|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
7.7.2008 7:30:05   
Tiki55
Dobro jutro drage borkice!

babyg
čestitkeuser posted image user posted image user posted image

*zabica* in živa25user posted image user posted image user posted image user posted image . Zdaj mamo pa tele rdečke dovolj! Naslednji krog jo bomo poslale na doolg dopust.

Bingo, neela, pokica_ dečve navijamo za vas in čakamo na lepe novičkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 651
7.7.2008 7:33:36   
Tiki55

user posted image  JULIJSKE BORKE ZA user posted image user posted image

user posted image

user posted image   

xx.07. - BEBIII
xx.07. - neela
xx.07. - Binchyka.k

xx.07. - nejkag  (17.krog)
xx.07. - Lopona

xx.07. - liam (3.krog)
xx.07. - tejč76
xx.07. - misk

xx.07. - *Mišika* (5.krog)
xx.07. - M1987
xx.07. - Anonimnauser posted image  
xx.07. - Majch

02.07. - boob - user posted image user posted image v nove boje 
04.07. - mani2 (7.krog)

05.07. - andre3a

05.07. - Vika80

05.07. - bingo

05.07. - babyg  - srečka nosečkauser posted image user posted image
06.07. - METULJ1 (17.krog)
06.07. - pokica_ (2.krog)
06.07. - *zabica* - user posted image user posted image v nove boje
07.07. - živa25 - user posted image user posted image v nove boje

08.07. - KatkaT (4.krog)
08.07. - MojcaK 
09.07. - *TEJČI*
10.07. - Anya22
11.07. - sanna

11.07. - MTFB (2.krog)
11.07. - KOKICA32
11.07. - Anonimna
user posted image (13.krog)
12.07. - becky
12.07. - evica23 (9.krog)
12.07. - midvaxy
14.07. - Orhideje
14.07. - tropical

14.07. - pin

15.07. - tinkatinka
15.07. - _andreja_ 
15.07. - db
15.07. - cofk
16.07. - ...Martina...$
17.07. - Arual ( 10.krog)
18.07. - tane 
20.07. - limonita (4.krog)
20.07. - micka007

20.07. - janaja (7.krog)
20.07. - MAŠKA (1.krog)
21.07. - Tipa (3.krog)
21.07. - pikipu
22.07. - barbara.a.
23.07. - Še ena

23.07. - tj81 (3.krog)
25.07. - Ursa30 
27.07. -. Arwenko (4.krog)
27.07. - Dali*(2.krog)
28.07. - anci banci
28.07. - aqua77 (13.krog)

28.07. - carpe diem
29.07. - jernejav (4.krog)
29.07. - ziva1 (8.krog)
29.07. - Tiki55 (11.krog)

30.07. - tinč407 (4.krog)
30.07. - pikicaa25 (8.krog)
31.07. - LunaLuna 

31.07. - anonimna user posted image
31.07. - Athina

user posted image

user posted image    

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

* Enanobena user posted image
* spps user posted image
* brkn83 user posted image
* *Junona*
* sonček85 user posted image
* mala_pupikauser posted image
* _ sanja_user posted image
* lunica24user posted image
* *kinnie*
* giotti
* D.Mateja
* Orhideje
*sunny24user posted image
*pikica5user posted image
* jocika  user posted image
* lily32
* mišk2
*Anonimna
*anonimna user posted image
**Mišika*

* oktavija

user posted image    

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image    

JULIJSKA STAVNICA

user posted image  

19% - sonček85 

user posted image

JANUAR....................................25,0 % srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4 % srečk nosečk  
MAREC.....................................20,9 % srečk nosečk  
APRIL.......................................23,7 % srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3 % srečk nosečk  
JUNIJ......................................... 22,50    % srečk nosečk  
JULIJ ....................................... X   % SREČK NOSEČK
user posted image  

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 652
7.7.2008 7:34:49   
Tiki55
Julijke, zdaj pa dost tele modre barve. Jo je zmanjkalo! Od sedaj dalje barvamo samo roza.

Javite se noveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 653
7.7.2008 8:02:58   
pikipu
Babyg - iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Tako se dela!!!! Pa mirnih in srečnih user posted image  ti želim. Sem pa res vesela, da si otvorila sezono v juliju.

Pokica, Neela, Bingo - držim pesti, zeeeeelo močno, me kar členki že bolijo. user posted image user posted image

Živa 25 in *zabica* - žal mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Bo pa v avgustu bolje!!!

EnaNobena in Spps - lepo od vaju, da sta še z nami.

Punce, sicer pa upam, da veselo telovadite s svojimi dragimi, zdaj ko je poletje, še bolj paše. Je toplo, nič nisi pokrit, nimaš dosti na sebi - idealne razmere torej, a ne?

Lepo se imejte in same pozitivne misli!!!

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 654
7.7.2008 8:14:55   
KatkaT
Moja  user posted image  je tud že od včeraj na obisku, tako da se selimo v avgust.

Čestitke babyg za user posted image  in veselo in zdravo user posted image .

