SU -> Aprilke kuku... (19.2.2005 21:34:45)
|
Joj, kolk fino, da ste tudi druge s podobnimi "problemi" oz. z "nosečniškimi čari" :)-. Rok imam 10.4., ampak je G na zadnjem UZ povedalam, da je otroček kar velik (bil je za 34 tednov, jaz pa noseča 32) in bo verjetno kaj prej ali pa bo kar velik... Jaz sem se prijavila, da naj bo raje kar malce prej! :)-:)- Hja...spanje...Vsakič, ko se obrnem, se zbudim! Pa lulat grem skoraj vsako noč vsaj enkrat! :zmeden2: Sicer pa sem pridelala, do zadnjega pregleda, 10,5kg. In v zadnjem mesecu "le" 0,5 kg - sem bla kar ponosna nase. Upam, da bo tako tudi tja do konca-ene 3 kg še sprejmem, potem pa raje ne bi več. Me pa enako, kot nekatere od vas, navdaja občutek neizmernega veselja, potem pa hkrati tudi malce strahu! Moram se še psihično pripravit, da mora ta bebika tudi "nekako ven prit'"!! :)-:)-:)- Nabavljeno imava večinoma vse, razen posteljice in kozmetike! Cotke pa začnem prati in likati v kratkem, zdaj ko sem končno doma, vse do "dneva D"!:bravo: Aprilke, držite se! Pa pred "D-dnevi" se lahko še kar beremo in pišemo, da skupaj preguramo takšne in drugačne "zagate", ki nas mučijo (in nas še bodo)! LP, Saša (32,6/7)
|
|
|
|