|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
3.6.2008 12:46:49   
nInAzWeRiNa
živjo punce sem vas prišla mal pozdravit pa pogledat kok vas še vztraja v blaženem stanjuuser posted image , moja punčka je zlata-tko bi jih mela še enih deset če neb blo treba it rodit sevedeuser posted image ...

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 251
3.6.2008 12:46:53   
babysolza
Jst tud nebi te singerce rada sprobala. Pa tud druge znamke  - verjamem na besedo, da so kvalitetne

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 252
3.6.2008 12:47:58   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

IZVIRNO SPOROČILO: nya

To je dobesedno kot tisti vic zakaj dolenc plava v krogu ko pride na morje (ker se je v škafu plavat učil user posted image ) šala, šala user posted image

Jst tud užaljenauser posted image user posted image user posted image  - k se nism učila v škafu,a mpak v štirniuser posted image

user posted image  nnnnnnnnnyyyaaaaaaaaaaaaa pa sej veš da vse napišem v najboljšem pomenu besede nnnooooooo user posted image

jst sm tud dolenjka,pa še okrogu bazen mamo,da treniram naprejuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 253
3.6.2008 12:49:01   
Anonimen
Dons mi je pr zajtrku moj reku - lubica še tri tedne! Pol sem pa pomislila če mi bo šalca iz rok padla ko bo reku - lubica jutr (al pa celo dons) maš rok user posted image

Kako se počutite ve k ste tam tam? A ste živčne al neučakane al vesele al sproščene al ... ??

Neposredna povezava do sporočila: 254
3.6.2008 12:49:30   
babysolza
živjo punce sem vas prišla mal pozdravit pa pogledat kok vas še vztraja v blaženem stanju , moja punčka je zlata-tko bi jih mela še enih deset če neb blo treba it rodit sevede ...

Ola, ninazwerina! Dobrodošla spet med nami!!! user posted image  user posted image  user posted image

Sem mogla it hitr še enkrat slikce tvoje ta male pogledat, da vidim, katera je ta ki bo mešala naše junijske češnjevce. To bo še borba, glede na statistiko sodeč. user posted image  user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 255
3.6.2008 12:49:48   
Anonimen
če neb blo treba it rodit sevede

O fenks! user posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
  Neposredna povezava do sporočila: 256
3.6.2008 12:50:13   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: ROMY1612

Punce jaz nevem kako ste ve s taščami, ampak najbolj hudo je ko tašča začne gnjavit in se prilizovat. Prej pa se sploh nisi razumel z njo razen seveda takrat, kadar je bil moj poleg te je bila zlata taščica. Joooooooooooujjjjjjj groza. Ko jo samo slišim se mi dlake postavijo pokonci.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 257
3.6.2008 12:50:34   
babysolza
če neb blo treba it rodit sevede ...

A je blo hudo?

Neposredna povezava do sporočila: 258
3.6.2008 12:51:57   
Anonimen
ninazwerina-pozdravčekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 259
3.6.2008 12:52:00   
Anonimen
Zakaj še niso zaklenil 4. dela?

Neposredna povezava do sporočila: 260
3.6.2008 12:52:14   
babysolza
Kako se počutite ve k ste tam tam? A ste živčne al neučakane al vesele al sproščene al ... ??

Jaz sicer še nisem tako blizu (bi pa bla user posted image ), jutri grem pod 10. Pa se mi zdi, da najboljš čim manj mislit na to - ko si bo njegovo visočanstvo izvolilo priti ven, bo pač prišel. user posted image  Evo, me že komandira. user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 261
3.6.2008 12:52:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Zakaj še niso zaklenil 4. dela?

ponavadi kakšen dan traja, da to naredijo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 262
3.6.2008 12:52:41   
Anonimen
nInAzWeRiNa - ojla, kako gre?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
3.6.2008 12:53:46   
babysolza
Madonca, tako ne bom nikol pršla do te zvezdice. user posted image  Vsakih 5 minut me neki zmoti.

