Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: kaj kupiti svojemu moškemu za roj.dan? 3.6.2008 10:09:23
|
|
|
|
kovač
|
Nisva ljubitelja sado-mazo..... še kakšna druga ideja-ali morda vi nič od tega ne kupujete?
|
|
|
|
RE: kaj kupiti svojemu moškemu za roj.dan? 3.6.2008 10:10:03
|
|
|
|
~Biba~
|
ti ga najbolj poznaš. VEš kaj vama paše, kaj vama manjka...bi rada videla njega v tigrastih tangah; on tebe v ledru? rabi ančko, bič, viagro? fensi šmensi perilo zanj in zate, masažno olje, vibratorji....na koncu pa; se strinjam s karin, je bič, še najboljša ideja
|
|
|
|
RE: kaj kupiti svojemu moškemu za roj.dan? 3.6.2008 10:11:18
|
|
|
|
Marogica
|
Ne razumem. Darilo bi naj bilo za partnerja, služilo pa naj bi obema? Kaj pa vem.....tisto za "oba" kupi ob drugi priložnosti, darilo pa naj velja samo zanj. Kakšno darilo? Ne vem, imam sama večne probleme s tem.
|
|
RE: kaj kupiti svojemu moškemu za roj.dan? 3.6.2008 10:17:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kovač Nisva ljubitelja sado-mazo..... še kakšna druga ideja-ali morda vi nič od tega ne kupujete? Pa saj so na tej strani diskretno.com tudi druge stvari pa si mal prečekiraj. Sama nimam pojma kaj naj bi za dedca med erotičnimi stvarmi kupla Moj bi bil najbl vesel da ga sam z mašno prčakam pa pol pir z njim spijem .....al pa zdej k bo fuzbal......da ga pustim pr mir pa mu pir prnesem
< Sporočilo je popravil karin24 -- 3.6.2008 10:19:03 >
|
|
|
|
RE: kaj kupiti svojemu moškemu za roj.dan? 3.6.2008 10:18:15
|
|
|
|
kovač
|
že gledam
|
|
|
|
RE: kaj kupiti svojemu moškemu za roj.dan? 3.6.2008 10:26:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Mojemu je prodajalka v erotični trgovini priporočala erekcijsko črpalko, ker preprečuje tudi raka na prostati, pa še večji je za 2-3 cm. Midva še je nisma kupila, tak, da če bosta probala sporoči kak je.
|
|
|
|
RE: kaj kupiti svojemu moškemu za roj.dan? 3.6.2008 10:34:09
|
|
|
|
tanikaa
|
O, kovač, pozdravljena.
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 10:37:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: kaj kupiti svojemu moškemu za roj.dan? 3.6.2008 11:16:06
|
|
|
|
srki
|
Ančko.
|
|
|
|
RE: kaj kupiti svojemu moškemu za roj.dan? 3.6.2008 11:27:39
|
|
|
|
Anonimen
|
pa tisti trakec z bunkico v ustih Za kuga pa to? Mislm resno ne štekam v čem je fora. Razen če preveč gobca med seksom
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 11:46:41
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kaj kupiti svojemu moškemu za roj.dan? 3.6.2008 11:49:24
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: karin24 pa tisti trakec z bunkico v ustih Za kuga pa to? Mislm resno ne štekam v čem je fora. Razen če preveč gobca med seksom A vse ostalo pa štekaš al kva? Pol morš tudi to. Ne morem pa v podrobnosti iti, ker nima smisla kovačevga življenja tule razlagat. Pardon... mojega pogleda
|
|
RE: kaj kupiti svojemu moškemu za roj.dan? 3.6.2008 11:51:15
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Lubrikant, lisice, prevezo za oči, pa tisti trakec z bunkico v ustih. Ampak to morš ti uporabit. Si ne predstavljam večjega zadovoljstva za tvojega mačka. Mogoče še belo vrečko za na glavo? Ne vem no, berem tvoje misli....
|
|
|
|
RE: kaj kupiti svojemu moškemu za roj.dan? 3.6.2008 11:51:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija IZVIRNO SPOROČILO: karin24 pa tisti trakec z bunkico v ustih Za kuga pa to? Mislm resno ne štekam v čem je fora. Razen če preveč gobca med seksom A vse ostalo pa štekaš al kva? Pol morš tudi to. Ne morem pa v podrobnosti iti, ker nima smisla kovačevga življenja tule razlagat. Pardon... mojega pogleda ups.....spet sm ga mela......blond moment namreč
|
|
|
|
RE: kaj kupiti svojemu moškemu za roj.dan? 3.6.2008 12:08:50
|
|
|
|
blue sky
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija Lubrikant, lisice, prevezo za oči, pa tisti trakec z bunkico v ustih. Ampak to morš ti uporabit. Si ne predstavljam večjega zadovoljstva za tvojega mačka. Mogoče še belo vrečko za na glavo? Ne vem no, berem tvoje misli....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2008 12:29:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: kaj kupiti svojemu moškemu za roj.dan? 3.6.2008 12:32:05
|
|
|
|
Splet.Ka
|
Sem nameravala pametovati o tem, kaj rad počne, da bi mu lahko podarila jahalni tečaj, izpit za motor,... No, pa sem videla, da imaš v mislih čisto nekaj drugega
|
|
RE: kaj kupiti svojemu moškemu za roj.dan? 3.6.2008 12:42:55
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splet.Ka Sem nameravala pametovati o tem, kaj rad počne, da bi mu lahko podarila jahalni tečaj, izpit za motor,... No, pa sem videla, da imaš v mislih čisto nekaj drugega Ja no, saj to je nekaj čisto drugega
|
|
|
|
RE: kaj kupiti svojemu moškemu za roj.dan? 3.6.2008 12:44:55
|
|
|
|
Splet.Ka
|
|
|
RE: kaj kupiti svojemu moškemu za roj.dan? 3.6.2008 14:19:12
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 Moj bi bil najbl vesel da ga sam z mašno prčakam TO sem jaz naredila prvo leto za njegov RD. Boljšega darila ni mogel dobiti. VSaj tako je rekel. Je pa blo luštno pol.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: kaj kupiti svojemu moškemu za roj.dan? 3.6.2008 14:20:17
|
|
|
|
tanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Je pa blo luštno pol. Verjamem.
|
|
RE: kaj kupiti svojemu moškemu za roj.dan? 3.6.2008 17:27:22
|
|
|
|
Felicita
|
kupi kaj zase... sexy perilo, samostoječe žabe, visoke pete. Al pa kakšno 'uniformo' če ga to rajca. Al mu pa striptiz zapleš. al pa, kot so že predhodnice povedale, mašnco priveži nase... drugač maš pa v sex shopih tut darilne pakete - ni vrag da tam ne bi blo kej pametnega/zanimivega.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: kaj kupiti svojemu moškemu za roj.dan? 3.6.2008 17:43:54
|
|
|
|
Freycha
|
1. teden ga pusti na miru, da s kolegi in pirom v roki v miru gleda evropsko prvenstvo v fuzbalu... bo najbolj srečen (če je ljubitelj nogometa)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?