nananaja -> RE: Stolček za hranjenje Lemi (31.5.2008 14:06:41)
|
mi imamo stolček ene druge firme, samo se razlikuje od lemija samo v eni opori. sem hotela takega, ki se poleže in ima pettočkoni pas. jaz sem jo od 5m-8m večkrat malo polegla, da je lahko sama pila čaj. se pa počisti zelo hitro: nagnem naprej, da stresem na tla ostanke hrane, ostalo obrišem z mokro krpo. IZVIRNO SPOROČILO: Strawberrie Cherrie moje mnenje je pač takšno, da imam preveč rada sama sebe, da bi se 3x dnevno ukvarjala s tem stolom in čiščenjem. Pa poleg tega tudi niso najbolj priporočljivi, saj otrok niti ve ne, da sedi, ker je kar zlekjen not med tisto obupno plastiko okoli in okoli. niti trde sedalne površine nima. mah, brezveze. Še vedno pa trdim, da je Ikein stolček 5x vrednejši od tega sklopucala, za tisto razliko 100€ pa otroku raje privošči kaj drugega. ti pa maš komentarje. ko sem kupovala stol, kegale antilop sploh nisem poznala, niti ga v trgovinah, kjer sem gledala, nisem videla nikjer. če ne bi kupila visokega stola, bi pa enega od stolov podobnih tripp trapp. kje si pa pobrala to, da v stolu nima trde sedalne površine, pa ne vem. pa tudi otrok, ki zna sedeti, ni zleknjen v njem, preden zna sedeti, je pa tudi v ikei antilop zleknjen. enim je pač bolj všeč antilop, drugim pa visoki stol.
|
|
|
|