Anitka
|
Hojla prijateljice moje! Včeraj ste bile že spet pridne kofetkarice.:bravo::bravo::bravo::bravo: Naša nadaljevanja pa bom jaz prestavila malce višje, da spet zaživijo. Se moram opravičiti, ker vam zadnje dni nisem bila najoblj zvesta, ampak jaz žal trpim za kroničnim pomanjkanjem časa:)-:)-:)-:)-. Kako sem drugače? No ja še kar. Sploh zdaj po četrteku je spet vse malo lažje. Kot sem že včeraj omenila me po UZ najverjetneje v aprilu čaka THL ali celo laparoskopija. Astra oz.Biba;):)- ti si me spraševala kaj je THL, zato sem ti skopirala z ene strani na intrenetu, kjer so vse te preiskave in posegi zelo lepo opisani. "TRANSVAGINALNA HIDROLAPARASKOPIJA (THL, CELIOSKOPIJA) je diagnostični postopek, pri katerem z optično napravo skozi nožnico vstopimo v trebušno votlino. Omogoča ogledovanje jajčnikov, jajcevodov, ugotavljanje prisotnost zarastlin in prehodnosti jajcevodov. Poseg opravljamo v kratkotrajni splošni narkozi." No to je to. Sedaj čakam, da se spet pojavi moj zvesti spremljevalec izcedek. Morda ga pa tokrat ne bo :zmeden: Bomo videli. Potem pa okrog 28.2./1.3. ne pričakujem M. Moram priznati, da nekaj upanja tli globoko v meni. Se pustim presenetiti. ASTRA kdaj boš delala ponovno test in nas razveselila z novičko, da si spet naša stara BIBA 77?:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska: PIKA 74 kako pa mi kaj ti živiš? A si se spočila in naužila novih moči? Upam, da ja, ker boš kmalu tudi ti šla v boj za :duda: in držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska: že zdaj da rata v prvo. Pa naše nosečke TIA, PIA 73 in ostale? A bušiji kaj rastejo, so hlače kaj premajhne? Ja moram vam povedati, da sem se zadnjič srečala z Bojano 26 in njeno srčico Živo. Sem jo tudi malce popestovala. Je tak prisrčen priden mali drobižek.:duda: BAMBI pa ti? Upam,da boš čimprej tudi ti v 9nebesa ANAJMAD tvojo :hudicek: pa čimprej zbrcaj v ta zadnjo in gremo pogumno v nov boj. Za tvojega :angel: pa pošiljam eno :rozica: in ti želim, da bolečina čimprej pojenja, čeprav popolnima izginila ne bo nikoli. Hja GEA 1 žal mi je, da tudi tebi spaka ni prizanesla. Vsekakor pa ti želim, da vama uspe že naslednji mesec, da boš na rojstni dan že ponosna srečka :nosecka: :miska::miska::miska::miska::miska: LARISA tudi zate :miska::miska::miska::miska::miska: da vama kmalu uspe in nikar ne misli na tiste % ki jim ne uspe. Misli le na najbolje. Saj vem, da je lahko govoriti in veliko težje storiti. A moramo si pomagati tudi s pozitivnim mišljenjem. Tudi nama bo julija že dve leti odkar si želiva :duda: Punce verjeti moramo le v najboljše in uspelo bo tudi nam. Kako pa kaj naša KOALA? Upam, da ni več tako žalostna in da njen obraz že krasi nasmešek. Punce želim vam lep vikend, čim manj stresnih situacij in odpočijte si, ker je pred nami nov teden, ki bo prinesel veliko lepih novih trenutkov in držim pesti, da tudi veliko novih srečk :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka: Anitka:metulj:
|