|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
22.7.2008 8:15:50   
sonček85
evo samo na raport jih je iblo potrebno poklicati in že kapljajo nove nosečke.bravo kaja30,maška in tejči-tako se dela punce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

junoncxa moja:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj naj ti rečem sem tzi rekla da boma skupaj v avgustuuser posted image user posted image glavo pokonci in greva skupaj v nove boje.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 1901
22.7.2008 8:18:37   
Anonimen
Jah no.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Malo sva pa res pridna... Menda naj bi zdej imela O ampak jst nič več ne vrjemem v to... user posted image Sem se odločila da ne bom več forsirala takrat ko bi mogla ampak bom takrat ko bo moj pri volji user posted image user posted image user posted image

Zdej pa mi preostane še preostanek meseca čakanje na naslednjo M... Sem že malo zgubila upanje da je slučajno nebi bilo tko da čakam da pride user posted image user posted image user posted image ...

Kaj pa ti? Pridno čakate ali kaj user posted image user posted image user posted image ??

< Sporočilo je popravil živa25 -- 22.7.2008 8:20:14 >

(odgovor članu pikipu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1902
22.7.2008 8:41:24   
micka007
No dons se pa kar iz službe javljam.....
Junonca zate user posted image user posted image user posted image user posted image .......

Ne testa še nisem delala in sem se takole odločila: če user posted image  dons ne bo, počakam do jutri, v soboto pa delam test user posted image user posted image user posted image .......

Malo heca.. ampak res.... moram še malo počakati, ker se je že tudi naredilo, da mi je zamujala, pa me kak dan ali dva kasneje presenetila in v soboto bo pravi čas za test, če seveda v tem času do sobote ne prteče......

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1903
22.7.2008 8:45:46   
ursa30
dobro jutro, kako ste kaj na to deževno in mrzlo jutro?
junona, glavo pokonci, držim pesti, da ti bi čimprej uspelo zagledati user posted image
micka 007, tudi zate stiskam pesti da je ne dočakaš user posted image

jaz nimam nobenih posebnih znakov zaenkrat. vsake tok časa me malo špikne spodaj, samo tako je bilo tudi prejšnje mesece, tako da mam občutek da spet ne bo nič iz tega user posted image . še tri dni bom mogla počakat pa bo vse jasno...lp

(odgovor članu micka007)
Neposredna povezava do sporočila: 1904
22.7.2008 8:46:43   
Kaja30
Ojla.

Kaj novega? user posted image  
Hvala vsem za čestitke. Še vedno ne dojemam. Ponoči me je kar fajn šraufalo spodaj, ampak se ni vlila. Na srečo.

jernejav, hvala za čaj. Kavica mi sploh ne paše več. Aja, to je tudi bil eden izmed znakov. Vsako jutro sem spila belo kavo. No 3 dni nazaj pa mi je imela že zelo čuden okus. Vsi smo jo pili, vsem je bila ok, le meni ne user posted image  Pa ni nihče nič posumil. user posted image

micka007, držim pesti, da je do sobote ne bo.user posted image

Tudi za vse ostale držim pesti! Sem se navadila brat in pisat na tem forumu, tako da vas bom še naprej spremljala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D.Mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 1905
22.7.2008 8:59:52   
liam
Čestitke vsem srečkam nosečkamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja30)
Neposredna povezava do sporočila: 1906
22.7.2008 9:16:01   
dini
VSEM NOSEČKAM ČESTITAM!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Junona nas zapušča user posted image user posted image user posted image , sej bo boš vidla, ker smo me  s tabo in te ne zapustimouser posted image

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1907
22.7.2008 9:17:39   
*Junona*
Punce, hvala za lepe besede. user posted image user posted image user posted image
Se je pa moja user posted image danes ornk vlila... nič, gremo naprej se sekirat al bo al ne bo naslednji mesec.

Lepo se imejte pupe in naj se javi še čimveč user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu liam)
Neposredna povezava do sporočila: 1908
22.7.2008 9:20:05   
Anonimen
Junoni.... Tudi jaz sem vas hotla zapustit... se spomniš? Ampak mi nekako ni ratalo... Punce tukaj te razumemo in smo s teboj ne glede na vse... Tudi če se počutiš kot da je konec sveta... Poglej ven in boš vidla kako življenje teče dalje...

Vem da je hudo ampak misli na to, da je to morda prvi dan ko boš štela svojo uspelo nosečnost user posted image user posted image user posted image

Rade te imamo in smo s teboj, tudi če te ni user posted image

(odgovor članu *Junona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1909
22.7.2008 9:23:21   
dini
Punce, če zamuja  user posted image  en mesec te uzame G na pregled?Jst bi klicala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1910
22.7.2008 9:25:12   
ursa30
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Punce, če zamuja  user posted image  en mesec te uzame G na pregled?Jst bi klicala.

najbol da pokličeš, zgubit nimaš kej ne user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1911
22.7.2008 9:25:48   
mišk
Junona, zelo mi je žal zate!!user posted image user posted image  Raje si ne predstavljem kako se počutiš, ker vem že po sebi, kako smotan občutek je čakati user posted image , če ga ni takoj. Pa čeprav imam doma že eno user posted image , ki se nama je v prvo ratala, pa sem sedaj kar slabe volje, čeprav je to uradno šele moj 2.krog.
Resnično ti želim, da vama čimprej rata!! In seveda tudi vsem ostalim.user posted image

Pri meni še ni nobenih sprememb. V soboto bo najdaljši dan cikla, tako da bom v nedeljo delala test, če se prej kej ne vlije.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1912
22.7.2008 9:25:56   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: živa25

Junoni.... Tudi jaz sem vas hotla zapustit... se spomniš? Ampak mi nekako ni ratalo... Punce tukaj te razumemo in smo s teboj ne glede na vse... Tudi če se počutiš kot da je konec sveta... Poglej ven in boš vidla kako življenje teče dalje...

