Rivi -> RE: Nove študije (4.6.2008 12:21:34)
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko IZVIRNO SPOROČILO: Rivi jaz pa verjamem bolj v študije (na njih temelji klasična medicina) in ne toliko v materin čut, kar se tiče tega, da vsaka mati ve kaj je najbolje za njenega otroka.... potem pa imaš verjetno zelo zakomplicirano življenje - namreč skoraj vsak dan so razkriti novi rezultati nekih študij, vsak dan si zmislijo nekaj novega, enkrat je nekaj smrtno nevarno, potem pa čez dve leti ful zdravo ... boga, res moraš met težko življenje. aja, pa še to - v času mojega rojstva so študije priporočale umetno mleko, dojenje je veljalo za nekaj grozno oporečnega ... ... aja, no saj zdaj so spet nove študije, kajne? Po pameti! To niso bile študije, to je bilo takrat preprosto moderno. Mogoče sem se narobe izrazila, ko ste me tako nazaj napadle. Sem hotela samo rečt, da vseeno verjamem bolj v to, kar je z dokazi in študijami podprto (seveda tu ne izključujem izkušenj), kot pa v to, kar se nam zdi, da je dobro, po lastni presoji. Seveda je materin čut zelooo pomemben. Mame najbolj poznamo svoje otroke, kar se tiče obnašanja, razpoloženja, jih prepoznamo, ko so bolni, utrujrni, lačni....ampak, včasih po lastni presoji pa vseeno ne delamo prav, tudi, če se nam tako zdi.. samo to.
|
|
|
|