|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ZA NAS (189. nadaljevanje)
19.2.2005 14:00:06   
Anitka
Hojla prijateljice moje!

Včeraj ste bile že spet pridne kofetkarice.:bravo::bravo::bravo::bravo: Naša nadaljevanja pa bom jaz prestavila malce višje, da spet zaživijo. Se moram opravičiti, ker vam zadnje dni nisem bila najoblj zvesta, ampak jaz žal trpim za kroničnim pomanjkanjem časa:)-:)-:)-:)-.

Kako sem drugače? No ja še kar. Sploh zdaj po četrteku je spet vse malo lažje. Kot sem že včeraj omenila me po UZ najverjetneje v aprilu čaka THL ali celo laparoskopija. Astra oz.Biba;):)- ti si me spraševala kaj je THL, zato sem ti skopirala z ene strani na intrenetu, kjer so vse te preiskave in posegi zelo lepo opisani.
"TRANSVAGINALNA HIDROLAPARASKOPIJA (THL, CELIOSKOPIJA)
je diagnostični postopek, pri katerem z optično napravo skozi nožnico vstopimo v trebušno votlino. Omogoča ogledovanje jajčnikov, jajcevodov, ugotavljanje prisotnost zarastlin in prehodnosti jajcevodov. Poseg opravljamo v kratkotrajni splošni narkozi."

No to je to. Sedaj čakam, da se spet pojavi moj zvesti spremljevalec izcedek. Morda ga pa tokrat ne bo :zmeden: Bomo videli. Potem pa okrog 28.2./1.3. ne pričakujem M. Moram priznati, da nekaj upanja tli globoko v meni. Se pustim presenetiti.

ASTRA kdaj boš delala ponovno test in nas razveselila z novičko, da si spet naša stara BIBA 77?:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

PIKA 74 kako pa mi kaj ti živiš? A si se spočila in naužila novih moči? Upam, da ja, ker boš kmalu tudi ti šla v boj za :duda: in držim :miska::miska::miska::miska::miska::miska: že zdaj da rata v prvo.

Pa naše nosečke TIA, PIA 73 in ostale? A bušiji kaj rastejo, so hlače kaj premajhne?

Ja moram vam povedati, da sem se zadnjič srečala z Bojano 26 in njeno srčico Živo. Sem jo tudi malce popestovala. Je tak prisrčen priden mali drobižek.:duda:

BAMBI pa ti? Upam,da boš čimprej tudi ti v 9nebesa

ANAJMAD tvojo :hudicek: pa čimprej zbrcaj v ta zadnjo in gremo pogumno v nov boj. Za tvojega :angel: pa pošiljam eno :rozica: in ti želim, da bolečina čimprej pojenja, čeprav popolnima izginila ne bo nikoli.

Hja GEA 1 žal mi je, da tudi tebi spaka ni prizanesla. Vsekakor pa ti želim, da vama uspe že naslednji mesec, da boš na rojstni dan že ponosna srečka :nosecka: :miska::miska::miska::miska::miska:

LARISA tudi zate :miska::miska::miska::miska::miska: da vama kmalu uspe in nikar ne misli na tiste % ki jim ne uspe. Misli le na najbolje. Saj vem, da je lahko govoriti in veliko težje storiti. A moramo si pomagati tudi s pozitivnim mišljenjem. Tudi nama bo julija že dve leti odkar si želiva :duda: Punce verjeti moramo le v najboljše in uspelo bo tudi nam.

Kako pa kaj naša KOALA? Upam, da ni več tako žalostna in da njen obraz že krasi nasmešek.

Punce želim vam lep vikend, čim manj stresnih situacij in odpočijte si, ker je pred nami nov teden, ki bo prinesel veliko lepih novih trenutkov in držim pesti, da tudi veliko novih srečk :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:

Anitka:metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
19.2.2005 14:08:40   
borovnička
Ojla anitka! :sloncek:

Sem bolj med novinkami na RR, ampak ker mi jeziček ne da miru (oziroma prstki na tipkah), bi se vam kar pridružila na klepetku o tem in onem. :):):)

No, sama še nisem srečka :nosecka: ampak z velikim veseljem spremljam vse te nove srečke :nosecka:, ki jih je vedno več in skoraj vsak dan sporoči veselo novičko o :modri::roza: kaka nova srečka :nosecka:.

Iz radovednostnih pogledov in nekaj spročilc na RR, je zdaj to prerastlo v tako rahlo obsedenost :)-:)-:)- ja si ne morem kaj, da večkrat na dan pokukam sem. :sloncek::sloncek::sloncek:

Same fletne pupe :bravo::bravo::bravo:

Se vas dosti že pozna med sabo?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.2.2005 14:17:00   
pika74
Hojla Anitka in ostale!

