|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijčice 2008 5-del
13.6.2008 9:33:28   
Anonimen
sem jo ravno zamenjala, pa da ne gre v nič.
Joj, hudiča, preveč se z vami družim - sej sm vendar dolenjka

Haaaahahaha a te že mal tašparovna daje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2501
13.6.2008 9:35:51   
Anonimen
Jauser posted image user posted image user posted image  - ne sam jo bom res stran vrgla, ker če je bil molj, naj kr kje drgje zdraho dela.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2502
13.6.2008 9:41:54   
Anonimen
Itak nya. Zneb se je čimprej user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2503
13.6.2008 9:42:57   
polly80
ja hvala,res so me tudi babice pohvalile..je rekla babica,da se pa vedno pri kakšni pridni potem kaj zatakne..ker res sploh nisem stokla vmes,edino mogoče na koncu,ko se je res že vleklo,ko sem bila že čisto odprta,sem rekla enkrat,da ne zmorem več..no,potem sem dobla pa narkozo..pač tako je..
sem pa res utrujena,naporen ta cr..
vidim,da vas še bolj malo čveka,nas je že kar dosti mamic..
škoda,da nimam časa brat za nazaj,me zanima kaj vse ste načvekale..user posted image
pa pridne,ste že čez 100user posted image user posted image user posted image

ok,lp

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
13.6.2008 9:43:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Itak nya. Zneb se je čimprej user posted image

Sam če bom tle čvekala, sama se najbrž ne bouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2505
13.6.2008 9:47:08   
Anonimen
škoda,da nimam časa brat za nazaj,me zanima kaj vse ste načvekale..

Ja, tko nekako kot danes - sam mal več nas je blo - čakamo, da se kej premakne, pa čvekamo bedarijeuser posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2506
13.6.2008 9:50:53   
polly80
sem dala slike v album,pa podpis sem tudi spremenila..user posted image
te so iz 1.dne,je vita še bolj utrujena,drugih še nisem dala na rač.ko bom,pripopam še kakšno

ok,zdaj pa res grem malo počivat,ker vita ravno spi..

le čvekajte tumarijeuser posted image še naprej..hitrej mineuser posted image

lp

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
13.6.2008 9:57:01   
Anonimen
polly sem šla pogledat slikce- vita je pravi cukerček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2508
13.6.2008 9:59:54   
mtinca1
ojla punčare!

jaz sem spet (oz. še vedno) doma. Zjutraj se odpravim na pregled v p, s svojim user posted image  in s porodno torbo, pa me niso hoteli obdržat.

najprej so me dali na CTG - maratonski; ko sem bla na levem boku je user posted image  spal (kar se je zgodilo prvič, vedno je bil ful živahen), potem pa se je zbudil, ko so me obrnili na desni bok. sestre so že na spodnji krivulji videle popadke, ampak jaz nisem čutila nič in ko sem potem vprašala g, je rekel, da to še niso popadki, ker bi bile tiste vijuge še precej višje... Pogledal je tudi maternični vrat - sem še zaprta kot konzerva. skratka njemu se zdi tudi 10 dni po PDP čisto normalno, tako da se moram v P spet v nedeljo zjutraj, če ne bo prej nič. Pa pritisk so mi še zmerili: 130/80.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2509
13.6.2008 10:08:54   
mtinca1
nya - je pa tale tvoj g prava faca. Med vsemi koristnimi in dobrodošlimi informacijami je preverjal še moje znanje statistike in matematike. Skratka, dejstvo, da ne moremo vse rodit na PDP je primerjal z Gaussovo krivuljo, in ker nisem vedla ktera je to, mi jo je narisal kar na drugo stran ctg-ja. Potem, pa mi je med pregledom odprtja materničnega vratu, vprašal tisto vprašanje koliko je 1+2+3+.... +98+99; potem mi je razložil, da je nekdo to ful hitro seštel tako, da je sešteval 1+99, 2+98,... skratka, ker nisem najbolj sodelovala, je rekel, da mi matematika zgleda ni najbolj šla... pa se ful nisem strinjala z njim, ker mi je bla vedno fajn, tako, da sem mu potem odgovorila, da je pač rezultat 50 krat po 100 - skratka jaz visoko noseča, s slabim spominom, pozabljivostjo.... on pa meni gaussova krivulja...

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
13.6.2008 10:10:55   
Anonimen
mtinca si pa res imela pester in poučen ctguser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2511
13.6.2008 10:11:00   
mtinca1
Alea01 - čestitke za junijčico Izabelo!!!!

