Strawberrie Cherrie -> w5 ali pa kaj drugega učinkovitega (1.6.2008 12:03:23)
|
večji kot je moj malček, večji in trdovratnejši flekci so. sam res iščem nekaj v razpršilu, ker tista mila, pa praški za vkup mešat mi res ne potegnejo, si pa želim, da bi se nekako znebila flekcov čokolade, pomarančnega soka, pa takih zadev. zadnje čase tudi kečapa, ker ima neko fiksno idejo, da si želi jest kečap povsod. Omnio Bianco za 100madežev je sicer super zadeva, ampak nonstop tisto packarijo mešat skup mi je pa malo presedlo. Vanish razpršilo ne hasne nič, vanish milo je tut za en kakec, pa še močit cunjo, pa ribat s tistim milo. A-a. Nujno mora bit čimlažje za uporabo, tko da dam gor na pralni stroj pa sam špricam. Kolegica mi je predlagala W5 od Lidla, sam jaz sem tolk skeptična že zaradi teh zadev, da ga enostvno nisem šla kupit, pa me zanima še kakšno mnenje, ali je res tako učinkovito to razpršilo. Ali pa karkoli drugega. Praška pa ne morem menjat, ker je mali po raznih Arielih in Persilih takoj flekast, že tako in tako ali tako ob vsaki uporabi Vanisha dam na predpranje in dvojno izpiranje.
|
|
|
|