|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
4.6.2008 16:44:10   
Anonimen
O grozn! Zdele sem gledala posnetek na 24ur.com o današnji prometni nesreči dveh tovornjakov in enega osebnega vozila in ko sem vidla osebni avto me je kar mal stisnilo - je tak kot moj genau isti! Brrr se kar vidiš tam user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 551
4.6.2008 16:58:06   
sasa.vracko
taanikka - ne bom vas neki strašla, ampak to morte enostavno doživet, to se ne da povedat... glede osebja v celjski bolnici - večina je uredu, so posebej otroške sestre in posebej sestre, ki skrbijo za vas, non stop vas bojo silili pod tuš zaradi možnosti infekcij, polagam vam še to na srce: naspite se, dokler ste še nosečke, ker potem pozabite na to, že v bolnici ni nobenga mira, ker non stop vdirajo noter v sobo in kontrolirajo vas ali otroka, če imate srečo in je vse uredu, greste četrti dan domov
V CELJSKI PORODNIŠNICI TE NA VSAK NAČIN PRISILIJO, DA DOJIŠ, KER ČE NE DOJIŠ, SI ZA NJIH SLABA MAMA, tudi če nimaš mleka, moraš vsake tri ure hodit si stiskat na pumpo, dojenčku pa potem dajo Aptamil, pa še to se mi zdi da s težavo, kot da ga sestre same kupujejo... V glavnem, v Celju je tko, da je nujnost dojenje, ker če nimaš to urejen, potem tud domov ne greš

se še kaj tipkamo, grem počivat, ker še ful krvavim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 552
4.6.2008 17:09:18   
alea01
sasa.vracko- user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za pubeca in seveda tudi očiju.

Ja, jaz sem se kar odločila, da grem rodit v LJ, razen, če me kaj preseneti. Dobro, da nisem tedi rojevala kot ti in to v Ce, ker veš jaz se znam ful dret in bi še ti kje zbežala iz Puser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 553
4.6.2008 17:11:20   
RMRM
Mojca, jaz sem pa zdele vidla na tvojem seznamu izbor tvojih imen za user posted image . Vidim, da imava zelo podoben okus. ( Moji tavelki je namreč tko ime, tamaučku bo pa tud, samo eno črko dodamo)user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 554
4.6.2008 17:14:20   
alea01
lonapo, najina bejbija sta verjetno res mal zgrešila smeruser posted image user posted image . Zdejle sem vidla, da imava PDP nekje blizu in se mogoče srečava v Puser posted image user posted image . Tista, ki se bo najbolj drla sem jazuser posted image user posted image . Aja, pa ko boš slišala sestre, ko bodo govorile, da je ena samo dvakrat prdnila in je bejbi padel ven- tudi tisto sem jazuser posted image user posted image user posted image

*Mojca*- super. Ti sam reši s to alergijo, da pol lahko jutri maževa sladoleduser posted image user posted image

D.annna- zgleda, da bejbi še ni pripravljen. Najbolj je butasto to, da dobesedno lovimo PDP in se na njega ful nanašamo kot da je svet.... Bejbi bo že vedel, kdaj mora ven.... sicer se pa čez noč lahko že vse spremeniuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 555
4.6.2008 17:36:14   
Anonimen
Bejbike, jst sm dans tko utrujena, da sploh ne vem, kaj naj. Malo sem naveličana vsega, malo utrujena, malo tečna. No, name luna vpliva, ampak ne polna - mlajuser posted image .

Mal sem tud žalostna, k bejbi miga tko kot da bi mi hotel povedat, da je tud že naveličan tega tiščanja.

