_andreja_ -> RE: velika ali majhna hiša? (18.6.2008 9:26:58)
|
jaz sem za ekonomično hiško, midva sva si pri starših zrihtala in imava kuhinjo, jedilnico, dvevno povezano v en prostor z velbi, kopalnica, dve otroški, spalnica, in shramba...z njegovimi starši si pa delimo spodnje prostore, klet ena garaža je spodaj kjer je orodje, kurilnica in kmečka soba s kuhinjo...(spodnjega dela praktično ne uporabljamo, razen kadar kaj delamo..(mi je pa praktično da ne nosimo umazanije v stanovanje.).....in je to ravno prav ne pogrešam nobenega prostora več...in tudi če bo kdaj še tretji otrok bo dobil najino spalnico midva si bova pa na podstrešju uredila spalnico, ker itak samo spiva v njej (po tiho tako razmišljam sama pri sebi) mi je pa veliko bolj pomemben zunanji prostor kjer smo večino časa, pred vhodom imava veliko teraso čez katero je streha(teraso obdaja balkonska ograja) in smo na njej tudi kadar dežuje vhodna vrata so praktično stalno odprta, razen kadar je -30 stopinj zunaj. si bova pa v prihodnjem letu, ali pa še leto kaneje(odv. kako bova šparavna) uredila zunaj tudi kozolček garažo za dva os. avtomobila in zraven še envrtek, tko z klopco, pokrito z drevesom, in zraven bodo otroška igrala..... vrt bo pa tako ponovno skupni... in mi je tako čisto prav, ne bi imela nič več in nič manj... kakšne so tvoje predstave o notranjih prostorih??
|
|
|
|