|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
11.6.2008 8:16:46   
babysolza
Itak se bo našlo milijonov ljudi, ki bodo potem najboljši prijatelji - jih imam kar neki takih!

Edina dobra stvar je, da ti super prijatelji na to ponavadi hitro pozabijo - vsaj do naslednje velike stvari, ki jih spet mal spomni na to.

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
11.6.2008 8:19:14   
babysolza
babysolza, prej sem ugotavljala da bomo jaz, ti in Didlinaa cimre v Postojni če počakate še ene 6 dni

Ni problema. user posted image  Moj user posted image  lohka počaka tud kak mesec, se mu nikamor ne mudi. user posted image  user posted image  user posted image  Sem lih včeraj mojemu user posted image  rekla, da če se ne misli v roku par dni ven spravit, ga bom lastoročno zvlekla iz te njegove jazbine! user posted image  user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
11.6.2008 8:20:32   
Anonimen
če se ne misli v roku par dni ven spravit, ga bom lastoročno zvlekla iz te njegove jazbine!

Po moje je naše user posted image  strah it vn

Neposredna povezava do sporočila: 2078
11.6.2008 8:20:57   
*Mojca*
če ti to uspe mi prosim sporoči kako, ker bi jaz tudiiiii user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2079
11.6.2008 8:22:32   
babysolza
A vidve bi pa kr pile pa kadile. user posted image user posted image user posted image  NIČ NE BO! user posted image  user posted image  Ker potli bosta zihr obe šli v P, pa bosta v časopisih, tako kot tista ki je napihala pa mulčke mela v avtu. user posted image  user posted image  Sam jst bi tudi enga kozla, psstt. user posted image

Pa tteeaa iskrene čestitke za pupiko! user posted image  user posted image  user posted image

In vse ki mate danes preglede, dobro opravite in čim več popadkov in odprtih cm vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 2080
11.6.2008 8:23:44   
babysolza
Po moje je naše strah it vn

Ja, jst tud včasih pomislim, da se jim mal preveč godi tam noter, pa še skozi jih neki božamo pa crkljamo pa se pogovarjamo. Mislim, sej komu bi se pa mudilo ven?

Neposredna povezava do sporočila: 2081
11.6.2008 8:24:02   
Anonimen
Oh pa ne se obremenjevat s temi stvarmi no... Telefončita na potih pa fertik user posted image  Men tolk dol visi kaj si mislejo drugi da je že kar smešn.

Me je npr. zadnjič taščica vprašala (že ene šestič) če res ne bomo mel zaves (no ona je rekla firnkov user posted image ). Sem rekla NE. Se mi jih ne lup prat.

Pol sva naročila ene ful hude bež oblazinjene stole za jedilnico in seveda spet kup skrbi oz. če jih bom kaj zaščitla itd. Sem ji rekla NE. Nič ne bojo zaščiteni. 

Dalje pametuje kam vse bi moral dati šipo v kuhinji. Sem rekla NE. Pri steklokeramični plošči bo, drugje bomo dali kasneje če bo potrebno itd.

In isto z nosečnostjo. Sploh ne razlagam neki pro pa kontra argumente. Nima smisla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2082
11.6.2008 8:24:12   
babysolza
če ti to uspe mi prosim sporoči kako, ker bi jaz tudiiiii

user posted image  user posted image  Še delam na tej fazi. user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2083
11.6.2008 8:27:48   
Anonimen
Pol sva naročila ene ful hude bež oblazinjene stole za jedilnico in seveda spet kup skrbi oz. če jih bom kaj zaščitla itd. Sem ji rekla NE. Nič ne bojo zaščiteni.

Kako pa naj bi jih zaščitla?? - s polovinilom?? K drgač se več ne vid, da so bež.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2084
11.6.2008 8:27:54   
babysolza
Oh pa ne se obremenjevat s temi stvarmi no... Telefončita na potih pa fertik Men tolk dol visi kaj si mislejo drugi da je že kar smešn.

Me je npr. zadnjič taščica vprašala (že ene šestič) če res ne bomo mel zaves (no ona je rekla firnkov ). Sem rekla NE. Se mi jih ne lup prat.

Pol sva naročila ene ful hude bež oblazinjene stole za jedilnico in seveda spet kup skrbi oz. če jih bom kaj zaščitla itd. Sem ji rekla NE. Nič ne bojo zaščiteni.

Dalje pametuje kam vse bi moral dati šipo v kuhinji. Sem rekla NE. Pri steklokeramični plošči bo, drugje bomo dali kasneje če bo potrebno itd.

A si zihr, da nima tvoj user posted image  še kakega brata, za katerega ne ve? user posted image  user posted image

Okej, glede zaves je bl moja mama pametovala. Sam sedežna pa je dala vetra moji tašči. Sva kupila trosed + 2 fotelja - v živo rdeči barvi, s takimi širokimi naslonjali, uglavnem ful dobro za videt. In kaj me vpraša tašča? Da kje imam pa odejo, da bom prekrila sedežno, da se ne bo umazala. user posted image user posted image user posted image  Ja, če bi jo hotela skrit, potli ne bi kupila takšne, ampak eno čist poceni pa bi blo al ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2085
11.6.2008 8:28:20   
*Mojca*
nič babe žabe, jaz se bom počasi odpravla po moje VIP goste...

lepo čvekajte še naprej  in user posted image user posted image user posted image user posted image vsem za CTGje pa pejte že enkrat rodit user posted image user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2086
11.6.2008 8:29:58   
babysolza
In isto z nosečnostjo. Sploh ne razlagam neki pro pa kontra argumente.

