Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
bruhanje in driska 29.teden? 19.2.2005 8:55:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Pokliči zdravnika ali pa pojdi tja. Očitno je res nekaj narobe, kakšen virus. Dehidracija je zaradi nosečnosti še toliko bolj nevarna (vsaj po moje) in zdravniki ti bodo vedeli povedati, kaj je za narediti. Saj zato pa so, a ne? Pri izgubi velike količine tekočin iz telesa se z njimi izgubi tudi veliko soli, ki so nujno potrebne, zato jih je naprimer potrebno nadomestiti. To naprimer jaz vem, zdravniki pa še veliko več in tudi to, na kakšen način jih nadomestiuti. Res jih vprašaj. Ne se "hecat".
|
|
|
|
bruhanje in driska 29.teden? 19.2.2005 9:16:27
|
|
|
|
CIPRESA
|
Tudi jaz ti svetujem, da pokličeš zdravnika, ker zdaj je tvoja bebika že toliko velika, da potrebuje vse vitamine in ..... in če jih ni?????????' LP CIPRESA
|
|
|
|
bruhanje in driska 29.teden? 19.2.2005 12:02:58
|
|
|
|
Jančika_
|
Zdaj si verjetno tako že kaj ukrenila (klicala zdravnika ali kaj podobnega), pa naj te vseeno potolažim - lani sem čisto proti koncu nosečnosti fasala nako virozo. V enem dnevu sem 8x bruhala, na koncu sem bila že tako švoh, da sem bruhala v banji na vseh štirih, saj še stati nisem mogla več. Zdravnica mi je rekla, da naj se pridem naslednji dan pokazat, če ne bo bolje (zaradi dehidracije).No, pa je bilo naslednji dan že vse vredu!
|
|
|
|
bruhanje in driska 29.teden? 19.2.2005 12:10:50
|
|
|
|
Miša7
|
Hojla, sem imela iste znake med nosečnostjo v 25t, so me napotili takoj v bolnico na infekcijskega, zaradi nevarnosti dehidracije (5dni), tako da kar pokliči čim prej zdravnika. Če ne boš vedla kaj storiti, si kupi lineks, ki ga nosečnica lahko uživa, od domačih zdravil pa čaj iz suhih borovnic v lekarni, naribano jabolko pusti stati 1h, pa to pojej, banano, pa dosti tekočine, ampak po požirkih, ker drugače lahko izoveš še večjo drisko. Pa vso srečo, Miša&Hana:metulj:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?