dobro jutro! (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

AKŠ -> dobro jutro! (19.2.2005 5:54:50)

bo katera kavico? Danes jaz kuham.....:)

saj vem da sem zgodna, ampak tko pač je - sem pa skor 100% da nisem edina tako hitro pokonci....

NENAJANI -> dobro jutro! (19.2.2005 6:00:32)

hej! nisi edina!!!!
Jaz sicer še nisem poknci, ampak sploh še nisem šla spat!:((:((
Bom počasi odpeketala ajat, sam ne še kr!:zaspan:

AKŠ -> dobro jutro! (19.2.2005 6:02:15)

a si bila v nočni al si ga žurala?

NENAJANI -> dobro jutro! (19.2.2005 6:03:56)

dragi ima nočno! Pa ne morem spat brez njega!:((

AKŠ -> dobro jutro! (19.2.2005 6:04:47)

aha, pol ga čakaš da pride in bosta oba skupaj prespala kosilo :)

NENAJANI -> dobro jutro! (19.2.2005 6:05:57)

Ja!!!!!! Potem pa res greva na žur!9nebesa

AKŠ -> dobro jutro! (19.2.2005 6:07:47)

ja fino...jaz pa za knjige :(
izpiti se bližajo, men se pa čist nič ne da

poglej da ni nobene druge tukaj....po moje so se sedajle šele ta drugič dobr obrnile v svojih posteljah....;)

NENAJANI -> dobro jutro! (19.2.2005 6:09:35)

Men se tud nič ne da! Sem grozno lena!!!!!:ups:
Za ostale pa lahko samo predvidevam, da so še v krtovi deželi!!!:love::love:

AKŠ -> dobro jutro! (19.2.2005 6:11:27)

jp....daj mi še nekaj povej...glede na to, da si že kar nekaj časa noseča....

po kolkih tednih nosečnosti si opazila znake (boleče prsi, slabosti,...)?

NENAJANI -> dobro jutro! (19.2.2005 6:16:07)

Po resnici povedano: ma sem vedela že ene 10 dni preden mi je zamujala :hudicek:. V bistvu mi sploh ni zamujala, ampak sem naredila test en dan prej. Se mi je naredila taka črta, da je skor test poknu!:)-
Približno je isto, kot če bi dobila :hudicek:, kakšen teden prej so se začeli znaki. Prsi me pa sploh niso bolele, so pa dobile čudno barvo!!!! Slabost se ponavadi pojavi v drugem mesecu, vsaj meni. Nikoli nisem slišala, da bi kateri takoj postalo slabo (psiha)
:rozica:

NENAJANI -> dobro jutro! (19.2.2005 6:19:08)

A slutiš, da si :nosecka:?????
Upam, da si res!!!!!!:love::love:

AKŠ -> dobro jutro! (19.2.2005 6:21:44)

ja mislim da sem...no vsaj testi so tako pokazal...(ne se smejat-ker nisem verjela, sem skor vsak dan enga naredila in vsi so bli pozitivni - naredila sem jih pet), sam jaz sem glede tega full skeptik-dokler dohtarca to ne potrdi, po moje ne bom verjela.....

me pa prsa nenormalno bolijo....

NENAJANI -> dobro jutro! (19.2.2005 6:25:23)

ČESTITAM!!!!!!!!:bravo::bravo::bravo:
Jst tud nisem dojela, sicer nisva načrtovala sem bila pa takrat tako srečna kot še nikoli. Mi je moj :love: mogu čisto počasi razložit, da bova dobila :duda:!!!
To je bil moj najsrečnejši dan v življenju!!!!!! Nikoli ne bom pozabila 18.9.2004:love::love::love:
Mene tudi sedaj ne bolijo prsi, samo tako v intervalih! So pa nenormalno težke, pa tudi bradavice so temnejše!!!!!
Ti kar verjami,:nosecka:

NENAJANI -> dobro jutro! (19.2.2005 6:31:56)

Pa še nekaj! Kar se tiče dojemanja, jaz nisem verjela dokler me ni prvič brcnil!!!! :love: Pa sem bila pred tem kar nekajkrat pri G. še na ultrazvoku sem ga gledala, pa mi ni bilo nič jasno!!!:ups:

AKŠ -> dobro jutro! (19.2.2005 6:34:07)

to bom pomoje počas dojela....:love:

tudio moj je bil čist hin....me kr boža...sm pa full napihnjena....

sem klicala k G da se naročim, pa mi je dala datum šele 21.3.!!!!! Ja itak da bom šla prej dol, pa se mal bogo pred sestrami naredila, sam da pridem do G, da se pogovoriva, da bom vsaj mirno spala....

Meggi -> dobro jutro! (19.2.2005 6:35:17)

in takole se vedve čisto po tiho pogovarjata,........

in to o zelo elpih in pomembnih rečeh.

Bravo nova srečnica. Le verjemi in se prepusti cartanju.

In tako boste lepo debatirale, jaz pa šccc v službo. Beeeeeeeee.

A kasneje preverim do kam sta prišle.

Tudi jaz bi se pridružila izbrani temi. Morda čez nekaj dni????????????

NENAJANI -> dobro jutro! (19.2.2005 6:36:53)

Sej sem jst tud dobila datu en mesec kasneje!!!:zmeden: Ne vem zakaj to delajo, menim da bi morale :nosecka: dobiti datum TAKOJ!!!!!! Če ne isti dan, pa naslednji teden!!!

AKŠ -> dobro jutro! (19.2.2005 6:37:22)

jutro meggi, ko boš v službi se kar javi....jaz sem tudi, že od 6h!!!! SRED NOČI!!!

bom držala pestke, da bom čim prej med :nosecka:

NENAJANI -> dobro jutro! (19.2.2005 6:38:05)

Meggi, ti se kar pridruži najini lepi temi!!!! :love:Se mi pa grozno smiliš (služba):((

AKŠ -> dobro jutro! (19.2.2005 6:39:19)

nenajani, men je kao rekla sestra, da naročijo tolk kasneje, ker se plodek vidi šele pri petih tednih!

V končni fazi pa je možno da sem že 5t -kaj pa veš. Prejšnji mesec je bla moja :hudicek: fullll čudna-nenormalna - zelo malo al pa skor nič, medtem jo je test pokazalnegativno...

NENAJANI -> dobro jutro! (19.2.2005 6:41:00)

Mi smo v 7t lepo videli našega :duda:!!! Saj veš prvi dan :hudicek:, pa poglej v koledarček!:zmeden2:

NENAJANI -> dobro jutro! (19.2.2005 6:43:49)

Se mi je pol zdelo vredno čakat 1m, ko sem slišala kako lepo in hitro mu srček utripa!9nebesa
Na slikici je pa izgledal kot vesoljček :zmeden:

AKŠ -> dobro jutro! (19.2.2005 6:44:56)

kako to pogledam... Zadnja moja :hudicek: (ta ta čudna) je prišla 16.1, in je trajala 5dni.....ta mesec pa bi jo mogla dobit 14.2.pa je ni bilo....:bravo:

NENAJANI -> dobro jutro! (19.2.2005 6:49:43)

po mojih izračunih si :nosecka: 5tednov! rok bi pa naj imela 23 oktobra.:zmeden2:
imam koledarček, ki sem ga dobila v reviji moj malček. glede rokov ni čisto 100%:(

AKŠ -> dobro jutro! (19.2.2005 6:51:05)

misliš da se bo pol v ponedeljek še kej vidlo na UZ (če pridem mimo sester do moje G :ups: )

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>