Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ugnezdidetv 2.6.2008 15:18:23
|
|
|
|
Anonimen
|
rahel izcedek, malo rjavkast, traja en dan. pride pa malo pred
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 3.6.2008 22:41:26 >
|
|
|
|
RE: ugnezdidetv 2.6.2008 16:11:29
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Odvisno, nekatere majo krvavitve oz. roza izcedek, nekatere pa sploh nič. Jst nism mela nič od tega, še vedla nism kdaj sm zanosila. Srečno!
|
|
RE: ugnezdidetv 2.6.2008 17:22:15
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz bi mogla učeraj dobiti . . danes pa k sem šla na WC je bilo na papirju sam mal 'umazano' bol rjavo. . kot neka sluz, me pa jajčniki na momente kar precej bolijo, prsi me pa že cel tedn bolijo bol po intervalih :), enkrat ful drgič pa nič . . ponavadi so me začele bolet par dni pred a mislte če nrdim test mi bo kljub rjavemu izcedku pokazalo al bol da počakam še kašen dan? lp
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 2.6.2008 18:04:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ugnezdidetv 2.6.2008 19:42:28
|
|
|
|
diana_25
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Odvisno, nekatere majo krvavitve oz. roza izcedek, nekatere pa sploh nič. Jst nism mela nič od tega, še vedla nism kdaj sm zanosila. Srečno! ojla. vem, da bo zvenelo smešno, vendar me zanima, kaj to natančno je vgnezditev... Ker dva meseca nazaj se mi je pred m. zgodilo, da sem imela rjav izedek en dan, nato pa sem po enem tednu dobila "mesečno" (tri dni rdečo rjav izdecedk), pred enim mescem pa sem imela samo en dan rjavkasto čisto malo... pojma nimam, al naj imam to za mesečno al kaj... hvala za odgovor... lp
|
|
|
|
RE: ugnezdidetv 2.6.2008 19:59:45
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen jaz bi mogla učeraj dobiti . . danes pa k sem šla na WC je bilo na papirju sam mal 'umazano' bol rjavo. . kot neka sluz, me pa jajčniki na momente kar precej bolijo, prsi me pa že cel tedn bolijo bol po intervalih :), enkrat ful drgič pa nič . . ponavadi so me začele bolet par dni pred a mislte če nrdim test mi bo kljub rjavemu izcedku pokazalo al bol da počakam še kašen dan? lp Sporoči, če si naredila test, in kako je bilo.
|
|
RE: ugnezdidetv 2.6.2008 20:07:29
|
|
|
|
boob
|
bom z testom raj še mal počakala . . .ker mam občutek da bom precej razočarana. . . se trudiva že let pa pol bom pa sporočila kaj bo
|
|
|
|
RE: ugnezdidetv 2.6.2008 20:09:53
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: boob bom z testom raj še mal počakala . . .ker mam občutek da bom precej razočarana. . . se trudiva že let pa pol bom pa sporočila kaj bo Izdala si se. Pa kaj za to, a ne? Drugače pa, če se tako dolgo že trudi pa še malo počakaj in naredi test. Drugače pa veliko . Vso srečo.
|
|
RE: ugnezdidetv 2.6.2008 20:38:27
|
|
|
|
Jančika_
|
Noseča sem bila 5x, vgnezditeno krvavitev sem imela samo v zadnji nosečnosti. En dan pred pričakovano M sem imela mičkeno oranžne sluzi na hlačkah; naslednji dan je bila črtica na testu čisto čisto rahla, še dva dni kasneje pa je bil test zelo prepričljivo pozitiven.
|
|
|
|
RE: ugnezdidetv 2.6.2008 21:58:35
|
|
|
|
Naja30
|
Noseča sem bila 3x, pa te krvavitve nisem imela. Ni nujno, da jo imaš. Lahko sploh ne veš, da si noseča.
|
|
|
|
RE: ugnezdidetv 3.6.2008 22:06:51
|
|
|
|
mojca345
|
eno vprašanje glede ugnezditve imam in sicer, ker so moje neredne, naj bi imela zaradi tega več plodni dni. glede na izračun ki ga ponuja ringaraja, pa sem si sama izračunala, da so moji plodni dnevi od 13 do 28 dneva. kar je kar precej. koliko dni po seksu, nej bi prišlo do ugnezidtve ?
|
|
|
|
RE: ugnezdidetv 4.6.2008 6:27:48
|
|
|
|
crvicek
|
mojca, vgnezditev zarodka je nekje od 6-9 dni po oploditvi. Kot pa so že ostale punce napisale, vgnezditve ne opazimo vse, tudi jaz jo nisem. Glede na tvoj ciklus pa ti svetujem, da si par mesecev meriš BT, da ugotoviš kdaj ti nastopi ovulacija, oz., da jo znaš spoznati v svojem telesu, ali pa še njboljše da kar vsak drugi dan!
