčke.
V 1.nos. so bile sanje tako zelo lepe, da mi je še danes lepo pri srcu, ko se spomnem.

Mogoče pa drži, da kar sanjaš, je pol ravno nasprotno. user posted image

(odgovor članu pepa6)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.6.2008 13:52:55   
Napolitanka
Ves čas še pred nosečnostjo sem sanjala punčko, nosim pa fantka .

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.6.2008 13:59:06   
srki
Kaj pa če večkrat sanjaš, enrkat punčko, enkrat fantauser posted image . Kaj pa pol  drži.

Drugače pa tudi jaz v to ne verjamem.

(odgovor članu Napolitanka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
3.6.2008 14:03:22   
ursalara
Sanjala fantka imamo pa punčko!

4.1.08 se nama je pridruzila najina princeska Lara!

http://picasaweb.google.com/krasevec.ursa

(odgovor članu Napolitanka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
3.6.2008 14:15:41   
jabi babi
no jst imam non stop,vsako noč skoz ene sanje,take vse sorte,ne samo od otrok...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
3.6.2008 15:32:32   
arabela*
ja,saj jaz tud ne verjamem v to.Pač na to sem se spomnila,ker sem prvič sedaj sanjala o user posted image .

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu jabi babi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
3.6.2008 16:29:57   
Maja T.
Jaz sem cel čas mislila, čutila, bila prepričana in tudi sanjala da bo . In zdaj.... nosim našo malo . 2x potrjeno na UZ, en od teh je bil 3D...

Vraža je padla v vodo

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
3.6.2008 16:32:38   
Maja T.
uh, mi je brez smailov prilepilo user posted image , bom probala še enkrat:

Jaz sem cel čas mislila, čutila, bila prepričana in tudi sanjala da bo user posted image . In zdaj.... nosim našo malo user posted image . 2x potrjeno na UZ, en od teh je bil 3D...

Vraža je padla v vodo user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?