black jack
|
Poglejte punce, nisem napisala, da mu pustim raziskovati na obisku....napisla sem, da ne sedim kot štor in ga skušam zamotiti z igračami, se mi pa izmuzne in je seveda že pri omaricah in jih odpira. Seveda vem kaj je olika in se opravičim,ter ga odstranimin verjamite mi takšni obiski so brezvezni, ker se u bistvu ukvarjaš z malim, zato pravim, da je najbolje obiske opustit , dokler faza ne mine.Na nogah stoji in raziskuje že od 7,5 m, sedaj je star 10 m in na moje ne smeš se sicer odzove, ko pa obrnem pete oziroma s kolegico spregovorim, pa je že spet tam, kjer ne bi smel biti( btw- za vtičnice imamo varovala- saj jih prodajajo zato, a ne?). Če bi se požvižgala na to, vas ne bi spraševala za nasvet, kako ga odvaditi. No, še najboljše odgovore in nasvete ste mi dale mamice, ki imate otročke, ki so se začeli zgodaj postavljati na noge in imate podobne izkušnje, ostale pa, vas čisto razumem, da ste pohitele s kritikami, saj, če se vam otrok začne postavljati pri 14 m, mu pa lahko že kaj dopoveste( no in taki primeri so tudi te zadrte kolegice, vedo, da je mali raziskovalec, vabijo, potem, pa ko odpre kakšno omaro pa pravijo, da njihovi tega niso počeli- quite frankly, tudi niso mogli početi, ker so do 14 m samo sedeli).Če bo še kakšna odpisala, naj postreže s kakšnim dobrim nasvetom, ostale, ki se filtrirate preko razprav, pa pejte mal na svež zrak al pa uredite kuhinjske omarice do laboratorijske čistoče.LP