Lačnaaaa pa eno tortico grem narest. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 264
3.6.2008 12:58:10   
lunca14
mašinka kaki cukerčki,saj ni čudno,da sem hotla še enega otroka,ko so pa tile dojenčki,ko angelčki

ninazverina......dobrodošla nazajuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 265
3.6.2008 12:58:47   
*anamor*
Vidim, da še kar pridno klepetate. Tudi jaz se podpišem pod to, da nebom okusila singerce user posted image user posted image user posted image
Punce, ki kuhate dajte mi eno dobro idejo kaj naj kuham. Groza to s kuho, nikoli nevem kaj naj kuham.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

Neposredna povezava do sporočila: 266
3.6.2008 13:00:36   
nInAzWeRiNa

če neb blo treba it rodit sevede

O fenks! user posted image

sej ni pr usakmu tok hudo,men je žou k so mi usi govoril ah sej ni nč tazga,še sestra je rekla to kr vn padeuser posted image -k pol nism prčakvala najhujžgauser posted image  pr men namreč ni kr vn padluser posted image na to me tut šivčki opominjajo vsakič k se usedemuser posted image ... ampak šlo bo punce nč bat!!! najlepše je pa itak darilce ki ga dobiš za nagradouser posted image user posted image user posted image ,nism si misnla da bo tok lepo res, pa skos me je blo strah kako bom jst to vse znala,mene je blo strah že kako jo bom dvignla,pa previjala in hranla itd. ampak to je res prirojeno to kr znaš pol!
je pa res naša teja prov zlat otrok skor ne joka,k ji kej ne paše sam mal godrnjauser posted image ,drugač so pa v p. sam gledal sm bla v sobi še z dvema k sta se tamala dva nonstop drla moja pa nč-tadrugo noč si je clo frajerka uzela na izi in celo prespala, je sestra rekla k jo je pršla previt ja ti si pa faca in se ji je tamala nasmejala kt bi vedla kaj to pomenuser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 267
3.6.2008 13:02:11   
nInAzWeRiNa
nya nism se ti še zahvala k si mi spedenala profiluser posted image  tenxuser posted image

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 268
3.6.2008 13:05:57   
alea01
tul- čudovit Ožbejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

romy-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da jutri razturaš!!!!!

nInAzWeRiNa- le javljaj se kaj. user posted image  za tako pridnega dojenčka. saj naš bo pa tudiuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 269
3.6.2008 13:08:40   
nInAzWeRiNa
a ste se še kej pofotkale zdej k ste že čist pr koncuser posted image  jst sm se lih ene dva dni predn sm šla rodit si kr težko predstavljam da sm  mela tak trebuhuser posted image ga pa kr mal pogrešam-priznam,k nč ne binca več notuser posted image

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 270
3.6.2008 13:10:26   
alea01
babysolza- bi se dalo kaj zmenit glede pecivauser posted image user posted image . Lahko pošljem po pošti, sam mislim da bi poštarji pojedliuser posted image user posted image user posted image

no jaz sem še danes napekla pecivčeka in ga dala v skrinjo- za poluser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 271
3.6.2008 13:12:10   
alea01
moj mene skoz fotka, cel dan tudi, če trebauser posted image . Pol mu pa rečem, naj mi mal pokaže te slikce in ugotovim, da me fotka sam v obrazuser posted image . Nikjer ni bušijauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 272
3.6.2008 13:24:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa

nya nism se ti še zahvala k si mi spedenala profiluser posted image  tenxuser posted image

Vse za tebe draga, da vidimo tvoj lepi avatar- ga je škoda skrivatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 273
3.6.2008 13:28:40   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa

a ste se še kej pofotkale zdej k ste že čist pr koncuser posted image  jst sm se lih ene dva dni predn sm šla rodit si kr težko predstavljam da sm  mela tak trebuhuser posted image ga pa kr mal pogrešam-priznam,k nč ne binca več notuser posted image

Jst tud mislm, da bom pogrešala tole brckanje - ampak bom mela pa najlepše nadomestilo - darilouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 274
3.6.2008 13:32:10   
Anonimen
Anja - pozabila sem ti napisat, da vsako plast namažem z razžvrkljanim jajcem, ki mu lahko dodaš kislo smetano - moj je alergičen na mlečne izdelke oz. jih ne prenaša dobr, tko da mi tega ne prakticiramo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?