BONI* -> oteklina na dojki (19.2.2005 20:28:06)
|
Meni Luka ne izprazne do konca dojk in predvsem ponoči, kadar spi do jutra, si moram izčrpavati. To pa mi je sredi noči precej mukotrpno delo in tako si včeraj gotovo nisem izčrpala vsega. Danes popoldan pa smo bili zunaj in ker Luka zunaj vedno trdno spi, tudi jedel ni ravno na 3 ure, kot sicer je. Zato so me že popoldan bolele dojke, ko sem ga podojila, je bilo nekoliko bolje, sedaj zvečer pa spet ful boli. Sem ga dojila, je jedel dobrih 10 min iz vsake dojke (več ni hotel), jaz pa sem imela še vedno občutek zelo polnih dojk in da ne rečem, kako so me bolele:( Sem si šla izčrpavat in sem na eni izčrpala 70 ml, na drugi pa skoraj nič:zmeden: Mene pa ful boli, pa ful je težka in po občutku še zelo polna. Ven pa negre nič. Poleg tega, pa sem opazila in otipala tudi oteklino v zgornjem delu dojke. Dojka ni nič bolj rdeča ali topla, tako da ne vem, če je to mastitis. Kaj ve mislite? Kaj naj naredim? Ali naj grejem, da bi bolj teklo, ali naj hladim,da zgine oteklina:zmeden: Izčrpšavati ne morem več, ker me od črpalke že bradavica ful boli. Poleg tega naj bi Luka čez pol ure spet jedel. Lp,Boni:(
|
|
|
|