Vem da je hudo ampak misli na to, da je to morda prvi dan ko boš štela svojo uspelo nosečnost user posted image user posted image user posted image

Rade te imamo in smo s teboj, tudi če te ni user posted image

Kak si pa tole lepo napisalauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1913
22.7.2008 9:26:05   
dini
Ok, gremo razkirat.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1914
22.7.2008 9:38:59   
Anonimen
Junoni... Midva sva po dobrem letu, kos o vse moje prijateljice že pestvale ali pa bile že čisto na koncu svoje user posted image ugledala user posted image ... Veselje nepopisno.... Amapak veselje je trajalo samo dober teden dni. Vem kako se počutiš ampak v tem trenutku je najpomembnejše, da se resnično ozreš ven in vidiš da življenje kljub vsemu teče dalje... Verjetno bo trajalo kak dan ampak upam da te kmalu vidim med avgustovimi borkami user posted image Tudi midva zdej po ss poskušava že 4.mesec ampak se ne dava... Sploh pa ne smeš misliti na ss... VEDETI moraš da enkrat boš zmagala in takrat bo pravi trenutek za vaju... Vsaka stvar na svetu se zgodi z razlogom user posted image user posted image user posted image

Držim pesti zate in te priporočam v  nebesih.....

Tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1915
22.7.2008 9:45:51   
Anonimen
Dini... Ti pa le pokliči svojo G... Mislim da te bo kar moral vzeti... Pa maš sicer redne M?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1916
22.7.2008 9:45:59   
tj81
drage moje...tudi mene lahko pobarvate v modro...ker me je včeraj presnetila tista grdoba...Pa sem že mislila, da je ta mesec, ne bo, pa je že spet pršla. user posted image user posted image user posted image
Nič...selim se v avgust. Dejte me prosm na seznam...

Držim pesti za vse bodoče nosečke, vsem že nastalim nosečkam pa user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1917
22.7.2008 9:46:28   
ella.
Drage punce, na tem forumu sem šele nekaj dni, pa sem uspela zaznat že tolk enih čustev, želja in hrepenenja, da mi je včasih kar hudo. Seveda takrat, ko kakšni ne uspe zanositi in razberem, da se to dogaja že dalj časa. Seveda me malo prestraši dejstvo, da se je nekaterim usojeno boriti malo dlje časa in da bom morda tudi sama trepetala mesec za mesecem, ampak potem prileti na forum novica o novih in novih črticah in sem pomirjena.

Junona, ne vem točno, kako dolgo se že trudiš in kaj vse si že prestala v poskusih izpolniti svoje želje, ne vem tudi, kako hudo lahko postane to zaenkrat neuspešno iskanje sreče, ampak verjamem, da odločnost, želja, ljubezen in malo pomoči od zunaj (naj bo medicina, bioenergija ali samo sproščujoče počitnice daleč od skrbi in psihičnih pritiskov) prej ali slej premagata vse ovire…in dokazala si, da pikico zmoreš narediti…navijam zate močno močno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1918
22.7.2008 9:47:44   
dini
Ja imela sm redne ja, po useh teh tabletah pa ne več, zato morm narest konc temu.

(odgovor članu ella.)
Neposredna povezava do sporočila: 1919
22.7.2008 9:49:27   
Anonimen
ti kar pokliči...

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1920
22.7.2008 9:51:53   
dini
Sej bom, če se bo imel kdo oglast.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1921
22.7.2008 9:55:43   
ursa30
tj81 user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1922
22.7.2008 9:56:19   
dini
Do 11.8. je na dopustu.

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1923
22.7.2008 9:56:25   
ursa30
ella., dobrodošla med nami borkami user posted image

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 1924
22.7.2008 10:10:41   
Anonimen
Dooobroooooooooo jutroooooooooooo, borke!

Junona, najprej tebi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da si pozdravišuser posted image . Vse smo s tabo in ti pošiljamo lepe misli, da boš čimprej srečna s svojo pikico.

Včerajšnji dan je bil kar dober...upam, da bo tudi današnji. Mojeuser posted image še zaenkrat ni, kar je dobro. Sicer je moj rekel, naj grem po test, a se mi ne da, ker me v lekarni že res čudno gledajo. Pa brez testa bom lažje zdržala še kak dan.

Včeraj zvečer sem doživela presenečenje posebne vrste. Omenila sem že, da me trebuh nekam čudno zateguje. Ko sem pa včeraj kihnila, se mi je pa zdelo, da mi bo spodaj vse potrgalo. That's a first! user posted image V glavnem...user posted image na kvadrat.

(odgovor članu ursa30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  75 76 [77] 78 79   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......