Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:12:28
|
|
|
|
tane
|
piamaria, ČESTITKE, tokrat bo vse ok. boš videla, samo pozitivno razmišljaj in saj veš v tretje gre rado, lepih 9 mesecev in vse lepo še naprej pa seveda iskrene čestitke vsem ostalim novim nosečkam. aqua, tiki55, dejmo , jih željno čakamo, pa ne prej delat testke, je boljše počakat da malo zamudi kak dan dva, da ni potem neprijetnih razočaranj.
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:13:23
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: mišk Vsem vam želim, da tudi ve čimprej dočakate svoje prince in princeske, ter da bodo tako nezahtevni, kakor je naša Dona. (sam da ne bom spet prehitro hvalila!!! ) Zato pa smo se tako hitro odločili še za drugega , ker imam občutek, da bi sfolgala brez večjih problemov. Res je lepo imet otroke! Joj, sam sem res kar slabe volje, ker ni ! Mogoče bomo zdej, ko bo mož na dopustu kej uštimal. Rada bi imela do 30-ega leta tri otroke! Še štiri leta časa imam za dva. Seveda so zaenkrat to le pobožne želje... Eh, zdej pa že mal nakladam... Navijam, da bosta še dva do tridesetega.....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:15:29
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: mišk Ja, doma imamo že eno punčko, staro dobrih devet mesecev. No, pri njej nama je ratalo v prvo, zato mi tokrat kar ne gre v glavo... joj kako je kjut,bi jo kar imela.samo še čakamo veliki plus in potem bom tudi sama imela takšno princesko kot je tvoja. Prav to sem si tudi jaz sedaj rekla ,....ko bi le mi meli tako prinčipeso !!! Prava mala lepotica! Piamaria ISKRENE ČESTITKE ZA . Lepo in zdravo nosečnost ti želim!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:19:31
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 upam da ne bova več dolgo Se moreva zmenit pa skupej palčko polulat, da bova skupaj novičke lansirale v svet!!!! Se vama lahko tud jaz pridružim? Tale ticker je pa res praktičen... jaz stalno neki kalkuliram Ma ja, je praktičen, če maš redne cikluse.... Meni se ne ljubi več računat in sploh se ne obremenjujem več tolko s tem - vsaj probam se ne ..... Mi je pa čisto vseeno, če vsi vidjo moj ciklus.... evo mam tud jaz tikerček
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:20:31
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane aqua, tiki55, dejmo , jih željno čakamo, pa ne prej delat testke, je boljše počakat da malo zamudi kak dan dva, da ni potem neprijetnih razočaranj. Bomo čakale!!! Samo, da bo kaj za dočakat!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:21:30
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: ursa30 upam da ne bova več dolgo Se moreva zmenit pa skupej palčko polulat, da bova skupaj novičke lansirale v svet!!!! Se vama lahko tud jaz pridružim? Tale ticker je pa res praktičen... jaz stalno neki kalkuliram Ma ja, je praktičen, če maš redne cikluse.... Meni se ne ljubi več računat in sploh se ne obremenjujem več tolko s tem - vsaj probam se ne ..... Mi je pa čisto vseeno, če vsi vidjo moj ciklus.... evo mam tud jaz tikerček Super, Tiki ma pa tikerček!!!!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:22:08
|
|
|
|
pokica_
|
ka ste dobre s temi tickerji, ste še mene prepričale, sam dajte mi malo pomagat, sem že enkrat mela tak ticker ko sem hujšala , sam sem že pozabila kje jih lahko najdem??? Da drug mesec nebo treba računat
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:22:45
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: tane aqua, tiki55, dejmo , jih željno čakamo, pa ne prej delat testke, je boljše počakat da malo zamudi kak dan dva, da ni potem neprijetnih razočaranj. Bomo čakale!!! Samo, da bo kaj za dočakat!!! Se podpišem
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:24:20
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ ka ste dobre s temi tickerji, ste še mene prepričale, sam dajte mi malo pomagat, sem že enkrat mela tak ticker ko sem hujšala , sam sem že pozabila kje jih lahko najdem??? Da drug mesec nebo treba računat Greš na Lilypie.com pa ga izbereš in naložiš tam kjer urejaš svoj profil. Po moje je tako? Veš sem blond.....