Anitka vedno tako lepo napiše - za vsako nekaj besed - ma ti si pravi :angel::rozica::rozica::rozica::rozica:.

Jaz pa še vedno čakam na M. Že več kot 1 teden mi zamuja. Najbrž zaradi tablet in laparoskopije. Upam, da kmal pride tale Francka8).

borovnička, jaz npr. osebno poznam neni, Anitko, Pio73, andrejko76, ribico, pa še kakšno sem na hitro spoznala na kakšem od srečanj. Pa tudi druge, ki jih še nisem uspela osebno spoznat, so mi tako blizu, kot da bi se poznale že celo večnost. Npr. ZARA, biba oz. Astra, baguška, neva6, GoYa, Gea1, manja11,... pa spet jih bom en ducat pozabla omenit:ups::ups:. Skratka, tale RR je prou fajn - kar naenkrat imaš en kup novih prijateljic, ki ti vedno pomagajo z nasveti, odgovori, pa ko si na tleh, te spravjo v dobro voljo in ko si sama vesela, se veselijo s tabo. Ma prou fajn nam je tle gor:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:.

Lp
Pika74
:metulj:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.2.2005 14:23:45   
borovnička
ja, pika, sem takoj začutila, da ste tu gor sami :angel: :bravo:. Ženske pa vedno rabimo kak nasvet, da nas nekdo posluša, tolaži in se z nami veseli. :rozica::rozica: Ker pa sem se lansko leto preselila iz Vrhnike v Maribor, mi pa take prijateljice še toliko bolj pomenijo, ker tu nimam nobenega razen mojega :love:.

Midva z mojim :love: si :duda: tako zelo želiva, no sicer pa poznaš takšno željo ;). Od lanskega avgusta čakava tisti :modri::roza:, pa še kar ni nič.

Mal me tud obsedenost daje, pol pa berem o raznih znakih pa enkrat jih je cel kup, drugič spet nič :zmeden:.

Ampak volje nam ne sme zmanjkat. Pravijo, da :duda: pride vedno ob pravem času. :sloncek: Upam, da čimprej.

Kje pa imate ponavadi takšna srečanja? Se dobivate zaključene družbice al kar splošno za vse na RR?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.2.2005 14:28:39   
pika74
Hej borovnička (imaš tako simpatičen nick:) - eden najboljših sadežev:)-:)-:)- - vsaj zame),

če si v okolici Maribora, potem se kar drži Anitke in Astre - pa ne boš zgrešila srečanja. Punce so na tistem koncu kar pridne, kar se tiče srečanj. Ravno pred kratkim je bilo eno srečanje (mogoče kak teden ali dva nazaj).

Kako dolgo pa že delata na :duda: z :love:?

Lp
Pika74

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.2.2005 14:31:21   
Anitka
Ohoho, pa sem vseeno nekoga ujela. Borovnička dobrodošla tudi tule med nami v naših nadaljevanjih ZA NAS. Z njimi smo začeli lansko leto v januarju in jaz sem tudi ena izmed začetnic teh nadaljevanj. Občasno se nekatere dobivamo tudi v MB, tako, da bomo zelo vesele, če se nam pridružiš. Na prejšnjem srečanju smo bile Astra oz. Biba 77 :)-, Koala, Bambi in moja malenkost. Smo se pa nekaj dogovarjale, da bi se vkratkem spet dobile v mojem koncu v Prekmurju pa seveda tudi v MB.

A veš Borovnička, da je tudi naša PIKA 74 pravi cukrček in :angel:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.2.2005 14:33:32   
pika74
:ups::ups::ups::ups:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.2.2005 14:38:52   
borovnička
pika, sej drug nick ni prijel, edino borovnička je bila tista, ki se je prijela :):):)

Na forumu srečanja sem že gledala, ampak tu v mb se dobivajo več ali manj mamice. Sicer vas pa niti poznam še ne, da bi vedla katera je že srečka :bravo: in katera še čaka :miska:.

Drugače pa sem na Lentu, lahko rečem kar center mb. :sloncek:

Na :duda: delava od lanskega avgusta. Prej sem 3 leta jemala tabletke, pa sem lanskega aprila jih nehala jemat, pol sva pa še mal pazila, no zdej pa že kar nekaj časa čakava.

Pa ti? Si že mamica al še čakaš?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.2.2005 14:42:54   
borovnička
anitka, tukej ste res same :angel:, take posebne zvezdice :bravo:.