Pa sm pojedla tri lučke, eno z lešniki, eno z mandeljni eno s temno čokolado - pa ni nič bolje. Ma to vreme mi gre pa tud na klinac - nek dež, pa sem mislila, da bo potem bolje, pa ni. Pa še v križu me špika.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 556
4.6.2008 17:38:24   
Anonimen
Anja
Jedrt, Zofija, Zelda, Kajtimar, Vincenc, Egidij
user posted image user posted image user posted image
Ščenedrag  - čez tega ga niuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 557
4.6.2008 17:44:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Anja
Jedrt, Zofija, Zelda, Kajtimar, Vincenc, Egidij
user posted image user posted image user posted image
Ščenedrag  - čez tega ga niuser posted image

Kaj je pa smešn?? Mar niso lepa slovenska imena user posted image   Pozabila sem na Zobotreb, Delomrz in Njivohodka user posted image

< Sporočilo je popravil AnjaPH -- 4.6.2008 17:45:35 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 558
4.6.2008 17:46:52   
Anonimen
tukaj boš zihr našla še kšnga zase http://www.hervardi.com/imena.php

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 559
4.6.2008 17:47:41   
Anonimen
Na m:
Malej Manjdrag Manjsvet Mil Milaš Milej Miran Mirigoj Miro Miromisl Miroslav Misl Mistislav Mnigoj Mogoj Motak Moitik Motilo Možič Munimir

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 560
4.6.2008 17:47:46   
Anonimen
Sej sta Njivohodka in Delomrz s tega seznama user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 561
4.6.2008 17:49:19   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  - vsaj nekdo me sprav v dobro voljo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 562
4.6.2008 17:54:15   
Anonimen
Ah nya jest se skoz norca delam... Iz vsake stvari user posted image  Pa nč slabga ne mislim s tem user posted image  

Da me nau preganjala kašna Ježumila da kako si drznem pisati kej tazga user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 563
4.6.2008 17:59:26   
Anonimen
nkol ne vešuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 564
4.6.2008 18:01:34   
Anonimen
Sva same??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 565
4.6.2008 18:02:11   
Anonimen
Kje je pa kej mtinca?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 566
4.6.2008 18:08:26   
Anonimen
user posted image Same sva ja ampak jest grem dele - iskat zaklad pod mavrico user posted image  

mtinca? Ne bi vedla ... Je že dolg ni luna prnesla okol

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 567
4.6.2008 18:09:26   
Anonimen
Od včeraj.
Jst grem pa postlo oblečt, da bom mela na čem spat

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 568
4.6.2008 18:09:58   
Anonimen
user posted image Se dobiva čez pol ure na istem mestu?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 569
4.6.2008 18:10:05   
*Mojca*
Vidim da vama dogaja user posted image

Anja že prej sem se nasmejala tem imenom na onu drugi temi user posted image user posted image

Uglanem alergija gre počasi lepo nazaj, zdaj moram samo še ugotovit kaj je bil razlog. Nikoli v lajfu nisem imela težav...mogoče je bila gorgonzola, ok, priznam, sem se prekršila user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 570
4.6.2008 18:10:14   
Anonimen
Le dejki user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 571
4.6.2008 18:11:08   
Anonimen
mogoče je bila gorgonzola, ok, priznam, sem se prekršila

ccccc

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 572
4.6.2008 18:16:01   
*Mojca*
pa sej sem tudi prej jedla gorgonzolo pa nikoli ni bilo problemov user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 573
4.6.2008 18:21:42   
alea01
*Mojca*, ne ubadaj se s čim si dobila alergijo, ker itak ne boš ugotovilauser posted image . V glavnem da je zdej boljšeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 574
4.6.2008 18:32:41   
alea01
kam ste zdaj zgasnileuser posted image
Meni je doooooolgčas. Mojega še ni iz službeuser posted image . Sicer pa ko je ta prometni kolaps na štajerski avtocesti, je njegova inteligenca zavila na dolenjsko in odtam bo poskušala priti na štajerskouser posted image user posted image . Nya, da ne bo k tebi zaviluser posted image user posted image user posted image . Je rekel, saj ga bo navigacija že pripelala do ženeuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?