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:25:00
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: pokica_ ka ste dobre s temi tickerji, ste še mene prepričale, sam dajte mi malo pomagat, sem že enkrat mela tak ticker ko sem hujšala , sam sem že pozabila kje jih lahko najdem??? Da drug mesec nebo treba računat Tukaj si ga lahko naštimaš... http://lilypie.com/trying_to_conceive.php
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:25:51
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane super Tiki55, jaz ga imam tudi pokica_, meni je tale najbolj všeč : http://lilypie.com/trying_to_conceive.php Ha, ha, ha!!! Sem vas zastrupila!!!! Sam, ko je pa to čist enostavno!!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:26:26
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane super Tiki55, jaz ga imam tudi pokica_, meni je tale najbolj všeč : http://lilypie.com/trying_to_conceive.php Opa tane , kmalu bo O. Ste že kaj pridni?
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:27:15
|
|
|
|
Tiki55
|
Hvala aquica
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:28:09
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: tane super Tiki55, jaz ga imam tudi pokica_, meni je tale najbolj všeč : http://lilypie.com/trying_to_conceive.php Opa tane , kmalu bo O. Ste že kaj pridni? Tane se po moje že pripravlja na akcijo!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:28:40
|
|
|
|
tane
|
ja, samo ko je mene cikel prejšnji mesec zafrkaval in sem ga morala ves čas spreminjat, no upam, d abo zdaj na 28dni. sem se pa pogovarjala z eno nosečko, ki je tudi imela operacijo pregrade pa pravi, da sta takoj po , vsak dan ali pa drugi dan in je takoj ratalo, tko, da če pogledate moj ticker, sem konec in bom/bova poskusila upoštevati njen recept
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:29:09
|
|
|
|
Tiki55
|
Joj punce moje, tolk je fino z vami klepetat... ampak moram počasi iz "šihta" domov Al sem zabušavala, stalno na RR
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:29:56
|
|
|
|
Tiki55
|
IZVIRNO SPOROČILO: tane ja, samo ko je mene cikel prejšnji mesec zafrkaval in sem ga morala ves čas spreminjat, no upam, d abo zdaj na 28dni. sem se pa pogovarjala z eno nosečko, ki je tudi imela operacijo pregrade pa pravi, da sta takoj po , vsak dan ali pa drugi dan in je takoj ratalo, tko, da če pogledate moj ticker, sem konec in bom/bova poskusila upoštevati njen recept Go tane, go tane, go tane!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:30:03
|
|
|
|
tane
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55 IZVIRNO SPOROČILO: tane super Tiki55, jaz ga imam tudi pokica_, meni je tale najbolj všeč : http://lilypie.com/trying_to_conceive.php Opa tane , kmalu bo O. Ste že kaj pridni? no, sem ravno pisala Tane se po moje že pripravlja na akcijo!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:30:18
|
|
|
|
aqua77
|
Punce neki vam morem povedat. Včeraj sem po dolgem času šla pogledat nosečniške cunje na stran od Kepice. Majo tako lepe oblekce za nosečke, da mi je kar srček začel hitreje bit!!! Kolk bi jaz to rada začela kupovat!!!!
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:32:37
|
|
|
|
tane
|
jaz sem pa ravno v neki reviji prebrala, da je jesenska moda, široke oblekce do kolen, pa široke bluze in sem si rekla ravno prav, bomo nosečke pa še modne povrhu!!!
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:33:10
|
|
|
|
Tiki55
|
Fajn se mejte, šibam . Se tipkamo jutri . Upam, da bo kakšna nova nosečka
|
|
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:36:27
|
|
|
|
pokica_
|
Evo, nekaj sem scoprala , ticker je narjen! A vam tudi tako piše, dokler še ni O, piše kolko dni je še do ovulacije, ko pa je O mimo, pa vam piše kolko dni je še do testa? Ker sem hotla, da mi piše kolko dni je do testa in ne do O, pa je to ratalo .
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:41:49
|
|
|
|
aqua77
|
Punce grem domov, si pišemo jutri..... Aqua ma vas rada..... Pa, pa...
|
|
RE: M ne pričakujem Julija 22.7.2008 15:44:05
|
|
|
|
tane
|
pokica_, če tam označiš spodnji krogec, Just count to testing, bo tako kot si želela. Set Wording: Count to Ovulation, and then to Testing. Based on Ovulation occuring 14 days before the start of your next cycle. Just count to Testing. p.s. pa vidim, da bova skoraj skupaj delali test.
< Sporočilo je popravil tane -- 22.7.2008 15:45:50 >
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?