Zelo bi bla vesela:bravo:, če bi vas tudi u živo spoznala:sloncek:. Žal pa sem vezana na mb, ker sva z mojim :love: trenutno brez avta :(.

Za srečanje in klepetke se ponavadi interno zmenite al kar na forumu? Joj sej vem, prava butka sem:ups:, ampak sej se hitro učim, res.:bravo:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
19.2.2005 14:48:05   
pika74
Anitka, a veš kaj je fajn? To, da se je začel pri tebi premikat. Najbolj blesavo je obdobje, ko ženska čaka in čaka in čaka, pa se nič ne premakne - noben test ne pokaže :modri::roza:, samo znova in znova nova razočaranja z vsako M.

Sem vesela, da si obiskala ambulanto za neplodnost in da ti bodo naredili UZ in potem še uno, k sm pozabla, kako se že reče. Pa magari še laparoskopijo. A veš, važno je, da začnejo not gledat in da vidjo, kva je narobe in v čem je problem. Dokler si pa samo doma in samo čakaš na čudež, pa člouk še znori, če predolg traja. Sam mene poglej - sej sm včasih že čist zmešana 8)8)8).

Letos boš vidla, se bo prjel - pr teb in pr men - pr bibi oz. Astri se je že - jst kr na vod čutm, da ji je ratal;). Pa bambi bo tud ratal kmal. Pa sej, njej je že enkrat - ni hudič, da ji ne bi še enkrat :miska::miska::miska:.

Letos bo plodno leto boš vidla borovnička - kr pripravi se - upam, da maš vozičke že ogledane in rezervirane :)-:)-:)-.

Lp
Pika74

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
19.2.2005 14:50:45   
emaa
borovnička za srečanje se zmenijo kar na forumu, ponavadi kar v temi za nas, a ne Anitka. Srečnja so izmenično MS ali MB, prevoz se zmeraj najde, ker se peljejo skupaj. Sem sicer iz Domžal, ampak Anitko sem že spoznala, je fejst punca, ki ji bo v kratkem uspelo.
Drugač pa pika še ni mamica, Anitka, koala, astra tudi ne.
LP
Emamair

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
19.2.2005 14:54:06   
borovnička
joj pika, iz tvojih ust, pod naše srčke!:miska::miska::miska:

Nč punce, zdej bom pa že jest začela počas na vodi čutit, da se bomo letos že s trebuščki :nosecka::nosecka::nosecka: srečevale. :sloncek::bravo::sloncek::bravo::sloncek::bravo:

ja, sej res pravijo, da je letos plodno leto in da bo letos ogromno :duda: spočetih.

Juhuhuuuu go :bravo: go :bravo: go srečke :nosecka:! :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
19.2.2005 14:56:56   
borovnička
emamair, sej bo tud nam zelooo kmalu uspelo, boš vidla!:miska::miska::miska: sam obupat ne smemo in slabe misli odgnat.:bravo::bravo:

midve pa bi se lahko dobile, ko pridem kaj domov na vrhniko, pa se lahko v lj dobiva na sokcu pa na klepetku, če boš seveda za ;)

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
19.2.2005 14:58:23   
pika74
borovnička, sam da je prjel nick, pa magar če je borovnička:)-:)-.

Če delata od lanskega avgusta, potem si sedaj nekje v 7 poskusu, če se ne motim.

Sama sem še brez otrok in čakam na tale čudež že od ranega junija 2000:zmeden:.

In kot se spomnim, so bili mogoče prvi meseci poskušanja še hujši in mučni, kot sedaj. Jaz sem včasih mislila, da je to bolj enostavno. Ko se odločiš za :duda: pač to narediš brez zaščite in potem naj bi takoj ratalo. Pa ni tako. Pri nekaterih je sreča in se prime takoj. Pri nekaterih pa je treba malo dlje časa počakati. Vsaka M te znova sesuje in vedno znova je razočaranje. Počasi se mogoče celo navadiš na to, da M vedno znova prihaja, kljub temu, da se na :duda::duda: dela brez zaščite... Pa včasih potem jokaš in si popolnoma na tleh... pa se spet pobereš in greš naprej v upanju, da M končno malo zamudi in da se končno na testerju pokažeta dve :modri::roza:.