Polly80 - čimprejšnje okrevanje in hvala za nasvete!!!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
13.6.2008 10:14:17   
*Mojca*
meni je pa sumljiva babysolza....

mtinca ja kaj naj rečem...tudi ti boš dočakala svojo pikico...pusti času čas, čeprav verjamem da je za pop........

pa polly80 Vita je cukrrrr user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
13.6.2008 10:20:41   
Anonimen
ja, babysolza zna bit tud že v P

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2514
13.6.2008 10:23:34   
Anonimen
Polly luštno punčko maš user posted image

mtinca ampak meni se tud zdi 10 dni čez rok že kr mal prehuda... Upam da se bo čimprej premaknil no user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2515
13.6.2008 10:25:31   
*Mojca*
eno vprašanje. Jaz se moram na PDP javit v P. Mislite da je treba kaj prej policat al kr uletiš tja kadar ti paše? Kako je s tem?

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
13.6.2008 10:27:39   
mtinca1
mtinca ja kaj naj rečem...tudi ti boš dočakala svojo pikico...pusti času čas, čeprav verjamem da je za pop........

vedno, ko pridem s pregleda sem vredu, ker imam sveže informacije, da je vse ok ....; ampak že naslednji dan pa takoj padem mal v negotovost, razpoloženje se mi poslabša in imam poln kufr čakanja... torej vzponi in padci.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
13.6.2008 10:43:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

eno vprašanje. Jaz se moram na PDP javit v P. Mislite da je treba kaj prej policat al kr uletiš tja kadar ti paše? Kako je s tem?

po moje je dovolj, da se zjutraj prideš tja pokazat

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2518
13.6.2008 10:46:42   
Anonimen
Jest tud ne vem kako gre tole kazanje v P. Vem da grem na rok h svoji G v Lj in če bom za rodit grem potem v Kr P al kako - res pojma nimam. Upam, da me bo že prej navil, da bom šla sam v Kr P brez vozikanja sem in tja user posted image  
Mojca kaj pa če bi poklicala v P? Pa še nam povej pol no user posted image

< Sporočilo je popravil AnjaPH -- 13.6.2008 10:47:23 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2519
13.6.2008 11:02:01   
*Mojca*
Moj je reku naj počakam do torka in pol kličem, ker če ne se bo rodil kar čez vikend user posted image

Vraževerje pa to...user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
13.6.2008 11:13:38   
Anonimen
Jst sm pa tko mal čudna - bi kej počela, pa se mi ne da. Sem posesala po kleti, vrgla vrečko v smeti ven seveda. Zdej me pa neki špika. Pa lačna smuser posted image  menda. Ma grem si lubenico odrezat.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2521
13.6.2008 11:16:34   
Anonimen
ampak meni se tud zdi 10 dni čez rok že kr mal prehuda...

Men je g povedal, da naj se ne zanašam preveč na PDP, ker to je samo zato, ker en datum mora bit. Dete pa že ve, kdaj mora na svet. Zagovarjajo naraven porod, če je možno, ker te prostagadini al kaj so že, ko ti dajo tablet v nožnico znajo povzročit popadke, odpiraš se pa ne - in potem boli za brez veze. To se je moji sodelavki zgodilo, zato je rekla, da bi blo bolš, da bi ji predrl, da bi ji voda odtekla, ker pol je šele dobila prave popadke.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2522
13.6.2008 11:27:53   
Anonimen
nya mogoč maš prov sam vseen...človeška psiha je tko zamotana reč oz. se priprav na en datum, pol pa nič in nič in nič in nič...sej veš kaj hočem povedat ne? user posted image

Mislim, potem bi sama raj vidla da mi ne dajo nobenega datuma PDP in rečejo "bo čez 8, 9, 10 mescev - ko pač bo" user posted image  

< Sporočilo je popravil AnjaPH -- 13.6.2008 11:29:29 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2523
13.6.2008 11:38:39   
Kaja08
Ojla bejbe!! Najprej čestitke vsem, ki ste rodile user posted image user posted image user posted image  Upam, da se nam čimprej pridružite na forumu Dojenček....no, pa ostale tudi, seveda - marš, čimprej v P!! user posted image
Skratka, mi se lepo rihtamo..še vedno se matramo z dojenjem, ampak mleka kar ni pa ni oziroma ga ni dovolj, da bi se Žiga najedel. Tako bomo očitno kar na flaški vzredil našega junaka!
Ja nč...lepo čvekajte dalje, pejte še mal rodit, pa se čujemo na forumu Dojenček!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2524
13.6.2008 11:52:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

nya mogoč maš prov sam vseen...človeška psiha je tko zamotana reč oz. se priprav na en datum, pol pa nič in nič in nič in nič...sej veš kaj hočem povedat ne? user posted image

Mislim, potem bi sama raj vidla da mi ne dajo nobenega datuma PDP in rečejo "bo čez 8, 9, 10 mescev - ko pač bo" user posted image  

Popolnoma te razumem, sam men pa sploh ni take panike - očitno naše dete uživauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?