|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
22.7.2008 15:12:28   
tane
piamaria, ČESTITKE, tokrat bo vse ok. boš videla, samo pozitivno razmišljaj in saj veš v tretje gre rado, lepih 9 mesecev in vse lepo še naprejuser posted image user posted image user posted image
pa seveda iskrene čestitke vsem ostalim novim nosečkam.

aqua, tiki55, dejmo user posted image , jih željno čakamo, pa ne prej delat testke, je boljše počakat da malo zamudi kak dan dva, da ni potem neprijetnih razočaranj.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
22.7.2008 15:13:23   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Vsem vam želim, da tudi ve čimprej dočakate svoje prince in princeske, ter da bodo tako nezahtevni, kakor je naša Dona.user posted image  (sam da ne bom spet prehitro hvalila!!!user posted image )
Zato pa smo se tako hitro odločili še za drugega user posted image , ker imam občutek, da bi sfolgala brez večjih problemov.
Res je lepo imet otroke!

Joj, sam sem res kar slabe volje, ker ni user posted image !user posted image  Mogoče bomo zdej, ko bo mož na dopustu kej uštimal.user posted image  Rada bi imela do 30-ega leta tri otroke! Še štiri leta časa imam za dva. Seveda so zaenkrat to le pobožne želje...
Eh, zdej pa že mal nakladam...user posted image

Navijam, da bosta še dva do tridesetega..... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
22.7.2008 15:15:29   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Ja, doma imamo že eno punčko, staro dobrih devet mesecev. No, pri njej nama je ratalo v prvo, zato mi tokrat kar ne gre v glavo...user posted image

user posted image
joj kako je kjut,bi jo kar imela.samo še čakamo veliki plus in potem bom tudi sama imela takšno princesko kot je tvoja.user posted image user posted image user posted image user posted image

Prav to sem si tudi jaz sedaj reklauser posted image ,....ko bi le mi meli tako prinčipesouser posted image !!!

Prava mala lepotica!user posted image

Piamaria ISKRENE ČESTITKE ZA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Lepo in zdravo nosečnost ti želim!!!user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
22.7.2008 15:19:31   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

user posted image user posted image user posted image  upam da ne bova več dolgo user posted image

Se moreva zmenit pa skupej palčko polulat, da bova skupaj novičke lansirale v svet!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se vama lahko tud jaz pridružim? user posted image user posted image user posted image Tale ticker je pa res praktičen... jaz stalno neki kalkuliramuser posted image user posted image user posted image

Ma ja, je praktičen, če maš redne cikluse.... Meni se ne ljubi več računat in sploh se ne obremenjujem več tolko s tem - vsaj probam se ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....  Mi je pa čisto vseeno, če vsi vidjo moj ciklus.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mam tud jaz tikerčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
22.7.2008 15:20:31   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: tane

aqua, tiki55, dejmo user posted image , jih željno čakamo, pa ne prej delat testke, je boljše počakat da malo zamudi kak dan dva, da ni potem neprijetnih razočaranj.

Bomo čakale!!! Samo, da bo kaj za dočakat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
22.7.2008 15:21:30   
aqua77

IZVIRNO SPOROČILO: ursa30

user posted image user posted image user posted image  upam da ne bova več dolgo user posted image

Se moreva zmenit pa skupej palčko polulat, da bova skupaj novičke lansirale v svet!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se vama lahko tud jaz pridružim? user posted image user posted image user posted image Tale ticker je pa res praktičen... jaz stalno neki kalkuliramuser posted image user posted image user posted image

Ma ja, je praktičen, če maš redne cikluse.... Meni se ne ljubi več računat in sploh se ne obremenjujem več tolko s tem - vsaj probam se ne user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....  Mi je pa čisto vseeno, če vsi vidjo moj ciklus.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo mam tud jaz tikerčekuser posted image user posted image user posted image

Super, Tiki ma pa tikerček!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1981
22.7.2008 15:22:08   
pokica_
user posted image ka ste dobre s temi tickerji, ste še mene prepričale, sam dajte mi malo pomagat, sem že enkrat mela tak ticker ko sem hujšalauser posted image , sam sem že pozabila kje jih lahko najdem???user posted image

Da drug mesec nebo treba računatuser posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
22.7.2008 15:22:45   
Tiki55

