ali je možno, da brez ne more biti? (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


BONI* -> ali je možno, da brez ne more biti? (19.2.2005 9:56:52)

Jaz imam pa eno, mogoče malo neumno vprašanje, pa me vseeno zanimajo vaše izkušnje. Zanima me, ali lahko 2 mesečnik postane odvisen od Sab simplexa? Mi smo Luki dajali najprej po 15 kapljic 3xdnevno (koje bilo zelo hudo), potem smo zmanjšali na 10 kapljic, sedaj pa sem ga poskušala ukinit. 25 dni ga nisem dala in Luka je bil cel dan ful siten. Krčev sicer ni imel, prdel je še vedno, pokakan je tudi bil. Potem sem mu pa včeraj zvečer spet dala Sab simplex (10 kapljic) in potem je bilo spet vse OK. Luka je celo spal najdaljšo noč v svojem življenju, to je od 21:30 do 6h zjutraj:bravo:
Ali naj poskušam še bolj postopno zmanjševati dozo? Rada bi jih počasi ukinla, ker na navodilih piše, da se daje dokler težave ne minejo, mi pa krčev že vsaj 14 dni nimamo več. Napenja sicer ga in prdi kot štirje, ampak to zame niso ravno krči- nič več ne joka, ne stiska pesti, s pestmi ne tolče po meni in se ne zvija v gubico. Ponoči tudi veliko bolj mirno spi in predvsem veliko dlje.

Lp, Boni




Magi* -> ali je možno, da brez ne more biti? (19.2.2005 10:43:10)

Boni, mogoče je bilo pa naključje. poskusi še en dan brez pa boste videli. drugače pa postopoma zmanjšuj dozo. kar se tiče pa napenjanja, je pa povsem normalno. plini pa morajo ven. samo, da ni več krčev.




Stran: [1]