|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   znaki vnetja, nujno!!!
2.6.2008 8:41:56   
polma
Hojla! Jutri imam PDP in včeraj se mi je začel izcedek. Kot sluz, notri rozaste grudice, no od danes zjutraj je že sveža kri. Jaz predvidevam, da je ti čep ki se počasi lušči. Popadkov  nimam.

Zdaj sem pa malo brskala in sem se vstrašila, kaj če je to vnetje, ki je lahko med porodom nevarno?

Povejte mi, prosim, kaki so znaki vnetja? Nisem ga še nikoli imela. Poznam samo glivično vnetje, ampak mene nič ne srbi. Čutim le pritisk kot pred M, kar pa pripisujem znakom bčižajočega se poroda.

Torej- znaki vnetja, prosim...čist ste me prestrašle!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: znaki vnetja, nujno!!!
2.6.2008 8:44:10   
Naja30
Po moje je čep, samo tale sveža kri ne vem, če je ok. Naj še katera pove.
Pri meni je bil čep kot ga opisuješ, ampak vse skupaj zmiksano.

Znaki vnetja so pa rumenkast in gost izcedek, srbenje, če te peče ko greš lulat... Verjetno gre pri tebi za začetek poroda. Srečno!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2008 8:46:26   
Maja T.
ti ne znam konkretno odgovoriti, ker jaz poznam tudi samo glivično vnetje, samo če imaš že svežo kri, pojdi TAKOJ v bolnico, saj boš ja rodila...

srečno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2008 8:46:54   
bambam
Točno ti ne morem povedat, ker men je odtekla voda in ne vem kako zgleda ko se odlušči čep. Je pa sigurno lahk tud to, tako da najboljš da pokličeš G in poveš. Ti bodo najlažje svetovali. Pa ne sekiraj se preveč!

Pa hiter porod ti želim!user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2008 8:53:08   
polma
Hvala!! Nič me ne peče, se pravi da ni vnetje..

Kri je pa pomešana s sluzjo- niso kapljice. Ampak bom vprašala v P. Ker popadkov nimam, samo dol me pritiska. Saj pravim- vstrašila sem se, da ni kako vnetje ki bi škodovalo user posted image med porodom, ko sem prebrala par tem tu na RRju. Sem smotana, tkoj najdem vse bolezenske znake user posted image !!

Hvala še enkrat, mislim, da prihaja naš user posted image !!!!

(odgovor članu bambam)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2008 9:12:03   
bambam
Nisi smotana!!!!!
Normalno da te je strah za otročeka!! MI smo tu, da pomagamo in svetujemo ena drugiuser posted image . Ti kar mirno pokliči v P in se tipkamo ko bodo vidni rezultatiuser posted image

Veliko srečeuser posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2008 12:56:28   
Anonimen
Kri vsekakor ni dobra. Pojdi do P. Meni je izrecno naročeno , da naj se tam prismejem, če bo kakršnakoli kri.

Srečnouser posted image

(odgovor članu bambam)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......