Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NUJNO PROSIM 31.5.2008 0:00:15
|
|
|
|
rija
|
a veš, te stvari so zelo simpl: če ti zamuja, pač narediš test. če seksaš analno, pa je osnovno pravilo, da nikoli ne greš iz ta zadnje v taprvo luknjico...
|
|
RE: NUJNO PROSIM 31.5.2008 0:12:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da je rija vse povedala.
|
|
|
|
RE: NUJNO PROSIM 31.5.2008 0:16:31
|
|
|
|
mihaela12
|
hja hvala za odgovore... ampak po vsehh izračunih menstruacija morda sploh ne izostaja...mogoče kak dan al pa bi mogla bit do nedelje... potem pa ne vem od kod kaplje krvi in tako dalje...
|
|
|
|
RE: NUJNO PROSIM 31.5.2008 1:21:01
|
|
|
|
Bivy
|
Naredi test v nedeljo in če bo negativen, se pa naroči h ginekologu na pregled. Nikoli pa ne imej več izmenjaje analnega odnosa in vaginalnega, ker si tako hitro pridelaš vnetje.
|
|
|
|
RE: NUJNO PROSIM 31.5.2008 9:28:58
|
|
|
|
*Junona*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija a veš, te stvari so zelo simpl: če ti zamuja, pač narediš test. če seksaš analno, pa je osnovno pravilo, da nikoli ne greš iz ta zadnje v taprvo luknjico... Rija je vse povedala.
|
|
|
|
RE: NUJNO PROSIM 31.5.2008 9:44:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa če bi se na forumu zanositev odprla tema o vseh mogočih znakih zanositve? Temo bi lahko postavili na vrh, v njej napisali znake zanostive, jasno s pripisom, da je edini 100% način ugotavljanja nosečnosti obisk ginekologa ali opravljanje nosečniškega testa po izostanku menstruacije. Potem pa naj tiste uporabnice, ki se jim da pišejo o svojih znakih zanositve, ali pa sprašujejo po njih. Tisto, ki pa bi vseeno to temo spregledala, pa bi lahko "nežno" preusmerili na pravo mesto.
|
|
|
|
RE: NUJNO PROSIM 31.5.2008 9:47:34
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Junona* IZVIRNO SPOROČILO: rija a veš, te stvari so zelo simpl: če ti zamuja, pač narediš test. če seksaš analno, pa je osnovno pravilo, da nikoli ne greš iz ta zadnje v taprvo luknjico... Rija je vse povedala. se podpišem
|
|
RE: NUJNO PROSIM 31.5.2008 10:32:02
|
|
|
|
~Biba~
|
Kja pa če bi tiste, ki jim vprašanje ni všeč... .. mislile svoje, in odklikale dalje?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.5.2008 10:45:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: NUJNO PROSIM 31.5.2008 10:45:54
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja Kja pa če bi tiste, ki jim vprašanje ni všeč... .. mislile svoje, in odklikale dalje? a si ti temo falila
|
|
RE: NUJNO PROSIM 2.6.2008 20:03:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Meni pa greto tako zelo na živce, kadar nas sprašuješ če si TI noseča. Pa kako naj mi to vemo? Naredi test pa boš vedela. Pa to ni letelo nate, ampak na vse ker sem se morala izkašljati! Drugače panaredi test.
|
|
|
|
RE: NUJNO PROSIM 2.6.2008 22:10:09
|
|
|
|
nincrli
|
ah joj no...zakaj pa FORUMI OBSTAJAJO?? Hmmm, včasih sem mislila, da ato, da se kaj VPRAŠA TU??? mislim ej, če vam ne paše vprašanje pač ne odgovarjajte!!!
|
|
|
|
RE: NUJNO PROSIM 2.6.2008 23:30:10
|
|
|
|
benika
|
Ah dejte no, vsak dan pade ena taka tema z istim vprašanjem...istimi znaki nosečnosti...punce, ISKALNIK bo treba uporabit. Glede tvojega vprašanja pa...ne vem, ali si noseča ali ne, prav tako tule ne ve nobena izmed nas. Polulaj se na palčko, pa ti bo hitro pokazala kako in kaj.
|
|
|
|
RE: Moji znaki morebitne nosečnosti... 12.6.2008 7:32:37
|
|
|
|
puncica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mihaela12 lali mislite da sem noseča??? al je možno kako vnetje da ne pride do menstruacije (pred fantom sva pred 14 dnevi prvič probala analno in potem menjuje analno in vagino med enim odnosom) PROSIM ZA ČIMHITREJŠI ODGOVOR... ja možno je da si noseča, kupi test in boš takoj na tekočem, kot drugo, pa a ti nič ne razmišljaš , vaginalno in analno izmenično, a veš kakšne bakterije se lahko prenesejo v vagino in posledično lahko faseš še kej druga kot vnetje, tako da jaz tegale ne bi več prakticirala na tvojem mestu: Al samo vaginalno al pa analno, nikakor pa ne iz anusa v vagino, celo če se sklistiraš ni tole dobro, kar pa dvomim da si se. Da pa zarad vnetja ne bi dobila menstruacije pa po moje ni verjetno.
< Sporočilo je popravil puncica -- 12.6.2008 7:33:12 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?