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 655
7.7.2008 9:06:13   
METULJ1
Mene je spet obiskalauser posted image . Spet grem na klomifen. Zdej mam počas tega dovolj, tko da se za neki časa poslavljam od foruma.

Vsem, ki je ne čakate želim veliko sreče, poguma in veselja na poti do malega dojenčka.
Vsem, ki ste že srečke user posted image , pa veliko lepih in mirnih trenutkov.

Pozdravčki

(odgovor članu KatkaT)
Neposredna povezava do sporočila: 656
7.7.2008 10:00:45   
Anonimen
pikipu - sem se mogla nasmejat, ko si rekla, da je poletje idealno za slončkat. No, meni ni, ker mi je kar prevroče in me vse moti. user posted image Dobro, da sem že nsoeča. user posted image
Držim
pesti za vse punce, ki danes delajo teste! Hmmm, najbrž že proslavljajo. Naj se čimprej javijo na raport!  user posted image

Za vse, ki pa jim julij ni bil usojen pa en velik user posted image  

< Sporočilo je popravil EnaNobena -- 7.7.2008 10:01:02 >

(odgovor članu pikipu)
  Neposredna povezava do sporočila: 657
7.7.2008 10:02:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: METULJ1

Mene je spet obiskalauser posted image . Spet grem na klomifen. Zdej mam počas tega dovolj, tko da se za neki časa poslavljam od foruma.

Naj ti uspe s pomočji klomifena in se naslednji mesec javiš z lepimi novicami.

(odgovor članu METULJ1)
  Neposredna povezava do sporočila: 658
7.7.2008 10:21:42   
Anonimen
Bravo, babyg! Čestitam.

In navijam dalje za julij...punce, v akcijo!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 659
7.7.2008 10:47:31   
miklarom
no, evo mene 3.7. je mimo od mojega pregleda pri G. a žal sem en dan prej dobola user posted image in zopet ni nič. sedaj pa sam še čakam 11.7. da mi v MB dajo datum za oploditev pol pa ni hudiča , da ne bo kaj.
in kako ste mi kaj vse ? malo je vroče a neuser posted image . saj še malo pa na morje tam pa bomo non-stop sam sexali, da bo kaj ratalo.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 660
7.7.2008 10:48:55   
miklarom
aja, naslednje M ne pričakujem xx.07, pa me dajte na seznam , pa tud med navijačice , da bom navijala za vse

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 661
7.7.2008 11:00:25   
miklarom
ojla, spps,kako si mi kaj. dolgo se nisma že slišale,tak da sem te že kar pogrešala- in seveda vse ostale tudi.
kdaj si boma vzele kaj cajta in šle malo na kavico in poklepetat? user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da si boš vzela mal cajta, pa da gremouser posted image .
kako pa kaj tvojauser posted image poteka , upam da zelo dobro.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 662
7.7.2008 11:08:05   
pokica_
Čao dečve moje!

Meni nekaj net nagaja, sn že skor obupala nad tem, da vam kaj napišem danesuser posted image  

Punce moje, tiste, ki ste doble tečkouser posted image ,...objemčekga za vsakouser posted image , pa nič se sekirat, tako kot je prišla, bo tudi odšla za naslednjih 9 mesuser posted image .

Navijačice....full mi je fajn, ko navijate tudi zameuser posted image user posted image user posted image user posted image

Moram vam povedat, da moje user posted image še ni, itak ne sme pridetuser posted image , ampak imam pa edino malo belega toka in pa jajčniki so me včeraj zvečer kr špikali vsake tolko, slabosti sedaj ni,...tk da nevem. Testka si še pa ne upam, delat, bom še počakala kak dan-dva, če user posted image je nebouser posted image .
Vam pa javim, takoj ko izvem rezultat. Res upam, da bouser posted image  oz. +user posted image

Vseeno bi bilo lepo, če bi ktera pomagala obarvat seznamček roza....je le preveč moderuser posted image .

Javljajte se!user posted image

< Sporočilo je popravil pokica_ -- 7.7.2008 11:15:01 >

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 663
7.7.2008 11:19:00   
Anonimen
Punce moje....

Tudi jaz sem se odločila da vas za nekaj časa zapustim, ker me vsaka user posted image tako preveč prizadane... To je sicer že najin 16. poskus in ponovno negativen. Vmes 1 SS letos februarja in iskreno nimam več moči... user posted image user posted image

Uživajte in vsem user posted image želim resnično mirno in lepo prijetno user posted image

LP, N.