Bomo čakale!!! Samo, da bo kaj za dočakat!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
22.7.2008 15:24:16   
tane
super Tiki55, jaz ga imam tudiuser posted image

pokica_, meni je tale najbolj všeč : http://lilypie.com/trying_to_conceive.php

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
22.7.2008 15:24:20   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

user posted image ka ste dobre s temi tickerji, ste še mene prepričale, sam dajte mi malo pomagat, sem že enkrat mela tak ticker ko sem hujšalauser posted image , sam sem že pozabila kje jih lahko najdem???user posted image

Greš na Lilypie.com pa ga izbereš in naložiš tam kjer urejaš svoj profil. Po moje je tako? user posted image  

Veš sem blond..... user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
22.7.2008 15:25:00   
Tiki55
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_

Tukaj si ga lahko naštimaš...
http://lilypie.com/trying_to_conceive.php

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1986
22.7.2008 15:25:51   
aqua77

Ha, ha, ha!!! Sem vas zastrupila!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sam, ko je pa to čist enostavno!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1987
22.7.2008 15:26:26   
Tiki55

Opa taneuser posted image , kmalu bo O. Ste že kaj pridni?

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1988
22.7.2008 15:27:15   
Tiki55
Hvala aquicauser posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
22.7.2008 15:28:09   
aqua77

Tane se po moje že pripravlja na akcijo!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1990
22.7.2008 15:28:40   
tane
ja, samo ko je mene cikel prejšnji mesec zafrkaval in sem ga morala ves čas spreminjat, no upam, d abo zdaj na 28dni.
sem se pa pogovarjala z eno nosečko, ki je tudi imela operacijo pregrade pa pravi, da sta takoj pouser posted image , vsak dan ali pa drugi danuser posted image  in je takoj ratalo, tko, da če pogledate moj ticker, sem konec in bom/bova poskusila upoštevati njen receptuser posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1991
22.7.2008 15:29:09   
Tiki55
Joj punce moje, tolk je fino z vami klepetat... ampak moram počasi iz "šihta" domov user posted image user posted image user posted image

Al sem zabušavala, stalno na RRuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
22.7.2008 15:29:56   
Tiki55

ja, samo ko je mene cikel prejšnji mesec zafrkaval in sem ga morala ves čas spreminjat, no upam, d abo zdaj na 28dni.
sem se pa pogovarjala z eno nosečko, ki je tudi imela operacijo pregrade pa pravi, da sta takoj pouser posted image , vsak dan ali pa drugi danuser posted image  in je takoj ratalo, tko, da če pogledate moj ticker, sem konec in bom/bova poskusila upoštevati njen receptuser posted image

Go tane, go tane, go tane!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
22.7.2008 15:30:03   
tane

no, sem ravno pisalauser posted image

Tane se po moje že pripravlja na akcijo!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
22.7.2008 15:30:18   
aqua77
Punce neki vam morem povedat.

Včeraj sem po dolgem času šla pogledat nosečniške cunje na stran od Kepice. Majo tako lepe oblekce za nosečke, da mi je kar srček začel hitreje bit!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kolk bi jaz to rada začela kupovat!!!! user posted image

P.P.Njegoš

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1995
22.7.2008 15:32:37   
tane
jaz sem pa ravno v neki reviji prebrala, da je jesenska moda, široke oblekce do kolen, pa široke bluze in sem si rekla ravno prav, bomo nosečke pa še modne povrhu!!!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
22.7.2008 15:33:10   
Tiki55
Fajn se mejte, šibamuser posted image . Se tipkamo jutriuser posted image . Upam, da bo kakšna nova nosečkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
22.7.2008 15:36:27   
pokica_
Evo, nekaj sem scopralauser posted image , ticker je narjen! A vam tudi tako piše, dokler še ni O, piše kolko dni je še do ovulacije, ko pa je O mimo, pa vam piše kolko dni je še do testa? Ker sem hotla, da mi piše kolko dni je do testa in ne do O, pa je to ratalouser posted image .

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
22.7.2008 15:41:49   
aqua77
Punce grem domov, si pišemo jutri.....

Aqua ma vas rada.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa, pa...

P.P.Njegoš

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
22.7.2008 15:44:05   
tane
pokica_, če tam označiš spodnji krogec, Just count to testing, bo tako kot si želela.

Set Wording:
Count to Ovulation, and then to Testing. Based on Ovulation occuring 14 days before the start of your next cycle.
Just count to Testing.

p.s. pa vidim, da bova skoraj skupaj delali test.user posted image

< Sporočilo je popravil tane -- 22.7.2008 15:45:50 >

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?