Fuge grejo ven (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan >> Gradnja

Sporočilo

hugolina*** -> Fuge grejo ven (31.5.2008 11:49:08)

Eno leto imamo položene ploščice v kuhinji in ful grejo fuge ven  kar tu pa tam so se začele delat manjše in večje luknjice ponekod je pa že precej vidno.
Zakaj to in kaj lahko sedaj naredim?

Netopirčy81 -> RE: Fuge grejo ven (31.5.2008 14:47:57)

Slabo je zafugirano. Pokliči dobrega keramičarja, da ti popravi oz. na novo zafugira (pravi moj, ka to dela).

hugolina*** -> RE: Fuge grejo ven (9.6.2008 16:44:25)

ja ful bedno tole res najprej enga plašač da ti naredi zdej moram pa še enkrat kupit fugirno maso pa še enkrat enga plačat, da mi na novo naredi. No saj neke izbire najbrž res nimam[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Marogica -> RE: Fuge grejo ven (9.6.2008 16:47:16)

Če bi imela račun, bi lahko zahtevala reklamacijo in ne bi plačala nič. Najbrž pa si dala delati brez računa. Tako pa nisi ravno kaj prišparala...

hugolina*** -> RE: Fuge grejo ven (9.6.2008 17:09:01)

ja itak da je brez računaker je gospod že v penziji in to dela tko za dodaten zaslužek.je pa iz iste vasi kot jaz samo kr nevem kako naj po skoraj enem letu stopim do njega pa mu rečem da grejo fuge ven. SAj veste tisto namesto da bi bilo njemu je nerodno rečt meni da zadeva ni vredu[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Marogica -> RE: Fuge grejo ven (9.6.2008 17:27:04)

Povabi ga na kavo/pir, pa mu pokaži fuge.

hugolina*** -> RE: Fuge grejo ven (9.6.2008 18:34:19)

ja saj to sem nameravala. Samo upam, da bo ko bo videl kakšne so sam predlagal popravilo. Pa spodobilo bi se da zastonj. Če pa nebo tako pa nevem kaj bom rekla zamerit se nočem pač no hočem biti kulturna samo hočem pa met poravljeno

honey -> RE: Fuge grejo ven (10.6.2008 7:50:12)

Možno pa je tudi, da je bila zanič fugirna masa. To se meni dogaja. Ploščice mi je polagal oče in tudi fugiral je on. In zdaj v kopalnici, kjer imam temno rdeče fuge, mi gredo po tleh ob robu (se pravi ob robu tla/stena) fuge ven. Tam, kjer najbolj "butnem" s cunjo, ko pomivam. V nobenem drugem prostoru (nimam nikjer te barve več) se mi to ne dogaja. Tako da bom morala pač kupit še eno škatlo in popravit, ni kaj drugega.

Stran: [1]