Kaj naj ti svetujem. Znanost in ginekologi pravijo, da je čisto normalno, da se prime od prvega do 12. meseca poskušanja. Torej, če ti do sedaj še ni uspelo, ni s tabo nič narobe. Ko bo minilo eno leto poskušanja, potem pa je treba potrkati na vrata enega dobrega G in mu povedati, da se eno leto trudita in da je treba narediti nadaljnje preiskave, kot so npr. spermiogram, ultrazvok, krvno hormonsko sliko, HSG,... Samo vem, da je težko čakati in trpeti ob vsakem novem obisku M. Ampak poskusi odmisliti, da je s tabo kaj narobe ali z njim. Reci tako - do enega leta je popolnoma normalno. Ko pa mine eno leto, takrat pa gremo k G.

Vmes pa velikokrat pridi na RR - pa bomo skupaj lažje čakale na :duda::duda::duda::duda: - in kakšno rekle8)8).

Huh, sem ti naložla:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Lp
Pika74

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.2.2005 14:58:51   
KATY&TIMMY
ŽIV,ŽAV!ja punce,letos pravijo da bo borbeno leto:hudicek:,kitajsko leto petelina:hudicek:
mogoče pa to pomeni da se bojo,hm določeni "osebki":ups::ups: uspeli priborit do cilja:bravo::bravo: in pol vas bo nešteto :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:.
no vsaj upam da bo tako!:)-:)-:)-:)-
lp,Katja:morje::morje::morje::morje::morje::morje:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.2.2005 15:10:18   
borovnička
pika, točno tako kot si napisala, sem tud sama mislila. par :sloncek::sloncek::sloncek: brez zaščite in test bo že pokazal :modri::roza:. Pol pa en mesec mimo, pa drugi pa tretji pa... pa kar nič:zmeden:. No, daleč od tega, da sem obupala, ampak nočem kaj preveč razmišljat, ampak samo nestrpno čakam.

Pri nama so kar valovanja.:zmeden: Enkrat imava v postelji ljubljenje, drugič delanje :duda:. Moj :love: še ni tolk obremenjen s tem, ampak se mi zdi, da jest vedno bolj pritiskam nanj. Moram pa povedat, da se zdej popravljam:bravo:. Mal bo treba sicer še v glavi pospravit, pol pa bo:bravo:.

Ja, par mesecev še mam časa za poiskušat, pol bo treba pa h G. Čeprav me bolj moji izcedki skrbijo:(, ki so nonstop zadnje 2 meseca :( in to take čudne barve... svetlo, temno rjavi, včasih tudi malo rdeči:zmeden: + :hudicek: tečka rdečka.

No, saj odkar sem se prijavila na RR, sem večkrat na dan, vsak dan tu :)-:)-:)-.

Super pupe ste, pravi :angel::angel::angel: za dušico.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
19.2.2005 15:14:25   
Anitka
Zdaj ste se pa kar razpisale:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Ja seveda bo letos zelo plodno leto in prav kmalu bomo vse prišle na vrsto s fosilkami na čelu!:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Borovnička kot so ti napisale punce hodimo na naša srečanja večinoma bojevnice oz. skorajšnje nosečke, pa tudi kaka nosečka se nam pridruži. Za ta srečnja pa se ponavadi dogovarjamo v temah ZA NAS...

KATJA za cel vlak nas bo in si bomo pele Naša četica koraka...:nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:

A veste, da se mord vpišem na izredni študij v LJ? In to na pedagoško fakulteto smer razrdeni pouk. Imajo eno novost, ki sem jo že dolgo čakala. V 3.letnik izrdeno se po novem lahko vpišemo tui diplomanti visoke strokovne - predšolska vzgoja:bravo::bravo::bravo::bravo: Moram še malce razpise nekako v roke dobit. A ve katera kje ga lahko nabavim?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
19.2.2005 15:16:25   
Anitka
Borovnička kdaj pa se ti pojavljajo tile izcedki in kako dolgo trajajo? Jaz jih imam namreč tudi

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
19.2.2005 15:18:08   
borovnička
Anitka, pol se bom pa res kar vas držala! :sloncek::sloncek::sloncek:

Oooooo vzgojiteljica! :bravo::bravo::bravo: Jest sem tud delala 5 let v vrtcu in ker zdaj ne delam več tam odkar sem v mb, te moje srčke zeloooo pogrešam:(. Mi zelo manjkajo:(.

Razpis dobiš v kaki knjigarni, oz. papirnici al pa na študentkih sevisih al pa kar na faksu. Verjetno pa mora bit tudi kje na internetu.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 19
19.2.2005 15:22:03   
borovnička
Anitka, tile izcedki se mi zadnje dva meseca pojavljajo nonstop. En dan nič, potem tak čudno temno rjav, včasih rahlo rdeč, tako, da moram imet tiste mini vložko kar naprej na zalogi. Tudi po seksu sem že opazila, da imam malo krvi, ki potem izgine, drug dan pa spet izcedek.

