|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kako ne ratati obseden z zanositvijo?
30.6.2008 11:47:13   
*tajda*
Pojdita na eno potovanje, po možnosti kam daleč, se odklopita, žurajta in uživajta v dvoje.  Meni bi to trenutno zeloo pasalouser posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.7.2008 20:50:10   
m_m
Jaz te tudi razumem. V prvo je blo čisto neplanirano, tak da nisem nikoli niti pomislila, kaj prestajate, če ne rata. No, v drugo pa tut pri nas ni šlo tko gladko. Vsak mesec si bolj zagrenjen. Na začetku sem se še tolažla, da mogoče pa še ni čisto čas za drugega, potem pa že razmišljaš, kaj če ga sploh ne bo user posted image  Jaz sem naštudirala vse od hrane, pogostosti "telovadbe" in dneve O. Ratalo je pa po merjenju bazalne temperature, ko je bil dan O res razkrit.
Probaj pa čim manj na dojenčka študirat, pa ne se zadrževat blizu vrtcev ali kjer se igrajo otroci. Je še bolj hudo. Sam takrat kot zakleto prav vsako nosečnico vidiš. Velik sreče user posted image

* Čas je najboljši učitelj, a kaj ko na koncu ubije vse svoje učence.
* * Ni bogat tisti, ki ima največ, ampak tisti, ki najmanj potrebuje.
* * * Če mislite, da zmorete ali da nečesa ne zmorete, imate v obeh primerih prav.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.7.2008 20:52:41   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Te bo minilo.
No vsaj mene je.
Ker ne moreš samo zato živet. Ker se ti zblede. Življenje ponuja še tolk več kot sam čakanje na plususer posted image .
Saj bouser posted image

jap, preprosto pride dan, ko te mine ...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
14.7.2008 14:00:35   
Inti_07
nejkag,...pozdravljena,..tale tvoja zgodba me je pa zelo ganila res,...si morda razmišljala se v drugi smeri in sicer da bi sla na bioterapijo? Bioterapevti ti lahko pomagajo na različne načine. Ravno pred enim tednom sem brala v reviji Obrazi, članek o bioenergetiku v Celju, ki ima že več uspešnih terapij za seboj, predvsem z  dekleti ki niso mogle zanositi? Jst bi morda še prednio bi poskusila z umetno opl. poskusila se  to alternativo, zdaj je samo se vprasanje kako močno verjames v to? Če ćeliš ti lahko sporočim njegovo kontaktno številko.
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.7.2008 17:57:59   
drašika
Ojoj, ko to berem dobim kar solze v oči. Ne morem verjeti kolko nas je ki vsaki mesec čakamo: bo ali ne bo? In potem šok - ne bo. Mene tudi to vsaki mesec potre, zaj je šele tretji mesec odkar poskušava pa mi je že ful hudo. Ko pa berem da eni po enem letu ne uspejo pa me kar v prsih zaboli.

Dekleta in žene jaz držim pesti za vse nas. Enkrat nam bo uspelo, ko bo usoda tako hotela.

Med čakanjam pa kar pridno in kar se da z užitkom user posted image

(odgovor članu Inti_07)
Neposredna povezava do sporočila: 30
18.7.2008 19:38:34   
*Marty*
lepo, da vidim, da razumete, da je pri težavi z zanositvijo "kriva# tudi psiha, kajti ko sem to omenila na enmu postu so se mi vsi po vrsti smejali in me imeli za neuko. samo to sem hotela povedati

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
18.7.2008 20:33:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Marty*

lepo, da vidim, da razumete, da je pri težavi z zanositvijo "kriva# tudi psiha, kajti ko sem to omenila na enmu postu so se mi vsi po vrsti smejali in me imeli za neuko. samo to sem hotela povedati

Oprostite, ker smetim, ampak na drugi temi si rekla, da je kriva samo psiha in tu je bistvena razlika.

(odgovor članu *Marty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
19.7.2008 0:18:26   
Želvi
Prav hudo mi je bilo, ko sem prebrala post, ker verjetno ne glede na to kam želiš usmeriti misli, te enostavno bežijo k dojenčku. Midva bova s prihodnjim mesecem pričela delati na mali pikici in sploh nočem razmišljati koliko časa bo trajalo, da jo bova spočela, ker vem, da si bom s tem še otežila zadevo, ker tako kot pravijo dekleta pred mano, psiha verjetno res precej primore k temu, da se zadeva dalj časa ne prime.
Čeprav vem da je težko kljub vsemu poskusi čim več časa preživeti na način, ki te najbolj razveseli in sprosti (romantični trenutki z dragim, kavica s prijateljicami, šport...)in morda ko bodo tvoje misli najmanj obremenjene in boš pomirjena te bo razveselil +, ki ti bo sporočil, da se v tebi razvija malo bitje. Iskreno ti želim, da bo ta rezultat prišel kar se da hitro.

< Sporočilo je popravil Želvi -- 19.7.2008 0:20:57 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?