POMOČ - NUJNO!!! (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

pika74 -> POMOČ - NUJNO!!! (19.2.2005 15:54:25)

Zdej je pa men tega pljuvanja zadost!

Tam spodi ena "razočarana nad RR" pljuva, da punce nismo dost aktivne pri zbiranju oblačil za revne.

Pa dejmo eno akcijo narest punce. Mene je tole pljuvanje malo prizadelo - mogoče je tale "razočarana nad RR" apelirala ravno na take, kot sem jaz, ki mi ni vseeno, kako se govori o RR-ju.

Rabim pa mal pomoči od tistih, ki ste ble bolj aktivne pri tem.

KAM SE LAHKO POŠLJE OBLAČILA?
KATERE ŠTEVILKE OBLAČIL SO USTREZNE?

Jaz že pakiram cunje - obljubim pa, da bom aktivna in nadležna pri tej akciji.

DEJMO PUNCE - ACTION:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Pika74
:metulj:

Anonimen -> POMOČ - NUJNO!!! (19.2.2005 15:58:28)

Bom prebrala..nad čem je razočarana.

Sicer pa- VSAK PO SVOJIH ZMOŽNOSTIH! Če je iz MONa pa sam tole- na RR jih je pol manj kot tam...

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (19.2.2005 16:01:48)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> POMOČ - NUJNO!!! (19.2.2005 16:02:55)

iskalnik najde!

JASNA D -> POMOČ - NUJNO!!! (19.2.2005 16:03:14)

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?id=30492&idk=101

pika74 -> POMOČ - NUJNO!!! (19.2.2005 16:05:59)

A katera mogoče ve, kam se lahko dostavi oblačila, pa katere številke morajo bit? Lahko dam tud čevlje pa sej bi se še kej našlo.

Jaz mam itak vsega preveč.

Punce, sej je res grozn, da morjo dons ljudje na tem svetu trpet zarad pomanjkanja, medtem ko me veselo klofamo po RR. Ok, sej vem, vsaka po svoji moči in kolkor pač lahko. Ampak jaz sem se odločla, da tem ljudem pomagam.

Kam dostavim, katere cifre?

A ktera ve?

Lp
Pika74

Pa ne se kregat, sej tista razočarana mogoče ni mela slabga namena. Mene je spodbudila. Sej to je dober namen. Mogoče samo pristop ni bil pravi. Ampak pri meni je deloval.

pika74 -> POMOČ - NUJNO!!! (19.2.2005 16:15:19)

Sem pogruntala, kaj me je zbodlo. To, da se je imenovala "razočarana nad RR". RR ni tukaj nič kriv. RR je samo forum, kjer se pogovarjamo in debatiramo o vsem živem.

Ampak še vedno vas prosim za pomoč - kam lahko dostavim obleke. Ga. Razočarana, prosim za hiter odgovor. Pripravljena sem pomagati.

Lp
Pika74

Anonimen -> POMOČ - NUJNO!!! (19.2.2005 16:19:32)

Že spet ena ki nima jajc in se skriva za anonimko.
Jaz tudi ampak v tem smislu,da se ne hvalim naokoli kako kaj prispevam za revne,Pravi srčni ljudje,da pomagajo ohranijo zase.
Bom pa vseeno povedala,da sem karitasov kontejner napolnila do vrha.

Anonimen -> POMOČ - NUJNO!!! (19.2.2005 16:21:20)

Mene tudi to moti- razočarana nad RR. Vsak pomaga po svojih močeh. Mi smo zdaj 2x (ker smo pač tolkkrat zbiral) dali tsvari na mama.si, moje cunje da mami sodelavki, vse ostalo pa peljemo na Dolenjsko, kjer potem babi to da tistim, ki rabijo.
Vsem pa žal ne moremo pomagat.

tjaga -> POMOČ - NUJNO!!! (19.2.2005 16:31:24)

http://www.ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=1&id=29445&idk=101

Pika in ostale, tole sem našla.

Tjaga
:kava::kuza::kava::kuza:

TaRe* -> POMOČ - NUJNO!!! (19.2.2005 18:26:03)

JOOOj,hudo.Jaz pa nimam cotk,ker imam redne odjemalce.Imamo pa cel kup skoraj novih plišekov,a mislite,da bi to tudi komu prav prišlo?:ups::ups::ups:

kaja11 -> POMOČ - NUJNO!!! (19.2.2005 18:52:48)

Jaz sem pa to temo čisto spregledala.... moj pikec je premajhen, bom pa nekaj svojih stvari poslala.... verjetno bodo starejši punčki prav. Jaz stvari, ki jih ne nosim, redno podarjam, samo se bo sigurno še kaj našlo.

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

SANDY -> POMOČ - NUJNO!!! (19.2.2005 19:24:35)

A je treba dat...mislim ne me narobe zastopit..a morm dat zato da dam in si grem pol sama sebi nove cote kupit al kako!???
Valjda dajo tisti, k se jim pač cote valjajo po zaprašenih omatrah in ker ji ne nosijo več. Jest bom že dala cunje tistemu k bom sama hotla in ne zato da bom zate-razočarana lepa izpadla, c c c

HuAnita -> POMOČ - NUJNO!!! (19.2.2005 20:01:25)

Huh, ta se je pa razjezila! Po moje je ona oblekla vso to družino, zdaj je pa jezna, ker je kakšno oblačilo odstopila, ki bi ji prišlo še prav:)-
Hu-hu-hu-dobna:hudicek:HuAnita:)-

Ne, resno, vso familijo sem zadolžila, da odstopi lepe, še nosljive obleke, čakam pa odgovor od Vere, ker bi ji to poslala po vlaku - najceneje, pa ziher.

Pia73 -> POMOČ - NUJNO!!! (19.2.2005 21:43:16)

Jaz nimam slabe vesti, ker dam oblačila, ki jih ne potrebujemo pomoči potrebnim, valjda je takih dost na vseh koncih Slovenije,..... Od tamalga pa šparam za našega :duda:

Stran: [1]