Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Darilo za 2. letnika 2.6.2008 21:39:55
|
|
|
|
lelaval
|
Lahko pa mu kupita kolo - najmanjše s pomožnimi kolicami.
|
|
RE: Darilo za 2. letnika 2.6.2008 22:30:41
|
|
|
|
Nana Liza
|
Men so bile všeč puzzli, ko jih je dobila za sestavljati z živalmi po dva skupaj ali pa skiro.
|
|
|
|
RE: Darilo za 2. letnika 2.6.2008 23:55:01
|
|
|
|
Veverička
|
Sem hotela predlagat isto kot Mišni (kolo brez pedal - otroci so čisto nori nanj ) li pa poganjalca, če ga še nima - kocke ziher že ima.
|
|
|
|
RE: Darilo za 2. letnika 3.6.2008 6:24:42
|
|
|
|
srki
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya Pri našemu vedno palijo igrače kot so, kopač, tovornjak, nakladač, traktor s prikolico, balirka,.... UUUUUUUUUUUUUUU, ta vaš pa bi bil za mojega dragega...ziher bi se za igrače skregala Uf, to bi bilo pestro, pa še njegov bratranček, pa bi bilo tako veselo .
|
|
|
|
RE: Darilo za 2. letnika 3.6.2008 9:06:57
|
|
|
|
Mišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: Veverička Sem hotela predlagat isto kot Mišni (kolo brez pedal - otroci so čisto nori nanj ) li pa poganjalca, če ga še nima - kocke ziher že ima. Ja, se strinjam, kocke zihr že ima, jih ima res čisto vsak otrok. Pa tudi če jih še nima, to res ni neko posebno darilo, kar tvoj fant očitno želi, da bi bilo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?