|
|
|
|
RE: ugnezdidetv 4.6.2008 11:24:07
|
|
|
|
_sanja_*
|
Tudi jaz nisem imela vgnezditvene krvavitve. Nobenega krvavega, roza ali rjavega izcedka. Samo prozorna sluz.
|
|
|
|
RE: ugnezdidetv 4.6.2008 15:30:57
|
|
|
|
mojca345
|
Okej, naslednje vprašanje. Oploditev se zgodi pa kdaj ? Tisti moment, ko imaš spolni odnos že ne. To traja. Ampak mene zanima ta čas ? Je to lahko par ur ali par dni ?
|
|
|
|
RE: ugnezdidetv 4.6.2008 15:47:32
|
|
|
|
giotti
|
Pri meni je vgnezditvena krvavitev izgledala kot majhen rdeče rjav flek na hlačkah, samo en večer in en dan pred pričakovano M. Seveda sem bila prepičana, da je prišla M, potem pa ker je ni bilo, sem sklepala, da je bila to vgnezditev.
|
|
|
|
RE: ugnezdidetv 4.6.2008 16:02:55
|
|
|
|
babyg
|
A prozorna sluz tudi lahko pomeni vgnezditev? Dva dni nazaj sem jo opazila, ampak ni bila O. Bi jutri lahko delala test???
|
|
RE: ugnezdidetv 4.6.2008 16:16:16
|
|
|
|
mojca345
|
Če še kiro zanima imam naslednje podatke : -od spolnega odnosa do oploditve traja DO 6 DNI. -od oploditve do vgnezditve traja DO 6 DNI. -od vgnezditve do tega, da se prilepi na steno traja do 4 DNI.
|
|
|
|
RE: ugnezdidetv 4.6.2008 17:58:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Torej matematičn rečeno je O 16 dni pre No punce, če katero zanima koliko možnosti ima zanositve oz. prihoda , si lahko malo poigra z Expert Choice - om.
|
|
|
|
RE: ugnezdidetv 4.6.2008 18:56:23
|
|
|
|
boob
|
nč ni. . dobila sm in to tako z veliko začetnico. .
|
|
|
|
RE: ugnezdidetv 4.6.2008 19:13:28
|
|
|
|
mojca345
|
kaj je pa expert choice ?
|
|
|
|
RE: ugnezdidetv 4.6.2008 20:10:19
|
|
|
|
_sanja_*
|
IZVIRNO SPOROČILO: babyg A prozorna sluz tudi lahko pomeni vgnezditev? Dva dni nazaj sem jo opazila, ampak ni bila O. Bi jutri lahko delala test??? Moja sluz ni bila sluz namesto vgnezditvene krvavitve, ampak sluz, ki sem jo imela ves čas - tudi, ko je bil test že in jo imam še vedno, le da zdaj precej manj. Gre za to, da so med nosečnostjo ves čas neki izcedki in sluz. Test? Če ti izostaja ja, drugače še pa počakaj. Sama sluz ne pomeni nič.
|
|
|
|
RE: ugnezdidetv 5.6.2008 15:12:50
|
|
|
|
mojca345
|
sanja, jest pa pri prvi nosečnosti nisem imela nobenih izcedkov. uno rjavo vidnih, mislim. ti imaš obarvane ali prozorne ?
|
|
|
|
RE: Kako izgleda ugnezditev? 17.4.2012 20:41:07
|
|
|
|
klaudi21
|
živjoo mene pa zanima to če te trebuh boli kda maš ugnezditec? namreč meni je se je pojavila rdečkasta vendar samo malo kapljice
|
|
|
|
RE: Kako izgleda ugnezditev? 31.5.2012 14:14:56
|
|
|
|
vijoli
|
POzdravljene! Tukaj sem nova in upam, da bo katera od vas lahjo svetovala tudi meni. Namreč, danes se je zgodilo nekaj podobnega kar sem zasledila v tej temi. Imam resno zvezo, jemljem sicer KT vendar s partnerjem ne uporabljava druge zaščite. M imam redne, brez težav, trajajo največ 4 dni in niso nekaj strašansko strašnega :) (potrkam na les):))) Včeraj sva imela spolni odnos, nakar sem pol ure po odnosu začutila zbadajočo bolečino v predelu desnega jajčnika. Danes zjutraj ni bilo videti nič posebnega, tokom dneva pa sem na hlačkah zasledila rjav madež. Izcedek ni obilen, vendar je na papirju zaslediti krvavo sluz. M pričakujem to soboto ali nedeljo, po izračunih pa vem da ne gre za O. Kaj bi to lahko pomenilo? Res je da sva zadnje čase pogosto aktivna, je pa tudi res da sem trenutno pod velikim stresom. Ima aktera podobno izkušnjo? Je mogoče da je prišlo do ugnezditve? LP, vijoli :)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?