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 664
7.7.2008 11:33:19   
miklarom
držim pesti,da je ne dobiš te tečkeuser posted image in da se ti pokaže veli  +in velikauser posted image user posted image user posted image user posted image , pa brž nam javi ko izveš

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 665
7.7.2008 11:38:54   
miklarom
živa25, ne obupaj prehitro, saj vem kako je to če se trudiš in si vedno znova razočarana tudi pri meni je tako saj se trudima že petnajst let, in ne mislima obupati, nasprotno vsak mesec znova me bolj obdaja energija in upanje da bo kmalu in vem da letos sigurno bo. misliti moraš samo na pozitivne strani in nič negativnih.
bom zelo,zelo držala pesti pzate in ti bo slej ko prej uspelo boš videla.
mogoče se pa zna zgoditi, da boma kar skupaj prebivale srečne dneve v porodnišnici.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pošiljam ti velikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 666
7.7.2008 12:01:08   
pokica_
Živa25 user posted image user posted image zate, da ne boš več žalostna.
Ne smeš obupat,....glej,...vsi se trudimo, res da smo eni šele na začetku "kariere delanja na user posted image ", ampak ni nič pravično ne....enim uspe takoj, enim pa malce kasnejeuser posted image .
Sem prepričana, da bo kmalu prišel tudi tvoj časuser posted image user posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 667
7.7.2008 12:28:45   
Anonimen
živa25 - Nikar obupat. Vem kako j vsak mesec znova. Ti kar malo potoži tu gor, možu, se izjoči, pa bo bolje. Sama sicer nisem delala tako dolgo na bebici kakor ti, ampak vseeno celih 9 mesecev in prav tako sem imela februarja zgodnji ss. In junija zanosila, ko sem najmanj pričakovala. Upam, da v naslednjih mesecih tudi tebe čaka takšno presenečenje. Le pogumno! 

(odgovor članu pokica_)
  Neposredna povezava do sporočila: 668
7.7.2008 12:33:45   
ursa30
živa 25, nikar ne obupaj. čeprav sem tudi sama včasih na robu obupa. avgusta bo dve leti, odkar delava na user posted image , eno leto bolj intenzivno. pijem čaj krvomočnico, jem e vitamin, matični mleček, pa mi še nič od tega ni pomagalouser posted image . stara sem 30 let in delava na prvem user posted image . vem kako se počutiš, vendar ne smeš obupati. tudi zate in zame in še  za mnogo punc tukaj bo nekoč posijal sonček. srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 669
7.7.2008 12:37:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

saj se trudima že petnajst let, in ne mislima obupati

Kapo dol! user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da vama s pomočjo medicine uspe. user posted image Sej 11.7. smo kmalu, pa upam da dobita tudi datum za oploditev v bljižnji prihodnosti.

(odgovor članu miklarom)
  Neposredna povezava do sporočila: 670
7.7.2008 12:57:03   
pikipu
Ej, Živa25, ne opupat tako hitro. Saj verjamem, da je hudo vsakič, ko zagledaš user posted image , ampak moraš dalje! Žalostne misli ti ne bojo pomagale, kvečjemu bo še slabše. Midva sva tudi zdaj v 7. krogu, je pa res, da je meni lažje, ker imam doma že enega sončka, ki bo ravnokar star 2 leti! Glavo gor!

Miklarom - bravo, svaka ti čast. To pa sta volja in optimizem!

EnaNobena - ti verjamem, da ti je vroče. Jaz sem v prvi nosečnosti "gorela". No, saj veš, kako sem to mislila: toplo je, malo imaš na sebi, nimaš debelega kovtra nad sabo, pa te kar prime želja po ....... Vsaj meneuser posted image  Pa še poletje je, ko je vse bolj na easy.

Punce, lepo se imejte in uživajte poletje, ostalo bo prišlo samo od sebe!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 671
7.7.2008 13:15:08   
miklarom
ja upama, da boma dobila kmalu datum, pol pa grema s polno paro v akcijo, da nama uspe, pa saj vem, da nama bo ker sma oba polna energije in volje.user posted image user posted image
v petek vam javim kdaj grema za najino user posted image , pa ziher bota k'r dva, glede na to ka'k dolg že delama in čakama na touser posted image user posted image user posted image user posted image .
pa ti, kako se počutiš? upam , da dobro in ti želim vse najlepšeuser posted image . daj se zmenimo enkrat pa gremo na kako pjačo, da se še malo bolje spoznamo. veš bi res full rada,da prdemo v stike, k ste vse tak fajne punce.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 672
7.7.2008 13:17:23   
miklarom
ja,ja sam voljo pa optimizem moreš imeti,pa ti uspe kar si želiš. sej je hudo, ko vidiš maleuser posted image in jih še pocartaš,ampak potem se zaveš, da bo tudi tebi enkrat namenjena ta sreča, pa si k'r boljše volje

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 673
7.7.2008 13:20:23   
miklarom
babyg -čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , pa lepo nosečnost ti želim 

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 674
7.7.2008 13:21:46   
Tiki55
KatkaTuser posted image user posted image user posted image

METULJ1
držim pesti, da ti s K čimprej uspeuser posted image user posted image user posted image

živa25 ne obupaj, odpočij se od stalnega preštevanja plodnih dni, analiziranja znakov... ko boš želela, pa veš, kje nas najdešuser posted image user posted image user posted image

EnaNobena
kako se pa ti kaj počutiš, razen tega, da ti je vroče? Upam, da si se izognila nosečniškim slabostim.

miklarom res kapo dol! Želim vama, da bi čimprej uspelouser posted image

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......