Me že mal panika grabi, ker sem šla brat o raku na materničnem vratu in tud tam se taki izcedki pojavljajo. Tam je navedenih tud nekaj drugih znakov, ki jih sicer nimam, ampak vseeno. Imam pregled pri G 7. marca, ampak me zelo skrbi. Nič mi ni všeč.

Kaj misliš, kaj bi to blo?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
19.2.2005 15:23:11   
pika74
Anitka, sem malo pobrskala po netu - mogoče ti bo kaj v pomoč:

http://www.pef.uni-lj.si/strani/vpis_d.html

http://www.pef.uni-lj.si/strani/promoc_rp.pdf

Meni prvi ne prime, ko kliknem na razpis za vpis - mogoče bo tebi. Moj računalnik mal štrajka dons:zmeden:.

Lp
Pika74

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.2.2005 15:23:29   
KATY&TIMMY
jaz vam res vsem želim da bi čimprej crkljale svoje:duda::duda:.vam pa povem da se čudeži dogajajo;).jaz imam namreč pco in m nisem imela tudi po 3 mesece:hudicek:,ko sem bila na pregledu so mi rekli da dokler se ne bo pozdravilo ne bo nič :duda:no po vsem testih sem dobila terapijo,ki naj bi trajala 1 leto,pa pol spet pregledi,testi......itd.:(ko naj bi začela jemat,prej bi mogla počakat da pride prva m:hudicek: in pol začet,in jaz sem čakala in čakala........tri mesece ko mi je bilo slabo sem bila prepričana da imam trebušno gripo:)-:)-:)-:)-:)-pač sem bila navajena da :hudicek: ni bilo,testov sem naredila milijon,vedno je bili negativno in takrat sem si rekla tokrat pa ne bom saj ni nič:grrr:
no pa je le bilo9nebesa in mi je tudi G ,ko je videl izvide rekel da sem čudež:zmeden2:,da sem mogla trofit točno sekundo:)-:)-:)-:)-
tako da punce glavo pokonci,čim manj mislit na to in veselo :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: ,pa bo,no in pol bo res cela četica,pa vlak pa vsi javni prevozi polni :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:

lp,Katja:morje::morje::morje::morje::morje::morje:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
19.2.2005 15:27:08   
borovnička
katja, ja kolk si bla pa vesela! :bravo::bravo::bravo:

Jest bom takoj čist vsem raztrobla da sm :nosecka: in v 9nebesa!

Kaj pa nosečnost? Si se uredu počutla? Te je blo kaj strah? Pa porod?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
19.2.2005 15:32:54   
Anitka
Pika 74 sem že sama tam iskala na onih straneh pa tudi meni noče odpret.

Borovnička izcedki so lahko tdui zaradi kakšnih hormonskih motenj. Meni se pojavljajo vedno po O in sicer kakih 7-9/10 dni pred M. Ko sem v četretk v ambulanti za neplodnost to povedala, mi je dr. Reljič rekel, da to ni normalno in da bomo pogledali zakaj se to pojavlja. Pri meni do O pride, a se morda sluznica ne zadebeli dovolj morda tudi zaradi izcedkov in tako ne more priti do vgnezditve. Mi bojo v marcu naredili UZ pa bomo potem šli naprej vse tja do :duda: Ko boš šla h G pa kar povej za te izcedke.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
19.2.2005 15:33:33   
KATY&TIMMY
nosečnost je potekala v redu9nebesa,no razen išjasa,ki me je vsake toliko zgrabu:hudicek:,da nisem mogla hodit.strah me je postalo šele tik pred porodom,sem bila namreč čez rok in so mi sprožili,no adrenalin je začel delat pri prvem popadku:hudicek:,ampak blažena EA je pomagala.9nebesabolj strah me je bilo,saj mi je voda že prej oddtekala in se je rodil na "suho" bil je plav in popkovino imel okoli vratu.tiste so bile najbolj grozne sekunde v mojem življenju:(no pa je le zajokal pa sem vse takoj pozabila samo da sem imela mojega sončka v naročju9nebesano pravzaprav ga je imela prva moja mama (neva6) ker so mene šivali:(je pa luč mojega življenja in samo zaradi njega živim,ker sem se kar dobro mogla borit za njega,sem ostala sama v 4m nosečnosti,tako da sem vse dajala skozi sama z pomočjo moje družine9nebesa

lp,Katja:morje::morje::morje::morje:

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?