zmajaz -> RE: porodnišnica celje (18.1.2009 20:14:37)
|
Jaz sem tudi pred enim letom rodila v tej sobi s tremi posteljami, ker je bila tisti večer ful gužva. Sicer imajo porodnice s partnerji prednost za sobo, kjer si sam, a je ena mlada punca z oddelka, ki sicer ni imela partnerja zraven, že na CTG-ju tako kričala in jokala, da so potem njo dali v samsko sobo - saj smo jo še od tam slišali. Rojevali sva pa v sobi dve hkrati, pa obe sva imeli partnerja zraven. Nobena od naju ni kričala ali kaj podobnega, tako da druga za drugo skoraj vedeli nisva in mi je bilo popolnoma vseeno, če sem rojevala tam, ali pa bi bila v sobi, kjer si sam - med tistimi popadki se nimaš ravno časa s tem obremenjevat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Drugače pa same pohvale babici in osebju na oddelku - sem bila zelo zelo zadovoljna in bom šla tudi tokrat spet v Celje rodit. Vmes me je sicer malo imelo, da bi šla na Ptuj - samo zaradi ultive - a sem potem brala nekaj negativnih strani, pa sem si premislila. Grem raje tu, kjer že vem, kako izgleda - pa magari brez ultive.
|
|
|
|