Jaz pravim - pokimaj, skozi eno uho noter, drugo ven, pa smo vsi srečni in zadovoljni. user posted image  Če pa kdo preveč začne pametovat, se pa hitr odpraviš na wc al pa že kam - user posted image  mamo itak en kup muh. user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 2087
11.6.2008 8:30:11   
Anonimen
Midva mava belo sedežno - in priznam, da imava na sedalnem delu belo pregrinjalo - ampak to sam zato, ker je men ful vroče, pa se gor nalimam, drugi razlog so pa obiski v kavbojkah - tega user posted image  ne spraviš dol

Neposredna povezava do sporočila: 2088
11.6.2008 8:30:43   
babysolza

A si jim nabavla tiste majčke 100% nona/nono? Jaz študiram, da jih bi šla iskat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2089
11.6.2008 8:30:47   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Kako pa naj bi jih zaščitla?? - s polovinilom?? K drgač se več ne vid, da so bež.

user posted image  My point exactly... Valda ne bi takih stolov naročala če bi hotla gor vesit razne rafije in grde prevleke user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2090
11.6.2008 8:31:56   
*Mojca*
nama je tašča zrihtala ene cheap shit vrata če se spomnete in ko sem rekla da to pa ni je rekla: sej itak bojo otroci vse uničli. Ja halo, zakaj smo potem renovirali celo stanovanje in barvali barvne stene če bojo itk vse uničli...ehhhh user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
11.6.2008 8:32:32   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: babysolza

A si jim nabavla tiste majčke 100% nona/nono? Jaz študiram, da jih bi šla iskat. user posted image

ja, in tašča je potegnla surlo da se še ne počuti nona user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2092
11.6.2008 8:32:45   
babysolza
Midva mava belo sedežno - in priznam, da imava na sedalnem delu belo pregrinjalo - ampak to sam zato, ker je men ful vroče, pa se gor nalimam, drugi razlog so pa obiski v kavbojkah - tega ne spraviš dol

Sej jaz bom tudi najbrž počasi kej navlekla na sedežno, ko pride user posted image . Sam moja tašča je mislila, da prekriješ kar vse - sedež, naslonjala, hrbtni del.
Včasih pač kaj ni ravno najbolj uporabno, je pa lepo. Pa ubereš eno srednjo pot, pa je.

Neposredna povezava do sporočila: 2093
11.6.2008 8:33:58   
Anonimen
A si zihr, da nima tvoj še kakega brata, za katerega ne ve?

user posted image  so zgleda vse mame enake. Mislim moja je ful moderna. Takoj ko se je začel delat prav nared tko da ti bo všeč pa tud če je drago ko pes al pa neuporabno. Kasnej se ne boste spravli več popravljat user posted image  
Res a ma nič ne pametuje. Z veseljem pride pomagat pospravlat to je pa to user posted image  Mogoč ma tud mal protekcije k je moja mami user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2094
11.6.2008 8:34:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

OOOOOOOOOOOOOOOO kje se kupijo te majčke????

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2095
11.6.2008 8:35:39   
babysolza
ja, in tašča je potegnla surlo da se še ne počuti nona

A si jih dobila v Popku? Ker jaz sem bila tam samo enkrat, še bolj na začetku user posted image , pa so imeli sam 100% babi/dedi. In sem za hec vprašala za nono/nona pa je rekla, da jih je to vprašalo že veliko ljudi in da jih bodo začeli delat.

A ti si kupila kar vsem, tvojim in tašči/tastu? Ker jaz vem, da je tašča ne bi nosila, moja mami pa bi šla še v službo vsa ponosna v njej, pa ima 13 let manj od tašče. user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2096
11.6.2008 8:35:57   
*Mojca*
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

OOOOOOOOOOOOOOOO kje se kupijo te majčke????

V Popku v BTC, tam kjer pridem junija majčke...

eh ja, pri svojih 60 se še ne počuti nona...user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
11.6.2008 8:36:59   
*Mojca*
babysolza ja 100% nona in nono je moj kupi svojim dvem. Fotr je bil ful vesel, mama pa...sem že napisala...

Joooj zdej pa že zamujam ker kar ne morem it...RR addict user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
11.6.2008 8:37:15   
Anonimen
Sam moja tašča je mislila, da prekriješ kar vse - sedež, naslonjala, hrbtni del

Ta "prevleka kompleks" pride z leti user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2099
11.6.2008 8:39:04   
babysolza
Takoj ko se je začel delat prav nared tko da ti bo všeč pa tud če je drago ko pes al pa neuporabno. Kasnej se ne boste spravli več popravljat

Moja pa pusti, da naredim po svoje, potli pa kej komentira. Pa če mi komentar ni všeč, jo hitro prekinem, user posted image  včasih pa tud kako pametno pove. Npr. iz neznanega razloga se mi je zdelo ful dobro, da imava v spalnici zaveso čez celo steno v enem kosu (imava dve okni). Praktično vprašanje, kako odpirati okno, mi ni padlo na pamet, saj midva samo 'na knip' odpirava okna. Ja, valda. In zdaj moram it seveda k kaki šivilji, da mi prereže pa zarobi.

Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?